Meteen naar de inhoud
Home » Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #9

Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #9

Ik vond het weer eens tijd voor een lekkere babbel blog. Even updaten hoe het gaat met mij en alles rondom mij en mijn blog.

Bloglovin’
100 volgers op Bloglovin’. Met dat feitje werd ik vanmorgen wakker. Leuk! Daar doe je het toch voor! Ik bedoel, iemand die roept dat ‘ie niet blogt voor volgers en/of reacties kan net zo goed een offline dagboekje vol pennen. Toch? 🙂

Facebook
Gisteren schoten de statistieken van mijn Facebookpagina ook nog eens gigantisch de lucht in. En daarmee ook het bezoekers aantal van mijn blog. Ook super tof! Jammer dat je bij Facebook niet kunt zien waar het vandaan komt. Wel zag ik dat het mijn blogje over mijn eerste 20 lessen met Evy betrof wat ineens helemaal populair was.

Gezondheid
Dat gaat de goeie kant op. Langzaam maar zeker wordt ik weer de Sas die ik altijd was. Al moet ik toegeven dat het een moeilijk en taai leerproces is hoor, dat ‘kiezen voor jezelf’ en ‘nee leren zeggen’. Niet meer altijd 110% geven. 90% Of zelfs 80% is ook meer dan prima. Enige wat er nog aan me kleeft zijn die verrekte stress-vreet kilo’s!

Sporten
Iets minder fanatiek, maar nog steeds wel zéér regelmatig. Ik werk weer hele dagen en heb dus minder tijd om te sporten. Het hardlopen wordt ook steeds pittiger en ik merk aan mijn knieën dat deze de afstanden minder goed aankunnen dan ik zou willen. Dus ik plan vaker twee dagen rust in tussen de lessen door (jep, luisteren naar je lichaam heet dat, haha).
Maar die 5km die gaan er komen!

iPhone 6 plus
Afgelopen maandag eindelijk mijn iPhone zes plus weggebracht. Sinds de update naar 8.1.3 maakt het toestel maar bar slechte foto’s vanaf een bepaalde afstand. Het lensje deed niet meer focussen. Ik hoopte dat een update het probleem zou verhelpen. Maar helaas, ook bij 8.2 nog steeds vage foto’s. De eerste keer in mijn iPhone geschiedenis dat ik een toestel weg heb moeten brengen. Verklaart ook de lagere frequentie van foto’s op Instagram op het moment.
Gisteren kreeg ik al het bericht dat ik ‘m mocht ophalen. Als het probleem dan ook écht verholpen is noem ik dat nog eens service!

Poekie update
Nog alle drie rond en gezond en vooral het jonge grut erg ondeugend 🙂
Can't hear - No Ears

12 reacties op “Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #9”

  1. Hahaha, grappig, in de korte tijd dat ik weer aan het bloggen ben, werd ik wakker met exact 10 volgers op bloglovin’ maar er zijn er meer, die alleen per mail volgen ben ik ook achter of wordpress, geen idee hoe ik het uiteindelijk eigenlijk op kan tellen dan.

    Ik ben benieuwd of je iPhone 6 het nu weer goed doet qua foto’s maken 😀

  2. Leuke mijlpaal hoor! Natuurlijk is het leuk dat je blog goed wordt gelezen, tenslotten schrijven we niet alleen voor onszelf, toch? Je wilt ook graag wat reacties, en dan voor positieve, ontvangen! Fijn trouwens dat het steeds beter met je gaat!

  3. Gefeliciteerd lieve dame met je 100 volgers, dik verdien hoor 🙂 En wat mooi om te horen dat het weer stukje bij beetje beter met je gaat, dat is zo fijn als je merkt dat je vooruit gaat. En je draai met sporten enz ga je ook wel weer vinden hoor, weet ik zeker 🙂 X

  4. Echt super, 100 volgers. En wat je zegt, als je niet voor volgers en comments blogt kun je net zo goed in een dagboek schrijven. 🙂
    Goed bezig ook met sporten en zo! Goed om naar je lichaam te luisteren. Als je je knieën voelt is het inderdaad belangrijk om wat meer rust in te lassen. Drie keer per week lopen is ook best intensief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.