Meteen naar de inhoud
Home » Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #4

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #4

Het begint bijna saai te worden, weer zo’n babbelblog, maar het is even niet anders. Het is momenteel genieten van een week vrij maar mijn blog valt een beetje in een winterslaapje. Want zeg nou eerlijk, die korte donkere (en grijze) dagen zo voor kerst, voor veel inspiratie zorgen ze niet. En (mooie) foto’s maken zit er ook niet echt in met dit bagger licht.

Offline dagjes: Ik heb afgelopen weekend (bewust) even geen blogs gemaakt en gelezen. Twitter en Facebook op een heel laag pitje. Alleen Instagram heb ik met een half oogje in de gaten gehouden. En ik moet toegeven: best lekker! Zaterdag een shop-ochtend gehouden met René. En ’s middags onze aankoopjes in elkaar geschroeft (opberg/voorraad-rek voor in de keuken), en uitgetest (PLAY:5 van sonos). René ook blij gemaakt met een Airsoft Replica. Boys will be Boys. Verder genoten van tijd met elkaar, het huis aan kant gebracht en kerstboodschappen gedaan. Enig minpunt van die offline dagen; vanochtend een uitpuilende mailbox.

Uitstapjes: Yes Yes, eindelijk weer eens een concertje in de planning. Op 18 juni, mijn verjaardag, gaan we naar Kiss in de Ziggodome! Het plan is er om er meteen maar een weekendje A’dam van te maken.
kiss
En het eerste motoruitje voor 2015 staat op de agenda. We gaan weer een paar dagen touren rondom de mooie Moezel. Man, wat was dat genieten met al dat geel afgelopen Pasen! Ik ga duimen voor weer zulk super mooi weer en fotogenieke natuur.

Poekies: ? voor deze foto!
Lola en Aeon hadden afgelopen zaterdag de dag van hun leven. Allemaal open dozen van onze aankopen. En van die plastic bindtouwtjes. Dat is ultiem kattenspeelgoed! Helemaal door het dolle heen natuurlijk 🙂 ’s Avonds vond ik dit dan ook op de bank; compleet knock-out!
lola_aeon

Verder geen nieuwtjes en updates te melden. Ik heb jullie weer bijgekletst en ondertussen zelf mogen genieten van een heerlijke mok thee (of twee).
Tot een volgende

16 reacties op “Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #4”

 1. Wat lief die foto van de poekies samen! Leuk dat je naar dat concert gaat, gaaf om naar zoiets uit te kijken! Ik vind het ook lastig met deze korte, donkere dagen om regelmatig te blijven bloggen. Gewoon even lekker meer tijd offline doorbrengen in deze periode is ook erg fijn.

 2. Oh, je hebt een Sonos!!! Ik ben jaloers, mooi ‘speelgoed’…
  Een concertje is altijd leuk (Hoewel dit niet echt mijn muziek is), zijn altijd fijne uitstapjes.
  Even offline dus. Ik denk dat ik daar net iets te verslaafd voor ben, ik moet altijd op de hoogte blijven.

 3. zulke off line momenten zijn ook heel lekker…
  gewoon van genieten..

  eerlijk, ik wil ook..
  even niet werken, op de bank hangen,
  niet haasten
  maar gewoon relaxed

 4. Af en toe zou ik best eens een paar dagen offline willen zijn maar op de een of andere manier lukt dat maar moeilijk. Veel te nieuwsgierig aangelegd en altijd wel ergens een ideetje voor een blog… Lekker vooruitzicht, zo’n concert en motortrip! Wij wel wat plannetjes maar nog niks concreets…

 5. Hahaha.. mijn vriend en ik hebben ook naar Kiss gekeken, maar hij is al een x geweest dus wilde t liever in ander concert investeren. Maar echt heel gaaf dat je daar naartoe gaat, mooi vooruitzicht ;-)!

 6. Babbelblogjes zijn leuk om te lezen hoor! EN whoah, je gaat naar Kiss?! Dat is freakin awesome. Ik zou ze gaan zien op Graspop Metal Meeting maar met de kleine op komst moet ik dat toch laten schieten helaas.

 7. Fijn, offline dagen! Ik heb een aantal onwijs drukke werkweken achter de rug en nu duik ik de blogjes in om even rustig bij te lezen. De kerstdagen zijn daarentegen onwijs rustig, heel fijn! Mooooie foto van je motertocht en je katjes zijn zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.