Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #4

Het begint bijna saai te worden, weer zo’n babbelblog, maar het is even niet anders. Het is momenteel genieten van een week vrij maar mijn blog valt een beetje in een winterslaapje. Want zeg nou eerlijk, die korte donkere (en grijze) dagen zo voor kerst, voor veel inspiratie zorgen ze niet. En (mooie) foto’s maken zit er ook niet echt in met dit bagger licht.

Offline dagjes: Ik heb afgelopen weekend (bewust) even geen blogs gemaakt en gelezen. Twitter en Facebook op een heel laag pitje. Alleen Instagram heb ik met een half oogje in de gaten gehouden. En ik moet toegeven: best lekker! Zaterdag een shop-ochtend gehouden met René. En ’s middags onze aankoopjes in elkaar geschroeft (opberg/voorraad-rek voor in de keuken), en uitgetest (PLAY:5 van sonos). René ook blij gemaakt met een Airsoft Replica. Boys will be Boys. Verder genoten van tijd met elkaar, het huis aan kant gebracht en kerstboodschappen gedaan. Enig minpunt van die offline dagen; vanochtend een uitpuilende mailbox.

Uitstapjes: Yes Yes, eindelijk weer eens een concertje in de planning. Op 18 juni, mijn verjaardag, gaan we naar Kiss in de Ziggodome! Het plan is er om er meteen maar een weekendje A’dam van te maken.
kiss
En het eerste motoruitje voor 2015 staat op de agenda. We gaan weer een paar dagen touren rondom de mooie Moezel. Man, wat was dat genieten met al dat geel afgelopen Pasen! Ik ga duimen voor weer zulk super mooi weer en fotogenieke natuur.

Poekies: ? voor deze foto!
Lola en Aeon hadden afgelopen zaterdag de dag van hun leven. Allemaal open dozen van onze aankopen. En van die plastic bindtouwtjes. Dat is ultiem kattenspeelgoed! Helemaal door het dolle heen natuurlijk 🙂 ’s Avonds vond ik dit dan ook op de bank; compleet knock-out!
lola_aeon

Verder geen nieuwtjes en updates te melden. Ik heb jullie weer bijgekletst en ondertussen zelf mogen genieten van een heerlijke mok thee (of twee).
Tot een volgende

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.