Even voorstellen: Aeon en Lola

Aeon en Lola

Katertje Aeon (links op de foto) en zijn zus Lola zijn sinds gisteren lid van ons gezin. Beiden geboren 16 Mei 2014 16 april 2014.
De bedoeling was alleen een nieuw katertje, maar zowel René als ik kregen het beiden niet over ons hart broer en zus te scheiden.
Ze hebben beiden al hun eigen tag, dus je zult ze vast vaker gaan tegenkomen (ook op instagram) op deze site.

Aeon en Lola

Aeon en Lola

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

6 Comments

 1. LNNK

  ach wat een schatjes!

  Reply
 2. Mieke

  Wat leuk zeg! Wat een super schattige foto’s. Kom maar op met die fotospam van deze beestjes! 🙂

  Reply
 3. Wanda

  Schattig stel! En nee, dat had ik ook niet gekund hoor! Had ze ook gewoon allebei genomen!

  Reply
 4. Marcella

  Ik zag Aeon al voorbij komen. Ik wist toen nog niet dat je twee van deze cuties hebt! Wat een onwijs mooie beestjes, prachtige printjes! Ik had 7 jaar geleden zo’n kleine, Cheetah is van 23 mei. Zoooo leuk een baby katje, en jij hebt er nog twee ook! Geniet van je beestjes!

  Reply
 5. Serena

  Droppies!!! En inderdaad, de foto’s op IG zijn vertederend…

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...