Meteen naar de inhoud
Home » Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #5

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #5

Normaal, als ik mijn blogs schrijf, zit ik achter mijn pc. Mijn blogplek met twee fijne beeldschermen. Tijdens het typen van deze blog lig ik languit op de bank, onder mijn heerlijke fleecedeken. Op mijn plek gehouden door Lola, die zich heerlijk boven op mij heeft genesteld. Ik snak naar een kop thee, maar wil niet bewegen omdat Lola zo lekker ligt. Lekker ergonomisch werken zo 🙂

Wat een boel reacties op mijn winactie. Super! Ik voel me een beetje een BB (bekende blogger). De teller staat momenteel op 42 deelnemers! Nooit verwacht dat hier zo enthousiast op gereageerd zou worden. Wel een kleine kanttekening en leermomentje voor een volgende keer. Er zijn nu heel veel reacties van mensen die puur en alleen uit zijn op de gratis spulletjes. Mensen met van die loze accounts op bloglovin en/of instagram.

Vandaag het wallpaper op mijn iphone 6 plus weer eens veranderd. De kerstballen weg en plek gemaakt voor dit mooie winters tafereeltje.
Ik werd eigenlijk het meest geraakt door de mooie qoute. Want deze is zó waar. Gelukkige mensen zijn mooie mensen!
Wallpaper iphone 6 plus
Meer van deze mooie achtergrondjes vind je via apalon.com, mocht je daar interesse in hebben.

Gisteren de laatste aflevering van de serie Sons of Anarchy gekeken. Wat een finale! Ik heb het niet droog gehouden. Gelukkig komt ‘Jax’ nog af en toe voorbij tijdens reklameblokken waar hij mooie Doutzen verleid.

Ik ga Lola toch maar eens van mijn been af halen. Want behalve zij, slaapt ook dat been ondertussen.
Tijd voor mijn mokje thee.

15 reacties op “Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #5”

 1. Ik had de term BB’er ook nog niet eerder gehoord. Ja, dat hou je met winacties. Ik hoop ook altijd stiekem dat er een voor mij bekende naam uit de hoge hoed komt. 🙂

 2. Wat ontzettend leuk dat er zo fijn is gereageerd op je winactie: ik ben benieuwd wie het gaat worden 😉 En SOA: ja echt prachtige laatste aflevering, ook hier vloeide de tranen rijkelijk.

 3. Jammer dat er dan ineens reacties komen van mensen die anders niet reageren maar goed, dat kun je vast wel filteren, toch?
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de 3 Tag!

  1. Mocht er een volgende winaktie komen worden de spelregels ook anders, dat je ook een blog moet hebben of zo.
   De blog top 3 tag neem ik graag aan. Zal snel komen lezen

 4. Ik vond de laatste SOA aflevering echt tegen vallen…
  ik weet het niet, het is echt het einde, maar nee ik weet t niet..

  Heerlijk zo lui op de bank…
  wat leuk zoveel reactie’s, hopen dat al die zelfde mensen terug blijven komen…

 5. Wat een mooie wallpaper! En leuk dat er zoveel deelnemers zijn aan de winactie. Jammer van de spammers, maar er zijn vast ook veel oprechte deelnemers tussen.

 6. Ik blog ook niet altijd achter de Mac hoor. Meeste teksten worden doordeweeks al in Evernote gemikt. Alleen nog even kort achter de Mac voor de layout, maar dat was het dan ook wel.
  Ik moet ook nog steeds de laatste afleveringen van Sons kijken, er zijn zo veel goede series, weet niet meer wat ik als eerste moet kijken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.