Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3

Die updates blogs, zoals mijn ‘Random Thoughts’, ik vind ze eigenlijk wel fijn, zeker als er er van die momenten zijn dat je het even niet meer weet qua nieuwe blogs. Een writersblock wil ik het nu ook weer niet direct noemen. Maar iets nuttigs komt op het moment ook niet echt uit mijn vingers. Komt vast wel weer hoor. Want het einde van het jaar betekend altijd van de leuke jaar-afsluitblogs en overzichtjes en lijstjes…

Ik kreeg van de week een verwenpakketje binnen. Ik had de win-actie gewonnen bij Kattebelle.com. Mijn allereerste blog win-actie prijs! Zo fijn om, in plaats van rekeningen, allerlei leuke en lekkere dingen in je brievenbus te vinden. Dat wordt een fijne kerstvakantie met al die verwen-producten.
winaktie
Misschien dat ik ook eens een win-actie organiseer. Dan ook met allerlei van die lekkere verwen productjes. Daar wordt een meisje altijd blij van en ik maak graag mensen blij.

Spotify, hoelang bestaat dat nu eigenlijk al?  Ik heb pas sinds kort éht door hoe dat werkt. Het voordeel van albums luisteren die je nergens kunt vinden (lees illegaal downloaden, ja ja, ik weet dat niet mag) maar wel via Spotify kunt luisteren. Albums die al langer op mijn ‘me wants’ lijstje staan, zijn ineens binnen handbereik. Jippie! En het “scrobbled” ook nog eens mooi naar mijn Last.fm account.

O, ik heb mezelf vandaag (of beter gezegd gisteren, want deze blog plaats ik een dagje later) eindelijk die spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven. Het is momenteel zó ontzettend belangrijk dat ik het sporten weer oppak. Stress en stressklachten jaag je het beste weg door ontspanning én inspanning door middel van sporten. Ergens in oktober liep ik mijn laatste kilometertjes, daarna helemaal niks meer. Op een of andere manier lukte het gewoon niet meer.
Na mijn ‘schop’ maar eens op de hometrainer (fiets) gestapt. En het voelde GOED!! Nu volhouden. En misschien eens kijken naar een warme hardloopbroek, dat motiveert ook altijd wel.

Zo, ik ga nog een mokje thee zetten en eens uitzoeken welke tv-zender het vanavond wordt.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.