Friday Favorites: Moments #2

Friday Favorites

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen week.

Examen Gehaald.

Voor mijn werk had ik me opgegeven om mijn ITIL weer eens op te frissen. Als je over de link hangt volgt een stukje uitleg en zie je direct al dat dit enorme taaie en vooral saaie kost is. Maar goed, ik heb het papiertje op zak en kan er voorlopig weer even tegenaan. Jeuj!

Mooie Herfstkleuren tijdens het Hardlopen

Wat kan de herfst toch ontzettend mooi zijn he, vooral als het dan ook nog zo mooi zonnig is. Ik ging afgelopen zondag een klein rondje hardlopen (nog steeds herstellend van een nare blessure) en zag alleen maar moois om me heen.

Luie Zondag met de Katten.

Soms zeggen foto’s zoveel meer dan 1000 woorden. Ik had zondag écht even een dag nodig voor mezelf. Ik keek twee films, maakte popcorn en kroop heerlijk onder een dekentje met deze twee kattenkoppen.

Challenge: Creatieve Content Planning in Vijf Stappen.

Ik wilde deze challenge eigenlijk alleen doen om (doel)gerichter bezig te zijn met mijn bedrijf. Maar het geeft me zoveel mooie ideeën en energie dat ik deze werkwijze ook ga doorvoeren voor dit blog.
Tijdens de challenge word in stappen uitgelegd hoe je aan de hand van de door jouw getelde doelen, content en daarbij behoorde social media (vooruit) kunt bepalen en dus ook vooraf in kunt plannen.
De challenge loop vandaag ten einde, maar ik heb van Nicole begrepen dat er hoogstwaarschijnlijk nog een herhaling op de planning staat. Hou haar in elk geval haar instagram in de gaten.

Dat waren mijn mooie momenten van deze week.
Had jij nog mooie momenten deze week, ik lees ze graag in de reacties.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

9 Comments

 1. Morgaine

  Ja, de poezen, en de herfstfoto’s erg mooi, zo’n week had ik ook, van lekker fietsen en wandelen naar lekker op de bank met tv/netflix en mijn haakwerkje, tot gisteren toen mijn vriend onverwacht binnen kwam wandelen 😀

  Wandeling met mijn dochter en kleinzoon gemaakt, bij een goede vriend even langs geweest samen met hen, hij was toevallig eindelijk eens even thuis, hahahaha

  En de rest, staat er al, de afwisseling van bewegen en genieten en foto’s maken en boodschappen doen, en gewoon, genieten!

  X

  Reply
 2. Jenn

  Fijne momenten! Ik ben wel benieuwd naar de instagram challenge, ik had hem wel gezien maar kwam er deze week sowieso niet aan toe, dus ik heb niet meegedaan.

  Reply
 3. Blog voor mannen

  Heerlijk seizoen de herfst! Wandelen en lopen is erg leuk nu. En dit jaar hebben we geluk, het is koud maar droog.

  Reply
 4. Dhini

  Wat leuk favorieten. Prachtig herfst plaatjes

  Reply
 5. Balou

  Wat een prachtige katten, so cute! Gefeliciteerd met het behalen van je examen!

  Reply
 6. Anjuli

  Super van je om jouw dankbaarheden van de week te delen. Een zeer positieve ingesteldheid. ? daarbij lijken de topics idd wel leuke momenten!

  Reply
 7. Saskia

  wat een fijne momentjes, en die poezenfoto<3 Liefde! Heerlijk zeg..
  gefeliciteerd met het behalen van je examen 🙂

  Reply
 8. Lindsey Beljaars

  Ah wat een fijne momentjes en wat een schattige foto van de katten zeg!

  Reply
 9. Saar

  Wat een heerlijke momenten zeg! Ik kan ook zo genieten van luie zondagen en de mooie herfstkleuren!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...