Apple fan in stijl

apple fan in stijl
Categorie: Lifestyle
Getagd: Samenwerking

Ik ben een echte Apple fan. Ik heb een mooie toffe MacBook pro, een iPad, een iPhone en een Apple watch. Yes, de hele Apple familie is compleet. En er komt er bij mij ook niks anders in huis dan Apple.

Het prettige van Apple en waarom ik zo’n fan ben; alles synchroniseert en communiceert met elkaar. En dan bedoel ik niet alleen mijn bookmarks, herinneringen en notities. Een link die ik open in safari op mijn iPhone, kan ik ook openen op mijn MacBook. En als ik iets kopieer op mijn iPhone, een stukje tekst vanaf een internet pagina bijvoorbeeld, kan ik dat vervolgens weer plakken op mijn MacBook en ook anders om. Een game die ik op mijn iPad open, kan ik ook gewoon verder spelen op mijn iPhone. En dan de wachtwoorden die in je iCloud-sleutelhanger staan en over al je Apple apparaten te gebruiken zijn.

En behalve dat alles van Apple zo fijn met elkaar communiceert, vind ik het design van Apple ook gewoon super mooi. Ik heb nog geen enkele iPhone gehad die ik niet mooi vond. Verder vind ik Apple zeer gebruiksvriendelijk en werkt het gewoon (bijna) altijd.

apple fan in stijl

Een apple fan is zuinig op haar spulletjes.

Een groot nadeel, Apple is duur. Daarom bescherm ik mijn kostbare spulletjes dan ook altijd goed. Mijn MacBook gaat tijdens vervoer altijd netjes in een sleeve of laptoptas. Mijn iPad zit in een stevige case. En mijn iPhone zat tot voor kort altijd in een doorzichtige bumpercase. Ik was niet helemaal tevreden met de case, hij verkleurde naar geel in plaats van doorzichtig te blijven en ben nog niet toegekomen om te shoppen voor een nieuwe.

Ook denk ik altijd even na over nieuw aan te schaffen Apple spul. Want ja, mijn beurs is niet altijd even blij met mijn Apple addictie. Zo loopt binnenkort mijn huidige abonnement af en heb ik mijn iPhone 11 pro alweer twee jaar met veel plezier gebruikt. Maar ik twijfel nog wat ik ga doen. Ga ik voor een nieuwe toffe iPhone 13 samen met een heel tof iPhone 13 hoesje. Of wacht ik nog een jaartje en neem in de tussentijd een jaar een sim-only abonnement, wat een heel stuk goedkoper is. Mijn huidige iPhone 11 Pro doet het namelijk nog prima en verschilt volgens de verschillende vergelijkingen nauwelijks met de nieuwe Iphone 13 Pro. Dan wacht ik liever op wat de iPhone 14 te bieden heeft.

Zoals ik al eerder schreef, om het setje een beetje compleet te maken heb ik ook een Apple watch. Een oudje maar hij doet het nog steeds prima. En voor afwisseling aan mijn pols heb ik weer diverse smartwatch bandjes die ik kan matchen met mijn dagelijkse of sport outfit.

Ja, ik ben een echte Apple fan! Maar dan wel een Apple fan in stijl! Met mooie en beschermende cases en wisselbare Apple Watchbandjes die passen bij mijn outfit. 😉

Ben jij fan van Apple?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Dankjewel voor het lezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan.

Geschreven door

Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes op de wereld. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia.
Saskia Denkers - Reisblog / Travelblog
ReizenReizen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Zoek je een passend cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder of een vrouwelijke collega. Voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar? In deze blog heel veel cadeau inspiratie voor haar. Geschenken om met veel liefde te geven. Of voor op je eigen verlanglijstje. Ik zet...

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Sieraden! Welke vrouw houdt daar nu niet van. En de meeste vrouwen hebben waarschijnlijk ook voor elke gelegenheid wel een setje juwelen in het juwelenkistje liggen. Zo ook ik. Maar ik moet ook bekennen dat ik niet snel 'prulletjes' van een paar euro zal kopen. Wat...

Sportscholen dicht! Zo blijf je in beweging

Sportscholen dicht! Zo blijf je in beweging

De sportscholen zijn dicht. Al een tijdje. En ik heb het vermoeden dat ze nog wel een tijdje gesloten blijven. Terwijl in beweging blijven juist nu heel erg belangrijk is. Niet alleen om lichamelijk fit te blijven, maar sporten zorgt ook voor een stukje mentale...