Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #11

En zo zijn er ineens bijna tien dagen voorbij zonder update. Ups en down, leuke en minder leuke dingen. Er gebeurd vanalles op dit moment. Tijd om even bij te kletsen.

featured_ThoughtsTea

Net vers en relaxt terug van een heerlijk motor-weekend aan de moezel of Aeon word zaterdag 30 mei ziek. Zorgjes tot en met. Op maandag toch maar neven aar de dierenarts. Daar wordt het menneke aan een infuus gehangen en krijgt hij een fikse koortsremmer. Blijkt een verkoudheidje te zijn. Een weekje aan de medicijen en verder véél TLC.
Ondertussen gaat ook ons oude besje Senna steeds verder achteruit. Zo erg, dat we de maandag tijdens ons bezoekje aan de dierenarts om raad vragen. Die ene vreselijke knoop word doorgehakt en op dinsdag 2 juni maak ik een afspraak voor de vrijdag. Voor haar laatste reis…
Tussen het verzorgen van twee zieken katten door moet er nog gewoon gewerkt worden, heb ik ook nog een cusrus in Amsterdam, moet er een waterbed leeggepomp en afgebroken worden en mag ik tussendoor nog een bezoekje brengen aan de podotherapeut.

Je begrijpt, chaos en drukte alom en zin om te bloggen is er niet echt. Ik plaats wel nog het blogje voor Senna met haar leukste en mooiste foto’s. Ik wil iedereen die daar dan ook gereageerd heeft heel erg bedanken voor de lieve woordjes!
Voor zondag 7 juni zeg ik al mijn afspraken allemaal af, ik heb tijd nodig om mijn lijf en hoofd tot rust te laten komen. Even een dagje voor mezelf.

Juni – week 2; Dinsdag 9 juni komt ons nieuwe bed. Ons oude waterbed had al geruime tijd een niet-plakbare lekkage. Tijdens het wachten op de levering krijgen we ook nog het bericht dat Senna deze dag gecremeerd zal worden. René mag de rest van de week nog zijn laatste opdrachten en examens doen voor zijn afstuderen. Gelukkig wél met een positief resultaat: Geslaagd!!

Sinds afgelopen weekend is er dan eindelijk weer wat rust in de tent. Senna heeft een mooi plekje naast Ozzie. En Aeon is weer helemaal de oude (lees: hij stuitert weer door het huis). We vierden samen onze verjaardag(en). Lekker klein en rustig, geen gedoe en poespas. Het weekendje weg naar Amsterdam en onze vakantie komen steeds dichterbij.
En hopelijk binnenkort weer wat positieve blogjes 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.