Meteen naar de inhoud
Home » Back in Time: Mijn Layouts

Back in Time: Mijn Layouts

Er gaat een leuke tag rond in blogland. De “Back in Time” tag, waarin wordt teruggeblikt op het verleden van je blog en waarom je ooit begonnen bent met bloggen. Leek me leuk deze tag niet letterlijk over te nemen maar er een iets andere draai aan te geven; een overzicht van mijn layouts door de jaren heen. Ik heb erg veel bewaard, maar helaas geen screenshots. Stomme ik!

Toch heb ik een overzicht weten te creëren van mijn layout vanaf 2006 tot nu. Ik had wel zo het idee dat ik ongeveer elk jaar van layout verander, maar het geplaatste overzicht bevestigd dat nog eens extra.
Buckle up and enjoy the trip down memory lane.

2006, 2007, 2008.
De 2006 layout werd nog met pivot aangedreven en je ziet mijn laatste post voordat ik naar wordpress overstapte. (klikken voor groter)

2009, 2010, 2011
Waar ik die van 2009 nog altijd een beauty vind.

In 2012 een geen nieuwe layout. Te tevreden met mijn toenmalig (2011 blauw-beige) layout. In 2013 twee lay-outs. En de layout die een groot gedeelte van 2014 mijn site heeft versierd. De laatste twee (2013.2 en 2014) zijn kant en klare templates, alle anderen zijn zelf gemaakt.

Tags:

13 reacties op “Back in Time: Mijn Layouts”

  1. Tof zo’n overzicht. Hopelijk kan ik dat ook ooit eens doen. Te vaak gewisseld van lay-out haha. Al ben ik nu wel extreem blij met de huidige

  2. Wat leuk om te zien al die oude layouts! Ik heb veel blogs gehad maar ik vergeet altijd screenshots te maken van de diverse layouts, mocht ik de huidige gaan veranderen dat moet ik dat niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.