Home » Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Ik ben niet zo heel goed in repeterende blogposts. Vaak vergeet ik ze na een paar weken. Maar toch ga ik proberen om elke vrijdag een favorieten lijstje samen te stellen door middel van Friday Favorites. En die favorieten kunnen van alles zijn; van boeken tot films en van verzorgingsproducten tot restaurants in mijn mooie stad Maastricht. Laat je verrassen.
Deze week in de Friday Favorites: Gezichtsverzorging.

Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Laten we eerlijk zijn, zodra je de veertig bent gepasseerd is goede gezichtsverzorging bijna een must.
Waar ik vroeger soms nog wel eens met make-up op ging slapen hoef ik dat nu écht niet meer te proberen. Dikke ogen, een grauwe huid zijn dan vaker regel dan uitzondering.
Nee, ik haal netjes vóór het slapen gaan alle make-up eraf en smeer dan ook vaak netjes een laagje nachtcrème op.
En ‘s morgens even lekker fris douchen met een mild product en daarna ook weer netjes een likje dagcrème. Ik laat je dan ook graag mijn favoriete producten zien die ik hiervoor vrijwel altijd gebruik.

Reinigen

Ik heb onlangs deze oogmake-up remover van Filorga ontdekt die ook gewoon écht goed werkt. Zonder boenen en zonder veel vegen haalt dit fijne spulletje waterproof oogmake-up op een zachte manier weg. Watje drenken, op je ogen leggen, héél even zijn werk laten doen en wegvegen. Het laat wél een ietwat vettig laagje achter dat je wimpers zou verzorgen.
Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Na het verwijderen van mijn oogmake-up doe ik nog altijd even wassen met deze fijne was-emulsie, Purity One step facial cleaner van het merk Philosophy. Sinds ik deze gebruik geen droge plekjes meer in mijn gezicht, wat ik wel vaker kreeg van allerlei andere producten die ik eerder gebruikte. Eenmaal aan deze en ik ben niet meer overgestapt op een ander merk.
Friday Favorites: Gezichtsverzorging

Verzorgen

Waarschijnlijk ben ik iets te veel in de zon of iets te fanatiek onder de zonnenbank geweest, want ik ben ‘gezegend’ met enkele pigmentvlekjes in mijn gezicht. Om ze iets af te zwakken, gebruik ik vrijwel dagelijks deze Filorga Pigment Pefect Serum Spotcorrector. Helemaal weg zullen ze nooit gaan, maar ik merk wel dat ze zachter van kleur worden.
Dus voordat ik mijn dag- of nachtreme opbreng, smeer ik mijn vlekjes altijd even in met dit serum.
Friday Favorites: Gezichtsverzorging

En dan mijn dag of nachtcrème. Ook deze zijn van het merk Philosophy. Nadat ik enkele jaren geleden de Purity facewash ontdekte en steeds opnieuw kocht, kreeg proefjes mee van de crèmes. Deze bevielen zo goed dat ik uiteindelijk ook voor de dag en nacht crème ben overgestapt op dit merk. Vooral de nachtcrème met serum is heerlijk. Je voelt ‘s morgens bij het wassen van je gezicht nog gewoon het laagje nachtcrème zitten.

Heb jij verzorgingsproducten die je steeds weer koopt?

ps. Dit artikel is niet gesponsord. Het zijn mijn eigen betaalde producten die ik graag gebruik.

1 Comment

 1. 12 oktober 2018 / 11:37

  Tea tree reinigingslotion van het kruidvat, en van Nivea al sinds mijn tienertijd als make up remover, de doorzichtige blauwe.

  verder Ginseng body lotion en de creme van de Op=op voordeelshop, maar ik smeer bijna niet, ik draag al jaren amper make up, en van de cremes/verzorging krijg ik steevast nog altijd puisten juist :O

  Als iemand daar iets op weet? Ik smeer alleen als het dus -10 is bij wijze van en mijn huid echt schraal dreigt te worden… en dan nog alleen daar waar het zo is…

  Echt een crime.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.