Home » Ask me Anything

Ask me Anything

In mijn vorige blog gaf ik het al aan, in oktober heb ik helemaal niets op de planning staan. Mijn agenda is gewoon totaal leeg. Ook wel eens lekker hoor, al had ik ook wel graag een weekendje weg in het vooruitzicht gehad 🙂 Inspiratie voor mijn blog zoek ik meestal in de dagelijkse dingen. Maar ja, mijn agenda is dus leeg he! Deze keer probeer ik dus mijn inspiratie eens op een andere manier te verkrijgen; met de hulp van mijn lezers/bezoekers van mijn blog.

En zoals de titel misschien al doet vermoeden, ga ik die inspiratie halen uit vragen van jullie. Er mag mij van alles gevraagd worden, zolang het binnen mijn grenzen blijft dan. En om alles een beetje spannend te houden, wil ik jullie vragen om je vraag te stellen via mijn contact formuliertje.

Dus, ga je gang: Ask me Anything. Ik ben benieuwd naar wat ik binnen krijg.

 

1 Comment

  1. jackiedeklerk
    20 oktober 2014 / 11:19

    soms is een lege agenda zo lekker, wil ik ook wel….
    Ik ga eens over een vraagje nadenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.