Getting Personal

Ask me Anything

In mijn vorige blog gaf ik het al aan, in oktober heb ik helemaal niets op de planning staan. Mijn agenda is gewoon totaal leeg. Ook wel eens lekker hoor, al had ik ook wel graag een weekendje weg in het vooruitzicht gehad 🙂 Inspiratie voor mijn blog zoek ik meestal in de dagelijkse dingen. Maar ja, mijn agenda is dus leeg he! Deze keer probeer ik dus mijn inspiratie eens op een andere manier te verkrijgen; met de hulp van mijn lezers/bezoekers van mijn blog.

En zoals de titel misschien al doet vermoeden, ga ik die inspiratie halen uit vragen van jullie. Er mag mij van alles gevraagd worden, zolang het binnen mijn grenzen blijft dan. En om alles een beetje spannend te houden, wil ik jullie vragen om je vraag te stellen via mijn contact formuliertje.

Dus, ga je gang: Ask me Anything. Ik ben benieuwd naar wat ik binnen krijg.

 

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.