DIY Project: Eethoek + BudgetTip

Al geruime tijd kwam mijn eethoek mij zowat de strot uit. De donker houten tafelpoten en vooral die vier kapotte (kat onvriendelijke) stoelen in vier verschillende kleuren. Brrr. Bij het maken van foto’s binnenshuis vermeed ik vooral dat mijn eethoek op de foto zou komen. En dan ook nog die blauwe/houten deur wat eigenlijk geen deur is, maar een dichtgemaakt doelloos gat van de keuken naar de woonkamer. Ik was er helemaal klaar mee.

Tijd voor actie, en dan op de budget en DIY manier. Maar eerst natuurlijk een foto van hoe het er allemaal uitzag.

Voor:
eetkamer_voor

Tijdens:
Vooral veel schuren, schuren schuren!
Budget tip: een dubbele laag aluminium folie om je (goedkoopste) verfbakje en je kunt hem vaker gebruiken dan één keer. Als je klaar bent, je laatste restje verf laten indrogen, aluminium folie opvouwen en weggooien.
eetkamer_tijdens

Met schuurpapier, Whitewash verf en een bezoekje aan de Ikea maakte ik mijn eethoek helemaal naar wens. Ook het doelloze gat naar de keuken kreeg een rustige kleur.
Bij Ikea kochten we twee stoelen die wat meer op een kattenhuis gericht zijn. Tevens een bankje, waar een heerlijk schapenvachtje op gelegd werd.

En zo creëerde ik een heel stuk meer RUST in ons interieur!
eetkamer_na
eetkamer_na2

Ook leuk:

18 reacties

  1. Wauw wat een verschil Saskia. Het geeft inderdaad heel veel rust. En leuk ook dat bankje met het kleedje. Het zal wel een hele klus geweest zijn. Echt super leuk!

  2. Ik kan me voorstellen dat je de oude plek zat was, de katten hadden het goed toegetakeld zeg! Donker hout is helemaal mijn smaak niet maar je hebt het wel omgetoverd tot iets heel gaafs! Super mooi en modern!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.