Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #5

Normaal, als ik mijn blogs schrijf, zit ik achter mijn pc. Mijn blogplek met twee fijne beeldschermen. Tijdens het typen van deze blog lig ik languit op de bank, onder mijn heerlijke fleecedeken. Op mijn plek gehouden door Lola, die zich heerlijk boven op mij heeft genesteld. Ik snak naar een kop thee, maar wil niet bewegen omdat Lola zo lekker ligt. Lekker ergonomisch werken zo 🙂

Wat een boel reacties op mijn winactie. Super! Ik voel me een beetje een BB (bekende blogger). De teller staat momenteel op 42 deelnemers! Nooit verwacht dat hier zo enthousiast op gereageerd zou worden. Wel een kleine kanttekening en leermomentje voor een volgende keer. Er zijn nu heel veel reacties van mensen die puur en alleen uit zijn op de gratis spulletjes. Mensen met van die loze accounts op bloglovin en/of instagram.

Vandaag het wallpaper op mijn iphone 6 plus weer eens veranderd. De kerstballen weg en plek gemaakt voor dit mooie winters tafereeltje.
Ik werd eigenlijk het meest geraakt door de mooie qoute. Want deze is zó waar. Gelukkige mensen zijn mooie mensen!
Wallpaper iphone 6 plus
Meer van deze mooie achtergrondjes vind je via apalon.com, mocht je daar interesse in hebben.

Gisteren de laatste aflevering van de serie Sons of Anarchy gekeken. Wat een finale! Ik heb het niet droog gehouden. Gelukkig komt ‘Jax’ nog af en toe voorbij tijdens reklameblokken waar hij mooie Doutzen verleid.

Ik ga Lola toch maar eens van mijn been af halen. Want behalve zij, slaapt ook dat been ondertussen.
Tijd voor mijn mokje thee.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.