Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis
Bloggen en Social Media

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis

De coronacrisis; we zijn massaal aan het opruimen en schoonmaken geslagen. Ik hoorde en las het al in de diverse nieuws-berichten. Maar het blijkt ook overduidelijk uit de bezoekersaantallen van mijn blog. Blogposts, waarvan er enkele een beetje in de vergeethoek terecht waren gekomen, scoren ineens supergoed in de coronacrisis.

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips.

Waar andere blogs, vooral travelblogs, hun bezoekersaantallen fors zagen dalen, zijn mijn bezoekersaantallen zijn sinds het begin van de coronacrisis meer dan verdubbeld. Mij hoor je niet klagen. Mensen zochten vooral veel op schoonmaak- en opruimtips. Want ja, je moet toch iets als je thuis zit. Via Google en Pinterest kwam men uit op onderstaande blogposts;

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips
Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Schoonmaak- en opruimtips
Foto door cottonbro via Pexels

Blogposts die scoren tijdens de coronacrisis: Vakantie in eigen land – Kamperen

Ook blijven we tijdens de coronacrisis zoveel mogelijk in eigen land. Deze vakantieperiode kiezen we schijnbaar massaal voor kamperen met een caravan. En het liefst pimpen we de caravan ook een nog beetje naar eigen smaak op. Onderstaande blogposts scoorden de afgelopen maanden dan ook super goed:

En schijnbaar is ook een vakantie per motor erg in trek, want mijn motorvakantie Checklist gaat als een tierelier! Goed te begrijpen, want een motorvakantie is een redelijk solitaire vakantie. Je kunt heel goed de rustige gebieden opzoeken waar je kunt genieten van mooie bochtige wegen.

Thuis sporten tijdens de coronacrisis

De sportscholen zijn ondertussen gelukkig weer geopend. Maar tijdens de intelligente lockdown zochten mensen overduidelijk naar manieren om toch te kunnen sporten. De review Hardlopen met Evy, de eerste 20 lessen kwam ineens weer bovendrijven in mijn statistieken.


Gelukkig omvat dat klote virus niet alleen slecht nieuws. Het heeft voor juist voor een enorme boost gezorgd van mijn blog! Heb jij blogposts die het tijdens deze corona crisis goed doen? Of zijn jouw bezoekersaantallen juist gedaald?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.