Home » En nu jij

En nu jij

Ik moet eerlijk toegeven, ik doe het ook: blogjes lezen en geen reactie achter laten. Niet dat ik de blogjes niet leuk vind hoor, maar meer omdat ik niet weet wát voor een reactie ik achter moet laten. Iedere keer de reactie ‘leuke blog’ of ‘leuk geschreven’ wordt ook zo snel saai en eentonig.

Ik merk dat dat op mijn blog ook gebeurd.
Bij het plaatsen van een nieuwe blog gaan er meldingen richting Facebook en Twitter. En aan mijn statistieken kan ik zien dat men klikt. Hét wordt dus gelezen! Maar reactie achter laten gebeurt helaas niet altijd. En reacties ontvangen is nou juist zo leuk!

Dus, doe het vandaag eens anders, laat eens een berichtje achter. Hoe kort dan ook. Al is het maar alleen om je URL te spammen. Misschien die ene persoon die meeleest, waarvan ik het nog niet eens wist en die zelf een heel leuk blog heeft. Kortom, vandaag ben jij eens aan de beurt 🙂

10 Comments

 1. 15 februari 2012 / 11:27

  Toevallig de eerste keer dat ik op je blog ben, omdat ik uit pure nieuwsgierigheid je link uit Twitter aan klik. Ik heb een tijdje heel fanatiek geblogd, en daarna een periode niet. Nu heb ik sinds een paar jaar weer een blog, die ik ook professioneel gebruik, en juist daar liep ik mee vast. Want hoe wil ik mezelf profileren? Ik ging er dus teveel over nadenken… Inmiddels heb ik mijn blog weer nieuw leven in geblazen en wil ik ook anderen meer volgen. Want juist de interactie vond ik al die jaren zó leuk aan bloggen!

 2. Consuela
  15 februari 2012 / 11:34

  Van een trouwe fan: wat een leuk idee 🙂
  Ik lees je blogs altijd, maar dat wist je al. Het heeft me zelfs geïnspireerd om zelf ook te gaan bloggen op mijn eigen website en daar heb jij dan weer een prachtige pagina voor aangemaakt via SDzigns.nl (ook aan te raden overigens voor alle lezers 🙂

  Keep up the good work dinnetje. CU soon.

  En dan sluiten we af met mijn favo smiley
  :pompom: :pompom: :pompom:

 3. Consuela
  15 februari 2012 / 11:36

  OK, mijn webpage is niet verschenen in mijn vorige comment.

  Bij deze dan:

  Thanx girlie :tu:

 4. 15 februari 2012 / 11:50

  Hoezo ik lees alleen maar….

  • 15 februari 2012 / 11:54

   Jij bent een van mijn trouwe ‘commenters’ :tu:

 5. 15 februari 2012 / 16:33

  Toch geef ik altijd trouw een reactie op je blog (a)

 6. Serena
  15 februari 2012 / 20:22

  Ik ken het, hoewel ik de laatste tijd niet veel te klagen heb!!!

 7. 15 februari 2012 / 22:06

  Hoi Saskia,
  Bij toeval op je site terechtgekomen (was aan het googlen op vakantiestress en kwam toen een plaatje tegen, die ik heel brutaal even ga gebruiken trouwens…) maar uit nieuwsgierigheid toen verder gelezen en ja, ook ik heb meer lezers dan reageerders…
  groetjes,
  Wanda

 8. 21 februari 2012 / 17:29

  Meestal reageer ik wel op jouw blog, zeker omdat jij een van de mensen bent die ik al van ‘oudsher’ volg.
  Heb wel een tijd zelf niet meer geblogd dus dat scheelt ook.
  Reacties zijn leuk! Dat maakt het bloggen zo leuk, de interactie. Maar ik weet ook niet altijd wat te zeggen. Misschien is dan een ‘leuke blog’ beter dan niets? :dance:

 9. Peet
  4 maart 2012 / 9:20

  Oeps… hier ook steeds vaker meer lezer dan reageerder. Bij deze reactie. Ik lees wel mee!