Familie Appel heeft gezinsuitbreiding

Het begon jaren geleden met één iPod Nano. Vaak en met veel plezier gebruikt. Totdat ik vier jaar gelden mijn eerste iPhone 3G aanschafte. Ik was als een kind zo blij met deze telefoon, waarvoor voor elk denkbaar iets wel een app bestond. Mijn Nano ging de vergeet hoek in omdat mijn MP3’s nu ook via de iPhone beluisterd konden worden. Na mijn eerste iPhone volgde twee jaar terug mijn huidige iPhone 4.

René die altijd een beetje terughouden was voor wat betreft Apple is ondertussen ook overstag en geniet al ruim een jaar van ook een iPhone 4.
De oude Nano was ondertussen ook weer in gebruik genomen door René, om tijdens zijn taxi uurtjes zijn passagiers van de nodige muziekjes te kunnen voorzien.
Vlak voor Kerst liepen we ‘even’ de lokale Apple winkel binnen voor een nieuwe screenprotector voor mijn iPhone. En daar bleef ons een hele mooie iPad aan de vingers plakken. Als kerstcadeautje voor ons beiden.

Weekje later, toch ook maar een nieuwe iPod Nano aangeschaft, met meer Gb’s en een makkelijkere bediening. Wél zo handig voor tijdens de taxi-uurtjes.
Naarmate we de mogelijkheden van de iPad meer ontdekten kwamen we er ook achter dat de remote App hele leuke features heeft voor afspelen van muziek vanaf zowel je iPhone als iPad. Verder zoeken naar mogelijkheden bracht ons bij Apple TV, waarmee je o.a. 1080p HD-films kunt bekijken, YouTube- en Vimeo-video’s kunt afspelen, muziek en foto’s van iCloud en Streamen via AirPlay vanaf je iOS-apparaten. Vooral dat laatste was iets wat we beiden graag nog als uitbreiding wilden.
We konden het gewoon niet laten :))

Iphone, Ipad en iPod Nano AppleTV En iPod Nano

Enige wat er nu nog ontbreekt: een vette 27 inch Mac op mijn bureau.

Ook leuk:

4 reacties

  1. Tip!!! Installeer Air Video. Dan kun je films van ieder formaat streamen vanaf je iPad/iPhone naar je Apple TV. Bestanden staan dan gewoon op je pc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.