Meteen naar de inhoud
Home » Caravan Pimpen – Deel twee. Een video verslag

Caravan Pimpen – Deel twee. Een video verslag

Ik gaf al eens eerder een foto-rondleiding van de opknapbeurt van de slaapkamer en vloer in onze caravan. Toen beloofde ik ook dat er nog een tweede deel zou komen. Een foto of videoverslag waarin ik je weer mee zou nemen in het pimpen, opknappen en moderniseren van onze sta-caravan. Dit duurde even wat langer dan gepland, maar afgelopen zomer hebben we dan eindelijk een start gemaakt met Caravan Pimpen – Deel twee.

Caravan Pimpen - Deel twee

Caravan Pimpen – Deel twee. De zithoek met het plakbehang nog aanwezig

Al het plakbehang op de wanden van de caravan is verwijderd. de kleur van het behang is totaal niet meer van deze tijd en hing ook nog op heel veel plekken los. Het plakbehang kun je het beste verwijderen met een verfbrander en veel geduld 🙂 Nadat de tandjes goed geschuurd zijn is er een eerste laag grondverf aangebracht.Deze werkzaamheden zie je in onderstaande film. Volgend voorjaar zal er nog een tweede laag grondverf volgen en daarna zal de boel netjes worden afgelakt. Enige wat dan nog rest ín de caravan is het badkamertje. Hier zijn we nog even zoekende wat de mogelijkheden zijn.

Caravan Pimpen – Deel twee

Dit is pas mijn tweede youtube film. Ik ben dus nog volop aan het ontdekken wat kan en wat mogelijk is. Ja, ik heb ondertussen dus geleerd dat ik in de breedte moet filmen met mijn mobiel 😀 en ook eventuele foto’s die ik ik mijn film wil verwerken zal ik in het vervolg dus altijd in de breedte nemen.
Maar goed, al doende leert men.

3 reacties op “Caravan Pimpen – Deel twee. Een video verslag”

 1. Wat leuk om te zien joh hoe jullie dit aanpakken en om de vorderingen zo te zien! Echt een behoorlijke klus ook zeg! Ik zal binnenkort ook eens wat foto’s delen van ons vakantiehuisje, want ook daar moet wel het nodige nog worden gedaan, maar altijd leuk om zo’n proces vast te leggen natuurlijk. Dat filmpje is ook erg leuk geworden, waar heb je dat mee gedaan trouwens?

  1. Dankjewel! 🙂
   Foto’s en film zijn gemaakt mijn mijn iphone. Daarna alles verwerkt met iMovie op mijn mac. Ben nog erg aan het leren wat allemaal mogelijk is. Ook moet ik nog erg nadenken wat te filmen als ik de plannen al heb, hahah. Ik ben in dit filmpje eigenlijk ook te laat begonnen met filmen. Had eigenlijk ook alles moeten vastleggen in de oude status, nu filmde ik pas haverweg de werkzaamheden. Maar goed, dat zal in de toekomst wel goed komen.

 2. Wauw, jullie zijn een heel stuk opgeschoten zo, en van you tube en filmpjes, ik ben nu slechts aan het uploaden dat vind ik al heel wat dat ik dat kan en het op blog krijg, hahahaha 😉

  Van in de breedte filmen, die had ik wel al door, kreeg ik al vaker te horen, als ik eraan denk, want… als je al aan het filmen bent, kantel dan niet, dat werkt niet, zet dan echt camera uit, kantel alsnog en start opnieuw met filmen, hahahaha

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.