Meteen naar de inhoud
Friday Favorites
Home » Friday Favorites: Moments #2

Friday Favorites: Moments #2

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen week.

Examen Gehaald.

Voor mijn werk had ik me opgegeven om mijn ITIL weer eens op te frissen. Als je over de link hangt volgt een stukje uitleg en zie je direct al dat dit enorme taaie en vooral saaie kost is. Maar goed, ik heb het papiertje op zak en kan er voorlopig weer even tegenaan. Jeuj!

Mooie Herfstkleuren tijdens het Hardlopen

Wat kan de herfst toch ontzettend mooi zijn he, vooral als het dan ook nog zo mooi zonnig is. Ik ging afgelopen zondag een klein rondje hardlopen (nog steeds herstellend van een nare blessure) en zag alleen maar moois om me heen.

Luie Zondag met de Katten.

Soms zeggen foto’s zoveel meer dan 1000 woorden. Ik had zondag écht even een dag nodig voor mezelf. Ik keek twee films, maakte popcorn en kroop heerlijk onder een dekentje met deze twee kattenkoppen.

Challenge: Creatieve Content Planning in Vijf Stappen.

Ik wilde deze challenge eigenlijk alleen doen om (doel)gerichter bezig te zijn met mijn bedrijf. Maar het geeft me zoveel mooie ideeën en energie dat ik deze werkwijze ook ga doorvoeren voor dit blog.
Tijdens de challenge word in stappen uitgelegd hoe je aan de hand van de door jouw getelde doelen, content en daarbij behoorde social media (vooruit) kunt bepalen en dus ook vooraf in kunt plannen.
De challenge loop vandaag ten einde, maar ik heb van Nicole begrepen dat er hoogstwaarschijnlijk nog een herhaling op de planning staat. Hou haar in elk geval haar instagram in de gaten.

Dat waren mijn mooie momenten van deze week.
Had jij nog mooie momenten deze week, ik lees ze graag in de reacties.

9 reacties op “Friday Favorites: Moments #2”

  1. Ja, de poezen, en de herfstfoto’s erg mooi, zo’n week had ik ook, van lekker fietsen en wandelen naar lekker op de bank met tv/netflix en mijn haakwerkje, tot gisteren toen mijn vriend onverwacht binnen kwam wandelen 😀

    Wandeling met mijn dochter en kleinzoon gemaakt, bij een goede vriend even langs geweest samen met hen, hij was toevallig eindelijk eens even thuis, hahahaha

    En de rest, staat er al, de afwisseling van bewegen en genieten en foto’s maken en boodschappen doen, en gewoon, genieten!

    X

  2. Fijne momenten! Ik ben wel benieuwd naar de instagram challenge, ik had hem wel gezien maar kwam er deze week sowieso niet aan toe, dus ik heb niet meegedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.