Meteen naar de inhoud
Home » Bloggen: dit kun je van mij verwachten

Bloggen: dit kun je van mij verwachten

Ik ben nu weer een klein maandje bezig met bloggen. Ik vind het super leuk om te zien hoe mijn terugkomst door velen positief wordt opgepikt. Ik sta soms echt versteld van het aantal reacties dat ik al krijg op blogs, zelfs van van mensen die mij niet kennen uit mijn images-and-words tijdperk. Dankjewel!!

In de afgelopen maand heb ik eens grondig door mijn archieven gespit. Daar heb ik alle niet meer relevantie blog berichten weggegooid. Daarnaast wat categorieën hernoemd, verwijderd of samengevoegd. Hetzelfde geld voor de tags. Even een grote schoonmaak en wat overzicht creëren.

Geen verplichting meer.

Ik stel mezelf absoluut geen (blog)doelen meer voor ogen. Ik ga bloggen wanneer ik daar zin in heb en wanneer ik ook echt iets te melden heb. Bloggen voor het bloggen, opvulling, daar doe ik dus niet meer aan. Mocht het dus even wat rustiger zijn, dan heb ik dus gewoon even niks te melden.

Wat kun je dan wél verwachten?

 • Ik wil mijn maandoverzichten weer gaan oppakken. Deze heb ik altijd met veel plezier gemaakt. De maand augustus is bijna voorbij, dus er volgt snel een eerste maandoverzicht..
 • Ook heb ik afgelopen zondag voor het eerst een Sunday is for Sharing gemaakt. Mocht ik weer een aantal leuke links verzameld hebben, dat vind je deze post op de zondag terug.
 • Af en toe een plog, die hou ik er ook in. Leuk om op deze manier mijn lezers een kijkje in mijn leven te geven.
 • Mijn nieuwe rubriek Life Lately, die in de plaats is gekomen van tag diary. Gewoon even lekker bijkleppen. Gezellig!! Ik maak alvast een lekkere kop thee 😉
 • Ik ben nog altijd een enorme muziek liefhebber en er staan drie concerten op de kalender. Dus ook die rubriek zal niet verdwijnen.

Als ik mijn lijstje zo doorlees, veranderd er dus niet heel veel. Het enige verschil is mijn insteek qua bloggen en mijn naam.

Welke rubrieken of type blogs lees jij trouwens graag? Of zou graag hier nog iets terugzien?

3 reacties op “Bloggen: dit kun je van mij verwachten”

 1. Hi hi, laat het maar komen wanneer jij tijd en zin hebt, zo werk ik altijd al, zou het ook niet anders kunnen eigenlijk. Zodra ik het als verplicht ga voelen, wat ik een maand heb gedaan ooit, om te zien of ik dat kan, elke dag een ander thema wat vier weken terug kwam op vaste dagen. Aan de ene kant, was het prettig omdat ik ze vaak vooruit kon maken en inplannen, aan de andere kant, de verplichting, omdat ik ook een dinsdag Picasso dag had, moet je kat wel weer iets geven om iets leuks te laten zien en over hem te kunnen vertellen, whahahaha

  Als ik iets doe, doe ik het ook grondig als test of uitprobeersel, maar wat ik het liefste lees? Blogs zoals mijn eigen, gewoon over dagelijkse perikelen, de leuke dingen en soms de minder leuke dingen, werk, vrije tijd, net zoals jij dus eigenlijk al doet, soms een leuke tip… in elk geval, het moet voor mij spontaan over komen. 😉 En daar val jij absoluut onder!

  X

 2. Leuke blog! Ik kom voor het eerst hier. Ik lees graag vanalles wat. Persoonlijke verhalen vind ik leuk om te lezen en ook om zelf te schrijven;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.