Meteen naar de inhoud
dille kamille maastricht
Home » Dille & Kamille Maastricht

Dille & Kamille Maastricht

In Maastricht op het Amorsplein ligt nog niet zo heel lang een Dille & Kamille. Jeuj!! Echt zo’n winkel waar ik graag even een uurtje rondneus en waar ik me écht moet inhouden om niet de halve winkel leeg te kopen. Zo kocht ik bij het eerste bezoek een thee-ei (dat valt mee, toch?).

Over Dille & Kamille

Tijd nemen voor jezelf en je omgeving. Genieten van alledaagse dingen.
Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Kamille.

Natuurlijke materialen. Functionele ontwerpen. Basic. Authentiek.
Bij Dille & Kamille vind je van alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en lekkere hebbedingen, om jezelf te verwennen of om cadeau te doen.

De winkels van Dille & Kamille zijn winkels met een ziel.
Tussen alle drukte en hectiek in de winkelstraten van nu, is Dille & Kamille een verademing. Geen opsmuk, schreeuwerige displays, neon, modieuze stellingen of doordringende muziek uit de boxen: bij ons spreken de producten voor zich. Met eenvoudige middelen presenteren we ons brede assortiment, in een omgeving die warm is van sfeer en rustig van toon, waar klassieke muziek en de verleidelijke geuren van zepen, oliën en kruiden de ruimte vullen. 

Mini Shoplog

Afgelopen woensdag kocht ik iets meer bij Dille & Kamille Maastricht, maar wist me nog goed in te houden. Kijk je even mee wat ik allemaal kocht?

Twee geurkaarsen in de geuren Rosemary/Thyme en Wild Fig/Grape. De Wilde Vijg en Druif heeft laatst al een avondje gebrand en de geur is subtiel en prettig. Ik heb vaak bij geurkaarsen dat je de geur bijna proeft, veel te sterk, en dat heeft heeft deze gelukkig niet. Binnenkort de Rozemarijn/Tijm eens proberen. Deze geurt in het glaasje al iets pittiger.

Dille & Kamille Maastricht - Twee geurkaarsen in de geuren Rosemary/Thyme en Wild Fig/Grape.
Dille & Kamille Maastricht

Een mooi theelichtje! Dat had ik écht nog niet, duh! Het feit dat het vlammetje door de gaatjes heen speelt vind ik gewoon heel gezellig uitzien.

En dit vind ik ook altijd zo heerlijk; geurzakjes! Ik gooi ze altijd in mijn kledingkast. Als je dan die kamer in loopt, hmmmm. Ik kies altijd voor een beetje frisse geur. Ik kocht er gelijk twee. Een voor thuis en een voor de kledingkast in de caravan.

En dan nog een een lekker zakje dubbelzoute drop. Nou, ik heb me toch netjes weten in te houden he 🙂

Ken je deze Dille & Kamille in Maastricht? En zo ja, wat blijft er bij jou altijd aan de handen plakken? Heb je nog tips voor me?

16 reacties op “Dille & Kamille Maastricht”

  1. Ik ken deze winkel zeker! Alleen niet vanuit onze stad, en in Amersfoort vroeg ik vorig jaar, waarom niet in Almere? Het concept dus… Dille & Kamille zit alleen in historische panden van minimaal zoveel 100 jaar oud of zo… iets minder misschien, nee! Almere is te jong en kent nul historische panden, daarom zal het hier nooit verschijnen in de stad… Een Dille & Kamille…

    Dus tips heb ik niet, gezien ik er eens per jaar eens naar binnen stap, en gek genoeg, met lege handen ook weer naar buiten kom, ik neus er wel graag, zie ook echt wel dingen dat ik denk ja.. tegelijk, heb ik het echt, heel echt nodig? 😉

  2. Ja, deze winkel zit gelukkig ook sinds enige tijd in Groningen en ja, ik kom er echt niet met lege handen vandaan. Ik heb sowieso altijd thee maar ook inderdaad die geurkaarsjes en geurzakjes. Echt zo’n winkel waar je me uit moet trekken.

  3. Ohh heerlijk Dille & Kamille. Ik kom er weleens in Rotterdam. En ik blijf inderdaad dan altijd wel erg lang hangen. Ziet er allemaal zo mooi uit.

  4. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Ik blijf het een fijne winkel vinden, ook al kom ik er weinig. Iets met wonen in een dorp 😉 Winkel zit niet echt om de hoek, maar blijft leuk om eens in de zoveel tijd in te snuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.