Getting Personal

Diary: Even een weekendje niks

Ik had even een korte break van alles nodig. Mijn batterij was leeg. Op! Mijn najaarsdipje heeft zijn intrede gedaan. Iets waar ik elk najaar wel last van heb, dus de symptomen zijn mij bekend. Overdag op het werk kak ik zowat in, ook al is het gewoon druk en hoef ik me geen moment te vervelen. Vroeg naar bed helpt helaas niks. Ik blijf gewoon doodmoe. Tel daar een nog steeds wat pijnlijke rug bij op waar ik al ruim twee weken mee rondloop. Hierdoor schiet ook het sporten er helaas weer bij in.

Dus, even een weekend relaxen. Even geen verplichtingen. En vooral veel leuke en ontspannende dingen. En ook al is bloggen een hele leuke bezigheid, ook dat had ik even op een lager pitje gezet.

weekend

Ik heb zaterdag ochtend heerlijk lang uitgeslapen. Samen met manlief het huishouden gedaan en geluncht op ons terras en nog wat leuke foto’s gemaakt van de katten, die heerlijk genoten van het ‘buiten spelen’. En dan in de late middag lekker lang tutten in de badkamer met een scrubje en maskertje. ’s Avonds een paar afleveringen House of Cards gekeken en redelijk op tijd naar bed.

Zondag ochtend uitgebreid ontbeten met verse broodjes uit de oven (ik vind bakken zó heerlijk ontspannend!). Wat vinden jullie van mijn über vrolijke zoutstrooier, daar krijg je toch gewoon goede zin van! :).
’s Middags een paar kleine klusjes in huis (eindelijk hangt mijn boekenplankje, dus weer wat opgeruimd. Dus ook mijn hoofd weer wat leger) gedaan en bezoekje Action voor wat kleine spulletjes, in de middag.
Bij de Action trouwens die mooie theelichtenhouder gescoord met die positieve teksten, zie middelste foto!
De avonden waren heerlijk knus met veel (geur)kaarsjes, verkeerd snoepgoed en veel afleveringen van series kijken.

Ook vandaag een dagje voor mezelf. Behalve wat strijk, klein beetje administratie en een kort bezoekje apotheek heb ik niks op de planning staan. Gewoon heerlijk veel me-time dus.
Die me-time kan ik ook heerlijk besteden met Photoshop geknutsel, dus eindelijk eens de tijd genomen om eens te stoeien met de sjablonen van Lonneke. Bovenstaande fotocollage is het leuke resultaat.

Bovenstaande updates deed ik al eerder, ze hadden alleen allerlei diverse namen, maar vanaf nu mooi samengevat onder de tag: Diary. Dan zijn ze iets makkelijker terug te vinden.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.