Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3

Die updates blogs, zoals mijn ‘Random Thoughts’, ik vind ze eigenlijk wel fijn, zeker als er er van die momenten zijn dat je het even niet meer weet qua nieuwe blogs. Een writersblock wil ik het nu ook weer niet direct noemen. Maar iets nuttigs komt op het moment ook niet echt uit mijn vingers. Komt vast wel weer hoor. Want het einde van het jaar betekend altijd van de leuke jaar-afsluitblogs en overzichtjes en lijstjes…

Ik kreeg van de week een verwenpakketje binnen. Ik had de win-actie gewonnen bij Kattebelle.com. Mijn allereerste blog win-actie prijs! Zo fijn om, in plaats van rekeningen, allerlei leuke en lekkere dingen in je brievenbus te vinden. Dat wordt een fijne kerstvakantie met al die verwen-producten.
winaktie
Misschien dat ik ook eens een win-actie organiseer. Dan ook met allerlei van die lekkere verwen productjes. Daar wordt een meisje altijd blij van en ik maak graag mensen blij.

Spotify, hoelang bestaat dat nu eigenlijk al?  Ik heb pas sinds kort éht door hoe dat werkt. Het voordeel van albums luisteren die je nergens kunt vinden (lees illegaal downloaden, ja ja, ik weet dat niet mag) maar wel via Spotify kunt luisteren. Albums die al langer op mijn ‘me wants’ lijstje staan, zijn ineens binnen handbereik. Jippie! En het “scrobbled” ook nog eens mooi naar mijn Last.fm account.

O, ik heb mezelf vandaag (of beter gezegd gisteren, want deze blog plaats ik een dagje later) eindelijk die spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven. Het is momenteel zó ontzettend belangrijk dat ik het sporten weer oppak. Stress en stressklachten jaag je het beste weg door ontspanning én inspanning door middel van sporten. Ergens in oktober liep ik mijn laatste kilometertjes, daarna helemaal niks meer. Op een of andere manier lukte het gewoon niet meer.
Na mijn ‘schop’ maar eens op de hometrainer (fiets) gestapt. En het voelde GOED!! Nu volhouden. En misschien eens kijken naar een warme hardloopbroek, dat motiveert ook altijd wel.

Zo, ik ga nog een mokje thee zetten en eens uitzoeken welke tv-zender het vanavond wordt.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

17 Comments

 1. Marion

  Ik hou van dit soort babbelblogjes. Heerlijk! Ik heb ook pas sinds heel kort Spotify.Wat een verheerlijking! Geniet van Tony!

  Reply
 2. Lonneke

  Ik heb Spotify ook nog maar kort geleden ontdekt. Zo fijn!

  Reply
 3. Xaviera

  Leuk zo’n random thoughts blogje! Spotify vind ik geweldig, ik gebruik het al jaren met veel plezier en zou niet meer zonder willen 🙂 Leuk dat je die winactie hebt gewonnen. Wat goed dat je op de hometrainer bent gestapt! Dat doet mij denken aan mijn hometrainer die stof staat te verzamelen haha.

  Reply
 4. Jenn

  Leuk om te lezen! Geniet van je pakketje!

  Reply
 5. Petra

  Gezellige blogje hoor. Ik houd er van. Alsof ik even gezellig bij je op de thee kom. Sportify is tof. Leer zo ook veel nieuwe muziek kennen. Leuk pakketje heb je gewonnen.

  Reply
 6. Deisy

  Volgens mij zit het in de lucht haha: ik heb ook last van “geen zin om te sporten”. Moet mezelf ook maar eens een schop onder mijn kont geven hihi 😉

  Reply
 7. Anita

  Wat leuk dat je zo’n heerlijk pakketje hebt gewonnen.

  Reply
 8. Serena

  Sinds ik een abonnement op Spotify heb, heb ik volgens mij geen enkele cd meer gedownload. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het staat online… Ideaal en je geheugen staat niet meteen knettervol.
  Waar koop jij die chocolade? Ik heb hem hier in de winkels nog nergens kunnen vinden.

  Reply
  • Saskia

   Deze chocolade zat in het winpakket. Als ik ‘m zelf koop, haal ik ‘m bij Appie. Bij Plus heb ik ze nog niet gezien. Andere winkels doe ik geen boodschappen…

 9. jackiedeklerk

  kletsblogjes zijn ook heel leuk…
  ik kom op het moment gewoon tijd te kort om te denken aan wat ik wil bloggen, en om te bloggen..
  Heerlijk zo’n verwenpakket, ik krijg een swap idee (zal ik je eens over mailen komende dagen)

  Reply
  • Saskia

   Ik wacht in spanning

 10. Mieke

  Altijd leuk, van deze kletsblogjes. Bij mij staat er voor morgen ook weer 1 op de planning. 🙂
  Wat een leuk pakket heb je gewonnen! En heel goed dat je weer aan het sporten bent. Moet ik ook echt weer nodig oppakken. Helpt inderdaad het beste tegen stress. Maar het was de afgelopen weken even een te hoge drempel voor mij om te sporten. Komt wel weer!

  Reply
 11. Dennis

  Cool, eindelijk iemand die ook zijn muziek scrobbelt naar Last.FM! Spotify zijn we hier mee gestopt. Terug naar het kopen van cd’s en vinyl. Daar kan gewoon niks tegen op haha.

  Reply
  • Saskia

   Ik ‘scrobble’ al sinds het lanceren van de website in 2004. Blijf muziekstats altijd wel leuk vinden. Ik het begin uiteraard veel meer dan tegenwoordig.

 12. Wanda

  Dit soort blogjes blijf ik leuk vinden om te lezen! Gewoon wat gebabbel, heerlijk! Leuk dat je dat pakketje hebt gewonnen!

  Reply
 13. Pirre

  Wat leuk dat je iets gewonnen hebt! Leuk om alles te lezen 🙂

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...