Back in Time: Mijn Layouts

Er gaat een leuke tag rond in blogland. De “Back in Time” tag, waarin wordt teruggeblikt op het verleden van je blog en waarom je ooit begonnen bent met bloggen. Leek me leuk deze tag niet letterlijk over te nemen maar er een iets andere draai aan te geven; een overzicht van mijn layouts door de jaren heen. Ik heb erg veel bewaard, maar helaas geen screenshots. Stomme ik!

Toch heb ik een overzicht weten te creëren van mijn layout vanaf 2006 tot nu. Ik had wel zo het idee dat ik ongeveer elk jaar van layout verander, maar het geplaatste overzicht bevestigd dat nog eens extra.
Buckle up and enjoy the trip down memory lane.

2006, 2007, 2008.
De 2006 layout werd nog met pivot aangedreven en je ziet mijn laatste post voordat ik naar wordpress overstapte. (klikken voor groter)

2009, 2010, 2011
Waar ik die van 2009 nog altijd een beauty vind.

In 2012 een geen nieuwe layout. Te tevreden met mijn toenmalig (2011 blauw-beige) layout. In 2013 twee lay-outs. En de layout die een groot gedeelte van 2014 mijn site heeft versierd. De laatste twee (2013.2 en 2014) zijn kant en klare templates, alle anderen zijn zelf gemaakt.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

13 Comments

 1. Dennis

  Tof zo’n overzicht. Hopelijk kan ik dat ook ooit eens doen. Te vaak gewisseld van lay-out haha. Al ben ik nu wel extreem blij met de huidige

  Reply
 2. Xaviera

  Wat leuk om te zien al die oude layouts! Ik heb veel blogs gehad maar ik vergeet altijd screenshots te maken van de diverse layouts, mocht ik de huidige gaan veranderen dat moet ik dat niet vergeten!

  Reply
 3. Jenn

  Leuk overzicht! Ik heb door de jaren heen veel layouts gehad, maar het is voor deze tag nog nooit in me opgekomen om ze te bewaren…

  Reply
 4. Nesrin

  Wat leuk zo een overzicht. Ik heb er slechts twee en van de eerste heb ik niet eens een printscreen van gemaakt. Jammer.

  Reply
 5. onderdeblauweregen

  Wat leuk om te zien!
  Goed idee trouwens om screenshots bij de houden. Ik ben nog niet zo lang begonnen en heb nog wat layout te gaan w.s :p

  Reply
 6. jackiedeklerk

  leuk om te zien….
  Ik heb dat nooit bewaard…
  Al is het eigenlijk al eeuwen het zelfde bij mij

  Reply
 7. Serena

  Goh, dat je die nog allemaal bewaard hebt! Ik heb ondertussen ook wel wat layouts versleten.
  Leuk om te zien!!!

  Reply
 8. Wanda

  Grappig om te zien! Ik heb door de jaren verschillende layouts gebruikt maar nooit bewaard dus helaas geen overzicht van mijn kant…

  Reply
 9. Flavie

  Een leuk overzichtje 🙂

  Reply
 10. Marcella

  Erg leuk om te zien Saskia! Grappig hoe je layout door de jaren heen verandert. Je hebt een mooie stijl ontwikkelt!

  Reply
 11. Deisy

  Wat leuk zeg! En wat een hoop prachtige layouts heb je gehad: echt heel leuk om terug te zien hihi. X

  Reply
 12. Sas

  Tjeutje, ik volg je eigenlijk ook al erg lang… Ik ken ze allen, behalve de eerste haha.

  Reply
 13. sammie

  Leuk om al die oude layouts te zien, vind je huidige toch wel het mooist, oogt rustig 🙂

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Linkinbio, die maak je gewoon lekker zelf!

Linkinbio, die maak je gewoon lekker zelf!

Heb jij ook een account bij een externe service om je linkinbio te beheren? Helemaal niet nodig! Ik leg je uit hoe je zelf een eigen linkinbio pagina maakt zodat je geen externe services meer nodig hebt. En het is echt super makkelijk. Wat is linkinbio? Linkinbio...

Google Analytics begrijpen in 10 minuten

Google Analytics begrijpen in 10 minuten

Google Analytics, ik heb het gekoppeld maar ik werd er eerlijk gezegd een beetje kriebelig van. Er zijn zoveel soorten statistieken te bekijken dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Wáár moet je in godsnaam kijken! Waar vind ik mijn unieke bezoekers. En waar zie...