Home » Criminal Minds Addict

Criminal Minds Addict

Afgelopen maanden, bij gebrek aan beter op de woensdag avond, ben ik langzaam aan verslingerd geraakt aan de serie Criminal Minds.

 Voor diegene die deze serie niet kent: Criminal Minds is een Amerikaanse misdaadserie die in première ging op 22 september 2005. De serie is in de Verenigde Staten te volgen op CBS, in Nederland op de zender Veronica. In de serie worden er moorden opgelost onder leiding van agent Aaron Hotchner. Criminal Minds onderscheidt zich van andere misdaadseries door zich op de misdadigers te richten en niet op de misdaad zelf. (bron)

Maar ja, dan rol je zo ergens halverwege de serie in en heb je geen idee waar sommige flashbacks over gaan. Bepaalde namen zeggen je niets. Ondanks dat het op zich zelf staande afleveringen zijn, zit er toch iets van een rode draad in.
Dus, lief eens super lief aangekeken. En hij heeft op het moment bijna alle seizoenen voor mij klaar staan.
De afleveringen van seizoen 1 afgelopen weekend en week bekeken. En afgelopen vrijdag al een start gemaakt met seizoen 2. Geweldig om alle afleveringen eens vanaf het begin te kunnen zien.

Gerelateerde links
IMDB
nl.wikipedia
en.wikipedia
CBS
Facebook

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 20 mei 2012 / 8:19

  Een geweldige serie die ik al jaren volg! Een tijdje terug ben ik weer begonnen vanaf seizoen 1 alle seizoenen op DVD te bekijken.. En nu weer lekker verder kijken elke Woensdag 🙂

 2. 20 mei 2012 / 9:37

  Ik vind het ook een geweldige serie. Helaas mis ik hem nu steeds omdat ik dan op school zit. Toch inderdaad ook maar eens gaan downloaden.

 3. 20 mei 2012 / 12:05

  Ken de serie niet om eerlijk te zijn. Volg dan ook eigenlijk nooit series op tv omdat als je niets wilt missen je min of meer verplicht bent om thuis te blijven. Beste manier is om idd de complete serie op dvd of iets te hebben. Dat kijkt het lekkerste weg. Have fun watching!

 4. Peet
  20 mei 2012 / 20:53

  Manlief kijkt de serie ook. Ik vind het een goeie serie, maar kan er niet naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: