Friday Favorites
Getting Personal

Friday Favorites: Moments #2

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen week.

Examen Gehaald.

Voor mijn werk had ik me opgegeven om mijn ITIL weer eens op te frissen. Als je over de link hangt volgt een stukje uitleg en zie je direct al dat dit enorme taaie en vooral saaie kost is. Maar goed, ik heb het papiertje op zak en kan er voorlopig weer even tegenaan. Jeuj!

Mooie Herfstkleuren tijdens het Hardlopen

Wat kan de herfst toch ontzettend mooi zijn he, vooral als het dan ook nog zo mooi zonnig is. Ik ging afgelopen zondag een klein rondje hardlopen (nog steeds herstellend van een nare blessure) en zag alleen maar moois om me heen.

Luie Zondag met de Katten.

Soms zeggen foto’s zoveel meer dan 1000 woorden. Ik had zondag écht even een dag nodig voor mezelf. Ik keek twee films, maakte popcorn en kroop heerlijk onder een dekentje met deze twee kattenkoppen.

Challenge: Creatieve Content Planning in Vijf Stappen.

Ik wilde deze challenge eigenlijk alleen doen om (doel)gerichter bezig te zijn met mijn bedrijf. Maar het geeft me zoveel mooie ideeën en energie dat ik deze werkwijze ook ga doorvoeren voor dit blog.
Tijdens de challenge word in stappen uitgelegd hoe je aan de hand van de door jouw getelde doelen, content en daarbij behoorde social media (vooruit) kunt bepalen en dus ook vooraf in kunt plannen.
De challenge loop vandaag ten einde, maar ik heb van Nicole begrepen dat er hoogstwaarschijnlijk nog een herhaling op de planning staat. Hou haar in elk geval haar instagram in de gaten.

Dat waren mijn mooie momenten van deze week.
Had jij nog mooie momenten deze week, ik lees ze graag in de reacties.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.