Home » De twijfel slaat toe

De twijfel slaat toe

He hallo, heb ik nog publiek?
Spannend hoor, zo’n eerste teken van leven na zo’n lange stilte.
Ben benieuwd of ik reacties krijg 🙂

Ik ben er nu zo’n dik jaar tussenuit. En ik heb geen idee of er veel veranderd is in de wondere wereld van de bloggers. Ja, er zullen heus blogs verdwenen zijn en zullen er uiteraard ook een heleboel bij gekomen zijn. Maar een korte blik in mijn bloglovin’ account leert al snel dat veel van de blogs die ik volgde er nog gewoon zijn en volop bloggen. Leuk!

Bij mij borrelt er ondertussen de vraag naar boven wat te doen met mijn domeinnaam en de bijbehorende webhosting. Aan het einde van dit jaar zal er een nieuwe rekening betaald moeten worden voor een heel jaar. Wat ga ik doen? Gooi ik tien jaar van mijn digitale leventje de prullenbak in? (natuurlijk maak ik dan wél een back-up hoor, vooral mijn motorreizen wil ik absoluut niet kwijtraken) Of ga ik het gewoon nog eens proberen? Maar dan, ga ik verder alsof er nooit iets gebeurd is of ga ik fris van start met een nieuwe naam en dito lay-out.
Want ik ben heel eerlijk, het kriebelt namelijk wel weer, stiekem. Het digitale gefröbel. Het gepruts met html-code. Knutselen met fotoshop. Avonturen delen. De leuke reacties van lezers en ook de contacten die je er op een of andere manier aan over houd.

Time will tell… Ik ga de komende week er eens goed over nadenken. En mocht iemand een toffe domeinnaam weten die écht bij mij past, gooi ‘m dan vooral in de comments.

7 Reacties

 1. Saskia
  27 juli 2017 / 20:39

  Ah gewoon een leuk berichtje weer van mijn naamgenoot. Hoi! Ik hoop dat je weer opnieuw gaat bloggen, een passende naam heb ik helaas niet. Ik zal er mijn gedachten eens overheen laten gaan…

  Leuk weer even wat van je te horen 🙂

 2. 27 juli 2017 / 22:49

  She’s alive! *Zwaai *Zwaai … Gewoon doen zou ik zeggen. Het wordt toch ook weer winter straks, en dan motor op stal en HTML weer terug in tha house.

 3. 29 juli 2017 / 23:06

  He, wat leuk om hier weer een teken van leven te zien! Ik zou het leuk vinden als je weer gaat bloggen 🙂

 4. 31 juli 2017 / 13:58

  Natuurlijk heb je nog publiek! Ik kwam altijd graag bij je lezen en vond het ook echt jammer dat je stopte. Hopelijk kun je de kriebels niet langer onderdrukken en ga je gewoon weer lekker bloggen!

 5. 9 augustus 2017 / 8:57

  Hey you! Ik gebruik de bloglovin zelf niet, dus daar zag ik je niet, en kan ik je nog volgen per mail?

  Leuk dat je terug bent, en je hebt nog even om na te denken.

  X

  • Saskia
   Auteur
   9 augustus 2017 / 12:47

   He Morgaine, leuk je ook weer terug te zien 🙂 Ik heb de optie tot e-mail volgen bij deze weer toegevoegd in de sidebar.

  • 9 augustus 2017 / 21:37

   ah, lief, dank je wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: