Meteen naar de inhoud
Home » Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3

Die updates blogs, zoals mijn ‘Random Thoughts’, ik vind ze eigenlijk wel fijn, zeker als er er van die momenten zijn dat je het even niet meer weet qua nieuwe blogs. Een writersblock wil ik het nu ook weer niet direct noemen. Maar iets nuttigs komt op het moment ook niet echt uit mijn vingers. Komt vast wel weer hoor. Want het einde van het jaar betekend altijd van de leuke jaar-afsluitblogs en overzichtjes en lijstjes…

Ik kreeg van de week een verwenpakketje binnen. Ik had de win-actie gewonnen bij Kattebelle.com. Mijn allereerste blog win-actie prijs! Zo fijn om, in plaats van rekeningen, allerlei leuke en lekkere dingen in je brievenbus te vinden. Dat wordt een fijne kerstvakantie met al die verwen-producten.
winaktie
Misschien dat ik ook eens een win-actie organiseer. Dan ook met allerlei van die lekkere verwen productjes. Daar wordt een meisje altijd blij van en ik maak graag mensen blij.

Spotify, hoelang bestaat dat nu eigenlijk al?  Ik heb pas sinds kort éht door hoe dat werkt. Het voordeel van albums luisteren die je nergens kunt vinden (lees illegaal downloaden, ja ja, ik weet dat niet mag) maar wel via Spotify kunt luisteren. Albums die al langer op mijn ‘me wants’ lijstje staan, zijn ineens binnen handbereik. Jippie! En het “scrobbled” ook nog eens mooi naar mijn Last.fm account.

O, ik heb mezelf vandaag (of beter gezegd gisteren, want deze blog plaats ik een dagje later) eindelijk die spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven. Het is momenteel zó ontzettend belangrijk dat ik het sporten weer oppak. Stress en stressklachten jaag je het beste weg door ontspanning én inspanning door middel van sporten. Ergens in oktober liep ik mijn laatste kilometertjes, daarna helemaal niks meer. Op een of andere manier lukte het gewoon niet meer.
Na mijn ‘schop’ maar eens op de hometrainer (fiets) gestapt. En het voelde GOED!! Nu volhouden. En misschien eens kijken naar een warme hardloopbroek, dat motiveert ook altijd wel.

Zo, ik ga nog een mokje thee zetten en eens uitzoeken welke tv-zender het vanavond wordt.

17 reacties op “Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3”

 1. Leuk zo’n random thoughts blogje! Spotify vind ik geweldig, ik gebruik het al jaren met veel plezier en zou niet meer zonder willen 🙂 Leuk dat je die winactie hebt gewonnen. Wat goed dat je op de hometrainer bent gestapt! Dat doet mij denken aan mijn hometrainer die stof staat te verzamelen haha.

 2. Gezellige blogje hoor. Ik houd er van. Alsof ik even gezellig bij je op de thee kom. Sportify is tof. Leer zo ook veel nieuwe muziek kennen. Leuk pakketje heb je gewonnen.

 3. Volgens mij zit het in de lucht haha: ik heb ook last van “geen zin om te sporten”. Moet mezelf ook maar eens een schop onder mijn kont geven hihi 😉

 4. Sinds ik een abonnement op Spotify heb, heb ik volgens mij geen enkele cd meer gedownload. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het staat online… Ideaal en je geheugen staat niet meteen knettervol.
  Waar koop jij die chocolade? Ik heb hem hier in de winkels nog nergens kunnen vinden.

  1. Deze chocolade zat in het winpakket. Als ik ‘m zelf koop, haal ik ‘m bij Appie. Bij Plus heb ik ze nog niet gezien. Andere winkels doe ik geen boodschappen…

 5. kletsblogjes zijn ook heel leuk…
  ik kom op het moment gewoon tijd te kort om te denken aan wat ik wil bloggen, en om te bloggen..
  Heerlijk zo’n verwenpakket, ik krijg een swap idee (zal ik je eens over mailen komende dagen)

 6. Altijd leuk, van deze kletsblogjes. Bij mij staat er voor morgen ook weer 1 op de planning. 🙂
  Wat een leuk pakket heb je gewonnen! En heel goed dat je weer aan het sporten bent. Moet ik ook echt weer nodig oppakken. Helpt inderdaad het beste tegen stress. Maar het was de afgelopen weken even een te hoge drempel voor mij om te sporten. Komt wel weer!

 7. Cool, eindelijk iemand die ook zijn muziek scrobbelt naar Last.FM! Spotify zijn we hier mee gestopt. Terug naar het kopen van cd’s en vinyl. Daar kan gewoon niks tegen op haha.

  1. Ik ‘scrobble’ al sinds het lanceren van de website in 2004. Blijf muziekstats altijd wel leuk vinden. Ik het begin uiteraard veel meer dan tegenwoordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.