Getting Personal

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #7

‘Mark All As Read’. Die knop heb ik net, wel een beetje aarzelend, ingedrukt bij Bloglovin’. Ik liep zo ver achter met lezen van jullie blogs dat ik er een beetje benauwd van werd. Ik moet echt drastisch het aantal blogs dat ik lees kleiner maken. Puur om mezelf te beschermen. Waarom zijn er dan ook zoveel leuke blogs?

Afgelopen zondag onverwacht een leuke middag gehad.
Ineens was er de zin om een potje te gaan poolen. Het was jaren geleden dat ik met een cue en ballen gespeeld had. Dat was te merken ook, ik bakte er echt niks meer van. Waar ik vroeger een tafel binnen een kwartiertje leeg tikte, lukte het nu niet eens één bal goed te raken. en dat is nog zacht uitgedrukt, het waren echt van die blije-muts-akties 😉
Ach, zolang het maar een leuke middag is geweest.
De dag afgesloten met een etentje in een van onze favoriete restaurantjes.
Ik had écht een te lekker toetje. Te fout gewoon! Hallo calorieën!

Chocolate-Fudge-Brownie
Chocolate-Fudge-Brownie

Het gaat weer een héél stuk beter met mijn gezondheid. Ik voel me lekker in mijn velletje. Vanaf volgende week ga ik ook weer iets meer werken. Ik merk wel dat het een groot leerproces is. Ik moet gewoon heel goed op mezelf bljven passen. Terugvallen in het oude patroon is heel zo snel gebeurd.

Lekker van de hak op de tak 🙂
Onderstaand plaatje kwam ik van de week tegen op facebook.
Té cute gewoon. Ik heb zowieso iets met poezenteenjes. <3
Teentjes

Zondag barst de ‘vastelaovend’ los. Tot enkele jaren terug liep ik nu al te stuiteren van enthousiasme, tegenwoordig trek ik het liefste de gordijnen dicht om er zo min mogelijk van mee te krijgen. Ik denk dat ik er samen met manlief een lekker lang weekendje seriekijken van maak. Iemand nog tips?

Oh, trouwens deze babbelblog slaat zo op onderstaande.
Ik heb eigenlijk gewoon niks zinings te melden.
Nothing To Say

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

15 Comments

 • Danielle

  Dat toetje kan je me echt voor wakker maken hoor, een echte omg nomnomnom!
  Heb je wel eens van die poezenfoto’s gezien die van onder een glazen tafel gefotografeerd zijn? Die zijn echt te grappig 😀

 • Mieke

  Oh herkenbaar! Er zijn echt teveel leuke blogs he?
  Fijn dat het beter gaat met je gezondheid. Inderdaad goed op jezelf passen. Goed bezig in ieder geval!
  Oh ja, die brownie ziet er goddelijk uit!

 • Marion

  Soms moet je dat gewoon doen: Mark all as read. Ik ken het. Zelf ben ik steeds selectiever in wat ik lees. Ik vind het leuk om heel veel verschillende bloggers te volgen, omdat ik iedere dag wel in the mood ben voor iets anders. Daardoor moet ik wel een selectie maken, want ik kan geen 200 blogjes op een dag lezen.

 • Anita

  Manlief en ik duiken ook lekker onder dit weekend, nee carnaval is niets voor mij! Ik heb een tijd geleden mijn feed goed doorgelicht en blogs verwijderd waar ik bijna nooit las of reageerde. Fijn dat je weer wat meer gaat werken, maar bouw het rustig op!

 • sammie

  Ohhh dat toetje ziet er goed uit zeg, chocolade.. mmm 🙂 Als ik achter loop met blogs lezen probeer ik altijd van iedereen die ik volg iig 1 blogje te lezen en te reageren. Maar er zijn inderdaad veel leuke bloggers 🙂

 • jackiedeklerk

  die pootjes zo mooie foto ?

  de mark as read knop, vriend en vijand tegelijk…
  ik probeer hem zo weinig mogelijk te gebruiken maar soms kan het niet anders..

 • Miranda

  Ik herken dat wel, dat je te veel blogs te lezen hebt. Zeker als ik een paar daagjes zonder veel internet heb gedaan.
  Dat dessert ziet er zo lekker uit, zou het nu wel lusten 😉

 • Deisy

  Hhahaha.. ja die knop heb ik vandaag ook gevonden, ik had ook nog iets van 500 artikelen in de achterstand … en dat laatste plaatje is echt geweldig, moest er even hard om lachen 😉 X

 • Serena

  Ik doe dat ook wel eens hoor. Sommige mensen bloggen zo vaak dat het niet bij te houden is. Is toch niet erg, je komt heus wel terug…
  Dat pootje is cute!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.