Ask Me Anything

Via Instagram en Facebook deed ik de oproep tot een “Ask Me Anything”, een mogelijkheid om mij te vragen wat je wilt. Binnen bepaalde grenzen natuurlijk. Ik kreeg een paar hele leuke vragen gesteld die ik dan ook met alle plezier ga beantwoorden in deze blog.

Guilty Pleasure

Wat is jouw Guilty Pleasure? Qua Muziek heb ik ooit eens een blogpost gemaakt over mijn muzikale Guilty Pleasures. Deze is hier te lezen. Nummer één uit die lijst is toch wel onderstaande nummer.

En wat betreft eten, tja, rijstwafels met heel dik de Nutella erop. Of een witte boterham met pindakaas en jam.

Carnaval of Kerstmis

Carnaval of Kerstmis?Als Maastrichtse meisje is daar maar één correct antwoord op, Carnaval natuurlijk. Dit is een paar jaar anders geweest, toen ging ik ten tijde van de ‘Vastelaovend’ het liefste zo ver mogelijk weg uit Maastricht. Tegenwoordig is het plezier in het vieren van carnaval weer terug. Ik speel in een Sambaband en we zijn met deze dagen dan ook in het centrum van Maastricht te vinden. Nog maar een paar weken, dan mogen we weer!

Vorig jaar vulde ik nog een leuke carnavals tag in, met foto’s van vroeger.

Droomreis

Wat is je droomreis? Ik heb al jaren de wens om eens met een camper door het mooie Canada te reizen. Sowieso wil ik meer van de wereld zien. Maar het is er tot op vandaag gewoon niet van gekomen.

Ik heb wel hele mooie reizen gemaakt op de motor, maar dat zit er helaas niet meer in. Dit omdat ik klachten aan mijn handen en onderarmen heb die het langer rijden op een motor niet meer mogelijk maakt. Vorig jaar waren we nog zoekende hoe en wat qua vakantie en zijn we uiteindelijk gewoon lekker op de camping beland. Dit jaar begint het gelukkig iets concreter te worden qua vakantie plannen. Wat het precies gaat worden is nog niet helemaal zeker.

Droombaan

Ik ben benieuwd naar je droombaan?Mijn droombaan probeer ik op dit moment te realiseren. Ik heb me eind vorig jaar bij de kamer van koophandel geregistreerd als Virtual Assistant. Ik ben nu bezig met een opleiding hiervoor. Deze is 1 januari gestart en zal ongeveer 14 weken gaan duren.

Mocht mijn droom uitkomen om geheel als zelfstandig ondernemer te werken, lijkt het me vooral fijn dat ik kan werken op tijden die ik het fijnst vind en dat ik kan sporten op tijden die ik het prettigst vind. Maar goed, nu is het vooral nog even heel hard werken: en in loondienst, en een opleiding, daarnaast een bedrijf proberen op te bouwen en niet te vergeten, een blog bij houden.

Emigreren

En als je ooit gaat emigreren, welk land kies je dan? Ik vind Oostenrijk een heerlijk land. Alleen al om die prachtige bergen en de gastvrijheid. Als ik dan echt uit Nederland weg zou moeten, dan zou het naar Oostenrijk zijn.

Dat waren de vragen, die ik met heel veel plezier heb beantwoord. Heb je de ‘ask me anything’ op facebook of instagram gemist en je wil me alsnog een vraag stellen, kun je mijn contact-formuliertje gebruiken.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

11 Comments

 1. Serena Cloos

  Rijstwafels, de gruwel…

  Reply
 2. Nicole Orriëns

  Brrrr Carnaval…. Dat is voor mij een makkelijke vraag: ik zou voor kerstmis gaan. Leuk om je antwoorden te lezen!

  Reply
 3. Yousra Yasmine

  Wat leuk om al je antwoorden te lezen! Ik vind het altijd leuk om mensen op deze manier beter te leren kennen hihi!

  Reply
 4. Francis | Mamazetkoers

  Wat een leuk idee om zo meer info over jezelf te delen! Emigreren wil ik niet, kan al mijn familie niet achter laten maar als ze allemaal mee gaan? Naar een lekker warm land!

  Reply
 5. Lizzie

  Ahh ik was afgelopen december in Maastricht en vond het er zo gezellig met die kerstsfeer. Succes met het realiseren van je droombaan!! Goed bezig!

  Reply
 6. Xarifa

  Als ik zou moeten emigreren zou ik dat toch echt wel naar Zwitserland doen! Dat vindt ik een heel mooi land, en het is ook nog eens goed voor mijn longen!

  Reply
 7. corrina

  Grappige antwoorden, dank voor delen. Was leuk lezen

  Reply
 8. Britt - DailyDazzle.nl

  Een leuke manier om je wat beter te leren kennen! Een reis door Canada staat ook bij mij hoog op het lijstje. Leuk!

  Reply
 9. Jouvence.nl

  Erg leuk om te lezen en je op deze manier wat beter te leren kennen! Nutella kan er niet dik genoeg op zitten 🙂

  Reply
 10. Sherry

  Leuk om meer over jou te lezen. Ik houd van ask me anything tags.

  Reply
 11. Marcella

  Leuk om je antwoorden te lezen op mijn vragen! Balen dat motorrijden niet meer lukt, maar volgens mij gaan jullie een gave reis maken binnenkort. Oostenrijk is een land waar ik graag meer van zie. Succes met het opbouwen van je bedrijf en de opleiding!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...