Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #5

Normaal, als ik mijn blogs schrijf, zit ik achter mijn pc. Mijn blogplek met twee fijne beeldschermen. Tijdens het typen van deze blog lig ik languit op de bank, onder mijn heerlijke fleecedeken. Op mijn plek gehouden door Lola, die zich heerlijk boven op mij heeft genesteld. Ik snak naar een kop thee, maar wil niet bewegen omdat Lola zo lekker ligt. Lekker ergonomisch werken zo 🙂

Wat een boel reacties op mijn winactie. Super! Ik voel me een beetje een BB (bekende blogger). De teller staat momenteel op 42 deelnemers! Nooit verwacht dat hier zo enthousiast op gereageerd zou worden. Wel een kleine kanttekening en leermomentje voor een volgende keer. Er zijn nu heel veel reacties van mensen die puur en alleen uit zijn op de gratis spulletjes. Mensen met van die loze accounts op bloglovin en/of instagram.

Vandaag het wallpaper op mijn iphone 6 plus weer eens veranderd. De kerstballen weg en plek gemaakt voor dit mooie winters tafereeltje.
Ik werd eigenlijk het meest geraakt door de mooie qoute. Want deze is zó waar. Gelukkige mensen zijn mooie mensen!
Wallpaper iphone 6 plus
Meer van deze mooie achtergrondjes vind je via apalon.com, mocht je daar interesse in hebben.

Gisteren de laatste aflevering van de serie Sons of Anarchy gekeken. Wat een finale! Ik heb het niet droog gehouden. Gelukkig komt ‘Jax’ nog af en toe voorbij tijdens reklameblokken waar hij mooie Doutzen verleid.

Ik ga Lola toch maar eens van mijn been af halen. Want behalve zij, slaapt ook dat been ondertussen.
Tijd voor mijn mokje thee.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

15 Comments

 1. Nicetobeout

  Een BB’er haha nooit van gehoord, klinkt wel gaaf 😉 En die achtergrondjes zijn super schattig!

  Reply
 2. Marion

  Ik had de term BB’er ook nog niet eerder gehoord. Ja, dat hou je met winacties. Ik hoop ook altijd stiekem dat er een voor mij bekende naam uit de hoge hoed komt. 🙂

  Reply
 3. Deisy

  Wat ontzettend leuk dat er zo fijn is gereageerd op je winactie: ik ben benieuwd wie het gaat worden 😉 En SOA: ja echt prachtige laatste aflevering, ook hier vloeide de tranen rijkelijk.

  Reply
 4. Wanda

  Jammer dat er dan ineens reacties komen van mensen die anders niet reageren maar goed, dat kun je vast wel filteren, toch?
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de 3 Tag!

  Reply
  • Saskia

   Mocht er een volgende winaktie komen worden de spelregels ook anders, dat je ook een blog moet hebben of zo.
   De blog top 3 tag neem ik graag aan. Zal snel komen lezen

 5. Anita

  Ja het einde van SOA was echt zo goed! Oh en nooit geweten dat hij in die reclame zit 😉

  Reply
 6. Jenn

  Leuk om te lezen! Met winacties hou je altijd mensen die uit zijn op gratis spulletjes helaas.

  Reply
 7. patrician46

  BB’er. Een nieuwe term in Blogland haha. Leuk dat je al zoveel aanmeldingen hebt!
  Had de thee gesmaakt?

  Reply
  • Saskia

   Jaaa, hij was lekker. Kaneel thee van JogiTea. Sooooo good!

 8. sammie

  oh ja dat lijkt me dan ook weer irritant, dat mensen reageren op je winactie alleen om te winnen en je ze verder nooit op je blog ziet. BB’er hihi

  Reply
 9. jackiedeklerk

  Ik vond de laatste SOA aflevering echt tegen vallen…
  ik weet het niet, het is echt het einde, maar nee ik weet t niet..

  Heerlijk zo lui op de bank…
  wat leuk zoveel reactie’s, hopen dat al die zelfde mensen terug blijven komen…

  Reply
 10. Miriam

  lol @ BB-er, gefeliciteerd met die titel ;p

  Reply
 11. Mieke

  Wat een mooie wallpaper! En leuk dat er zoveel deelnemers zijn aan de winactie. Jammer van de spammers, maar er zijn vast ook veel oprechte deelnemers tussen.

  Reply
 12. Serena

  Ik blog ook niet altijd achter de Mac hoor. Meeste teksten worden doordeweeks al in Evernote gemikt. Alleen nog even kort achter de Mac voor de layout, maar dat was het dan ook wel.
  Ik moet ook nog steeds de laatste afleveringen van Sons kijken, er zijn zo veel goede series, weet niet meer wat ik als eerste moet kijken!!!

  Reply
 13. Marcella

  Mooie foto voor de achtergrond van je iPhone!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...