Getting Personal

Ask me Anything: de antwoorden #2

Marcella vroeg me naar aanleiding van mijn Ask me Anything blog:

Ik ben nieuwsgierig waar dat weekendje weg naartoe zijn gaan, als er eentje in oktober gepland zou zijn. Zou je de zon opzoeken of ga je met de motor op pad?

In oktober is het niet altijd even mooi weer, dus een weekend weg met de motor valt al snel af, tenzij het echt zeker is dat het mooi is en blijft, dan zou ik het risico nog wel willen nemen. Want motor rijden in de herfst en de natuur met al zijn mooie kleuren heeft toch wel iets magisch! Ik heb mijn archief eens nagezocht en vreemd genoeg heb ik geen foto’s van een herfst-rit in de Ardennen en/of Duitse Eifel, want daar is het nu ontzettend mooi!

Mocht ik nu (tijdens het schrijven van dit blog valt het water met bakken uit de lucht) moeten kiezen dan wordt het naar de zee. Ik hou van de zee. Niet in de zomer want dan is het me daar veel te druk met zonaanbidders. Ik hou ervan om uit waaien in het najaar en/of voorjaar. Een heerlijk wandeling met een stevige bries. Een warme choco of kop thee in zo’n leuk tentje. Met rode wangen van de gure wind terug komen in je hotelkamertje en dan genieten van een heerlijk bad.
En omdat de zee voor mij als limburgse toch wat verder weg is, wordt dit meestal een weekendje weg, zoals hier in het begin van het jaar.

En wat is je droomreis, zonder motor? Of heb je die niet?

Die heb ik zeker! Ik zou graag nog eens Australië en/of Nieuw Zeeland willen bezoeken. Auto huren en dan middels een roadtrip rondtrekken. Dat wat ik gezien heb op diverse blogs lijkt me geweldig om eens in het echt te zien. Mocht het ooit eens zover komen dan zal ik me echt nog moeten verdiepen in de diverse bezienswaardigheden. Maar ik hou van natuur en van beestjes en volgens mij kom je daar dan echt wel aan je trekken.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.