Home » Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis

De coronacrisis; we zijn massaal aan het opruimen en schoonmaken geslagen. Ik hoorde en las het al in de diverse nieuws-berichten. Maar het blijkt ook overduidelijk uit de bezoekersaantallen van mijn blog. Blogposts, waarvan er enkele een beetje in de vergeethoek terecht waren gekomen, scoren ineens supergoed in de coronacrisis.

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips.

Waar andere blogs, vooral travelblogs, hun bezoekersaantallen fors zagen dalen, zijn mijn bezoekersaantallen zijn sinds het begin van de coronacrisis meer dan verdubbeld. Mij hoor je niet klagen. Mensen zochten vooral veel op schoonmaak- en opruimtips. Want ja, je moet toch iets als je thuis zit. Via Google en Pinterest kwam men uit op onderstaande blogposts;

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips
Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips
Foto door cottonbro via Pexels

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Vakantie in eigen land – Kamperen

Ook blijven we tijdens de coronacrisis zoveel mogelijk in eigen land. Deze vakantieperiode kiezen we schijnbaar massaal voor kamperen met een caravan. En het liefst pimpen we de caravan ook een nog beetje naar eigen smaak op. Onderstaande blogposts scoorden de afgelopen maanden dan ook super goed:

En schijnbaar is ook een vakantie per motor erg in trek, want mijn motorvakantie Checklist gaat als een tierelier! Goed te begrijpen, want een motorvakantie is een redelijk solitaire vakantie. Je kunt heel goed de rustige gebieden opzoeken waar je kunt genieten van mooie bochtige wegen.

Thuis sporten tijdens de coronacrisis

De sportscholen zijn ondertussen gelukkig weer geopend. Maar tijdens de intelligente lockdown zochten mensen overduidelijk naar manieren om toch te kunnen sporten. De review Hardlopen met Evy, de eerste 20 lessen kwam ineens weer bovendrijven in mijn statistieken.


Gelukkig omvat dat klote virus niet alleen slecht nieuws. Het heeft voor juist voor een enorme boost gezorgd van mijn blog! Heb jij blogposts die het tijdens deze corona crisis goed doen? Of zijn jouw bezoekersaantallen juist gedaald?

11 Comments

 1. 23 juli 2020 / 12:48

  Fijn lijstje. Snap wel dat die het goed doen op dit moment!

 2. 23 juli 2020 / 13:34

  Hier ook het sporten thuis en van je woonkamer een klaslokaal maken, werden erg veel gelezen. De aantallen zijn hier aardig gelijk gebleven met sommige dagen uitschieters.

 3. 23 juli 2020 / 13:39

  Mijn artikel over het ziekteverloop van corona wordt veel gevonden, mensen zijn toch op zoek naar ervaringen.

 4. linda Meester
  23 juli 2020 / 15:34

  onze spelletjes blogs doen het goed, ook tijdens vakanties en op de camping

 5. 23 juli 2020 / 17:52

  Mijn stofzuigerpost doet het goed, maar dat deed die vorig jaar ook al. Mijn post over Phantasialand in coronatijd gaat ook als een speer. Verder zijn het vooral de hobbyartikelen en de recepten die het goed doen, maar die doen het ook zonder corona wel goed.

 6. 24 juli 2020 / 11:45

  Bij mij zijn de bezoekersaantallen eigenlijk stabiel gebleven. Geen grote verschillen met voor corona.

 7. 24 juli 2020 / 12:22

  wij bloggen nou niet echt over corona maar zijn wel gestegen, je leest en hoort al genoeg corona om je heen en ik vind dan een blogpost die er totaal niks mee te maken heeft een stuk leuker om te lezen als ontspanning

 8. 1 augustus 2020 / 1:05

  Ja dat zijn inderdaad wel dingen waar de mensen nu meer mee bezig zijn 🙂

 9. 8 augustus 2020 / 19:25

  Onze spelletjesblogs en bakrecepten worden veel meer gevonden. Daardoor heb wel een aardige groei in volgers en unieke bezoekers. Maar ik heb het afgelopen jaar ook veel aan SEO en Pinterest gedaan. Dat helpt ook veel natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.