Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #6

Zondag, bijna twaalf uur en ik heb al een heleboel gedaan. Het leuke van alles, het was allemaal me-time. Ik word er steeds beter in 🙂

Rond 8 uur wakker en even bijgekletst met René die net thuiskwam van zijn nachdienst en bij me in bed kroop. Daarna mijn hardloopschoenen aangetrokken voor les 4 van #hardlopenmetevy, mijn spieren wakker gemaakt met wat rekkers en strekkers en vertrokken met een extra laag kleding, muts en handschoenen. Sommige plekken waren verradelijk glad dus het was goed opletten waar ik mijn pootjes neerplantte. Maar oh, wat was het weer heerlijk.
Ik hou van ochtend runs!

Bij thuiskomst, na mijn cooldown een heerlijk ontbijtje gemaakt; havermoutpap met een banaantje. Lekker warm na die kou buiten.

Time to hit the showers. Maar niet nadat ik eerst even mijn lokken weer van een vers kleurtje had voorzien. De douche was heerlijk, had er moeite mee onder uit te komen.

En dan nu lekker op het bankje met een mok thee binnen handbereik. Radio2 op achtergrond. Fijn!
Het plan is om vanmiddag nog even de stad in te gaan. Ik heb een klein iets nodig van bij Ici Paris. Maar aan de andere kant, in mijn zondagse kloffie bij de verwarming blijven hangen heeft ook wel iets. Theetjes drinken, blogs lezen, muziek luisteren.

Morgen andere zaken. Lola wordt gesteriliseerd. Standaard ingreep, dat weet ik ook wel, maar toch. Dat zielige hoopje poes wat je mee terug krijgt. En alsof d’n duvel ermee speelde; ik maakte twee weken terug een afspraak en madam wordt afgelopen maandagavond krols. Dan waren van de week toch wel een paar minder slaaprijke nachten.

Ik ga me nog een bakje thee zetten en me bedenken wat het vanmiddag gaat worden.
Tot een volgende!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

20 Comments

 • Sas

  Lijkt me heerlijk zo’n ochtend run! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Ik word ook steeds beter in het nemen van me time, heerlijk<3
  Kan niet wachten 's ochtends vroeg een skate-rit te gaan maken….

 • Marion

  Lekker zo’n dag. En jij ook al een Blond Amsterdam mok? Ik ga nu online er één bestellen. Dit is de derde mok die ik vandaag zie. Het moet een teken zijn. Fijne zondag! Geniet ervan!

  • Saskia

   Haha, ja die mok nam ik me vorige week mee vanuit de stad. Hij is XXL, hoef ik niet zo vaak te lopen. En met XXL bedoel ik ook XXL 🙂

 • onderdeblauweregen

  Knap hoor rennen zo vroeg op de ochtend, ik ben geen vroege vogel (en ren ook niet :p).
  Ah ja sterilisatie van poes is gewoon niet leuk, kleine ingreep of niet. Maar achteraf als ze weer de oude zijn ben je er blij mee en geen krolse nachten meer enzo 😉

 • Patricia Schmitz-Heres

  Een ochtendloopje is inderdaad lekker. Maar met deze gladheid ga ik liever niet de straat op haha. Ik heb niet zoveel houvast als ik loop of ik moet echt heel veel profiel onder mijn schoenen hebben. Maar ik moet wel echt weer eens wat aan mijn conditie gaan doen. Dus lekker binnen sporten gaan nu en dan binnenkort maar weer de loopschoentjes aan.

 • Deisy

  Wauw, wat knap dat je op zondag kan sporten en ook zo vroeg. Echt respect voor je dame, zal ik je niet zo snel na doen 😉 Wel echt een heerlijk gevoel krijg je er wel voor terug hihi. Ook trouwens heel fijn om te horen dat je me time steeds beter gaat 🙂 En een krolse poes is niet echt bevorderlijk voor je slaap inderdaad haha. X

 • Mieke

  Wat een fijne ochtend zo! Heel gaaf, rennen door zo’n winterwonderland. Hier geen sneeuw en ijs. Ik heb vanmorgen 5.5 K over het strand en door de duinen gelopen. Was ook fijn!

 • Serena

  Heerlijk dagje dus, daar is de zondag ook echt voor bedoeld vind ik. Alles lekker op het gemakje… Knap dat je weer bent begonnen met hardlopen hoor, petje af!

 • Wanda

  Petje af hoor dat je zelfs zo vroeg al gaat hardlopen! Ik heb me ook weleens voorgenomen om op zondagochtend er vroeg uit te gaan om gewoon een stuk te gaan wandelen maar pfff… het is eigenlijk de enige dag dat de wekker niet echt gezet hoeft te worden, dus nee, het is nog niet gelukt…

 • Miranda

  Wat knap dat je s ochtends vroeg gaat hardlopen, lijkt me heel fijn.
  Ik vind tijd voor mezelf altijd lastig, het voelt vaak als verspilde (niet-productieve) tijd…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.