Getting Personal

Ask me Anything: de antwoorden #1

vintagesummer
Serena vroeg me naar aanleiding van mijn Ask me Anything blog:

Als je 1 ding (geen persoon) mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, wat zou dat dan zijn?

Daar hoefde ik eerlijk gezegd niet zo lang over na te denken; mijn iPad.

Op mijn iPad heb ik toegang tot mijn foto’s waarop mijn “loved ones” staan. Kan ik me amuseren met spelletjes en kan ik boeken lezen. Of mijn muziek luisteren, want ik zou naast een berg foto’s ook zorgen dat mijn favoriete muziek op dit apparaatje zou staan.

Nu alleen nog een palmboom vinden die stroom geeft, of zou een powerbank op zonne-energie ook nog toegestaan extraatje zijn?

Picture credits: ‘Vintage Summer’ by Gabriella Fabbri

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.