Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea

Wel of geen kerstboom dit jaar, dat is momenteel de grootste vraag. Want met twee kittens in huis die ik al regelmatig uit planten en gordijnen moet plukken, zie ik zo’n boom met al zijn pracht en praal als een grote uitdaging voor dat kleine grut. Ik bedoel, glimmende ballen, kralen, veertjes en knipperende lampjes, dat is een grote speeltuin in de ogen van 2 jonge poekies.

Vandaag is echt zo’n dag dat ik gewoon beter op de bank kan blijven, onder een dekentje, kop thee bij binnen handbereik. Buiten dat ik al twee weken ziek thuis zit, heb ik er een lekkere verkoudheid bij gekregen en stapte ik vanmorgen ook nog eens uit bed met een licht zeurende mini migraine die niet weg te jagen is met paracetamol. Zo’n dag dus. De thee smaak overigens prima.

100+ volgers op instagram, 50+ volgers op blogloving. Dagen erbij dat mijn blog over de 100 bezoeken per dag heeft. Waar iedereen opeens vandaan komt, geen idee, maar gaaf is het wel. Voor sommige stellen deze getallen niks voor, voor mij zijn het mooie mijlpalen. Wat vinden jullie  trouwens de leukste posts?

Series kijken doe ik altijd samen met René. We zitten nu midden in seizoen twee van ‘The Killing’. Het is even wat zwakker qua verhaallijn, maar volgens mij staat er nog een boel spannends te gebeuren. Ik zocht, voor de avonden dat hij niet thuis is, nog wat girlie kijkvoer, ‘Gossip Girl’ geprobeerd, ow wat is dat heerlijk hersenloos wegkijken.

Mokje thee is weer leeg. Tot een volgende keer?

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

12 Comments

 1. Deisy

  Wat leuk geschreven zeg hihi. Ja met dit weer wil je ook niets anders dan lekker warm binnen zitten: wel minder dat je ook nog eens verkouden bent, heel veel beterschap gewenst natuurlijk. Dat met de kerstboom herken ik: dilemma, dilemma. Katjes uit de boom trekken elke dag is nou ook niet echt leuk hihi 😉 Ik ben benieuwd wat je keuze gaat worden…

  Reply
 2. Marion

  Gezellig blogje dit! Ik heb het dilemma kerstboom en kittens al vaker voorbij zien komen vandaag. Helaas bij niemand nog een passende oplossing gehoord! Mooi, dat aantal volgers. Ja, soms geen flauw idee waar ze vandaan komen, maar het blijft leuk om te zien als je blog groeit!

  Reply
 3. Manou Hendriks

  Leuk he die mijlpalen. Ik heb precies hetzelfde. Voor elke nieuwe volger maak ik in mijn hoofd een soort van vreugdedansje. Geniet ervan!

  Reply
 4. Wanda

  Leuk gekletst zo! Tja, wel of geen kerstboom met katten… ik heb het gewoon altijd wel gedaan en nadat er in het 1e jaar regelmatig wat ballen uitviel, viel het daarna reuze mee!

  Reply
 5. Jenn

  Leuk geschreven! Mijn zus heeft plastic ballen, die kunnen wel tegen een stootje. Misschien is dat iets?

  Reply
 6. heleen

  Mijn buurvrouw had het eerste jaar met kitten, na een week alleen nog maar de bovenste helft van de boom versiert! De rest had poeslief eruit gehaald! Tweede jaar was ze hoopvoller, maar poeslief ook groter dus toen was de hele boom aan de beurt! 😉
  Sterkte!

  Reply
 7. Mieke

  Hopelijk voel je je vandaag beter. Zo’n offday is niet zo leuk. Maar lekker bankhangen met thee is dan de beste optie inderdaad.
  Mooie bezoekersaantallen op je blog! Ik volg je ook erg graag. Deze post vond ik ook erg leuk om te lezen.

  Reply
 8. jackiedeklerk

  en een mini kerstboom??
  mijn kat heb ik nooit als kitten gehad, ik weet dat het met een puppy wel goed gaat (alleen moet je dan geen leuke knuffeltjes onderin hangen 😉 )

  Reply
 9. Sas

  Altijd leuk zulke mijlpalen. Mijn mok thee is ook alweer leeg 😉

  Reply
 10. Serena

  Is zo’n houten boom niet een oplossing? Die vind ik ook erg leuk!!!
  Pretty Little Liars al gezien?

  Reply
 11. Maaike

  Tja kittens en kerstballen enzo….té goede combinatie.
  Een kerstboom op z’n kop vanaf het plafond blijkt ook heel in te zijn en redelijk kitten-proof lol.
  Hier ook nog wel spannend, al zijn het geen kleine kittens meer (anderhalf jaar) en gaan ze tegenwoordig naar buiten (en heb ik overigens nooit een kerstboom), zijn ze nog steeds nog wel eens fanatiek bij dit soort versieringen. Vooral nu het zo koud is en ze veel minder naar buiten willen (maar wel genoeg energie hebben voor kattekwaad). Hier gaan van de week de kerstballen hoog voor het raam en in een glazen pot oid en geen kerstlichtjes binnen (deze trutjes waren kleine kabel bijtertjes als kitten en 1 van de 2 vertrouw ik nog steeds niet 100%), buiten in de tuin kan wel, dan zijn ze veel te druk met andere dingen. Nou ja succes met je keuze maken en gefeliciteerd met het aantal volgers.
  En natuurlijk beterschap!

  Reply
 12. Petra

  Heerlijk zo’n blogje. Hopelijk voel je je vandaag weer wat beter. Kerstboom en kittens. Dat klinkt als kerstboom en een 2 jarig peuter. Maar ik hou te veel van Kerst om de kersboom achterwegen te laten.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...