Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #9

Ik vond het weer eens tijd voor een lekkere babbel blog. Even updaten hoe het gaat met mij en alles rondom mij en mijn blog.

Bloglovin’
100 volgers op Bloglovin’. Met dat feitje werd ik vanmorgen wakker. Leuk! Daar doe je het toch voor! Ik bedoel, iemand die roept dat ‘ie niet blogt voor volgers en/of reacties kan net zo goed een offline dagboekje vol pennen. Toch? 🙂

Facebook
Gisteren schoten de statistieken van mijn Facebookpagina ook nog eens gigantisch de lucht in. En daarmee ook het bezoekers aantal van mijn blog. Ook super tof! Jammer dat je bij Facebook niet kunt zien waar het vandaan komt. Wel zag ik dat het mijn blogje over mijn eerste 20 lessen met Evy betrof wat ineens helemaal populair was.

Gezondheid
Dat gaat de goeie kant op. Langzaam maar zeker wordt ik weer de Sas die ik altijd was. Al moet ik toegeven dat het een moeilijk en taai leerproces is hoor, dat ‘kiezen voor jezelf’ en ‘nee leren zeggen’. Niet meer altijd 110% geven. 90% Of zelfs 80% is ook meer dan prima. Enige wat er nog aan me kleeft zijn die verrekte stress-vreet kilo’s!

Sporten
Iets minder fanatiek, maar nog steeds wel zéér regelmatig. Ik werk weer hele dagen en heb dus minder tijd om te sporten. Het hardlopen wordt ook steeds pittiger en ik merk aan mijn knieën dat deze de afstanden minder goed aankunnen dan ik zou willen. Dus ik plan vaker twee dagen rust in tussen de lessen door (jep, luisteren naar je lichaam heet dat, haha).
Maar die 5km die gaan er komen!

iPhone 6 plus
Afgelopen maandag eindelijk mijn iPhone zes plus weggebracht. Sinds de update naar 8.1.3 maakt het toestel maar bar slechte foto’s vanaf een bepaalde afstand. Het lensje deed niet meer focussen. Ik hoopte dat een update het probleem zou verhelpen. Maar helaas, ook bij 8.2 nog steeds vage foto’s. De eerste keer in mijn iPhone geschiedenis dat ik een toestel weg heb moeten brengen. Verklaart ook de lagere frequentie van foto’s op Instagram op het moment.
Gisteren kreeg ik al het bericht dat ik ‘m mocht ophalen. Als het probleem dan ook écht verholpen is noem ik dat nog eens service!

Poekie update
Nog alle drie rond en gezond en vooral het jonge grut erg ondeugend 🙂
Can't hear - No Ears

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

12 Comments

 1. Morgaine

  Hahaha, grappig, in de korte tijd dat ik weer aan het bloggen ben, werd ik wakker met exact 10 volgers op bloglovin’ maar er zijn er meer, die alleen per mail volgen ben ik ook achter of wordpress, geen idee hoe ik het uiteindelijk eigenlijk op kan tellen dan.

  Ik ben benieuwd of je iPhone 6 het nu weer goed doet qua foto’s maken 😀

  Reply
  • Saskia

   Ik vind bloglovin’ een mooie optie, maar besef ook dat mensen ook via andere kanalen volgen.

 2. Wanda

  Leuke mijlpaal hoor! Natuurlijk is het leuk dat je blog goed wordt gelezen, tenslotten schrijven we niet alleen voor onszelf, toch? Je wilt ook graag wat reacties, en dan voor positieve, ontvangen! Fijn trouwens dat het steeds beter met je gaat!

  Reply
 3. Deisy

  Gefeliciteerd lieve dame met je 100 volgers, dik verdien hoor 🙂 En wat mooi om te horen dat het weer stukje bij beetje beter met je gaat, dat is zo fijn als je merkt dat je vooruit gaat. En je draai met sporten enz ga je ook wel weer vinden hoor, weet ik zeker 🙂 X

  Reply
 4. Jenn

  Leuk om te lezen, gefeliciteerd met je honderd volgers 🙂

  Reply
 5. Dina

  Mooie mijlpaal, 100 volgers! Gefeliciteerd!

  Reply
 6. Mieke

  Echt super, 100 volgers. En wat je zegt, als je niet voor volgers en comments blogt kun je net zo goed in een dagboek schrijven. 🙂
  Goed bezig ook met sporten en zo! Goed om naar je lichaam te luisteren. Als je je knieën voelt is het inderdaad belangrijk om wat meer rust in te lassen. Drie keer per week lopen is ook best intensief.

  Reply
 7. Sas

  Wat een toffe update en gefeliciteerd met je 100 volgers!

  Reply
 8. jackiedeklerk

  leuke update….
  Gefeliciteerd met je 100 volgers….

  Reply
  • Saskia

   Thnx.
   Zie net wel dat de teller terug op 99 staat.
   Een ontvolger! Ooooohhhh

 9. sammie

  Gefeli met je 100 volgers! of 99 zie ik nu, hoe dan ook een erg mooi aantal! Hoop dat je Iphone weer helemaal in orde is als je hem ophaalt! 🙂

  Reply
 10. Serena

  Gezondheid beter, iPhone weer terug… Lekker positief!!! ????

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...