Favoriet: Wunderlist

Wunderlist

Een nieuwe categorie op deze weblog. Of ja nieuw, ik deed het al. Maar de artikelen stonden niet netjes bij elkaar gecategoriseerd onder favoriet.
Favoriet dus. En die favoriet kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een super lekkere thee of een iphone app zoals instagram (Ja echt, ik schreef er ooit een artikel over). Maar in de toekomst misschien ook een lekker beauty product. Vanaf nu dus te vinden onder de categorie Favoriet.

Deze keer wil ik het programma Wunderlist onder de aandacht brengen. Wunderlist is onder andere verkrijgbaar als iPhone app, iPad app, android app en als programma op de windows pc (zie screenshot). Ik heb deze app al geruime tijd op mijn iphone staan. Pas sinds kort ook op mijn windows pc.

Wunderlist

Met wunderlist kun je verschillende to-do lijstjes maken, doorstrepen wat afgehandeld is, syncen tussen je verschillende apparaten en lijstjes delen. Vooral dat delen is hier in huis favoriet; we houden op die manier bijvoorbeeld een lijst bij van de films die we nog graag willen zien. Of verdelen zo de taakjes die we nog moeten doen vlak voor een motorvakantie. Zelf gebruik ik wunderlist ook om onderweg blogideetjes op te slaan en de eerste stukjes tekst alvast te schrijven.

Wunderlist: een to-do lijst met veel extra’s.

Ook leuk:

5 reacties

  1. Ik hoor inderdaad veel goeds over deze app. Zelf gebruik ik nu de standaard Herinneringen app. Hier kun je ook verschillende lijstjes in aanmaken en deze worst ook gesynchroniseerd naar alle apparaten. Werkt perfect samen met mijn agenda-app Pocket Informant.,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.