Friday Favorites
Getting Personal

Friday Favorites: Moments #3

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen 2 weken.

30 november

Aeon die voor schaapje speelt 🙂 Zo heerlijk om hem met dat schapen-vachtje van de Ikea bezig te zien. Hij kan er heerlijk op liggen slapen. Maar ook met een aanloop en al glijdend onder het vachtje kruipen. Maf beest!

1 december

Ik kan niet wachten tot de sint het land uit is en koop deze cutie van een kerstboom bij Albert Heijn. Ik werk drie dagen per week thuis en zit daarnaast voor mijn bedrijf ook nog de nodige uren aan mijn bureau. Een beetje kerstsfeer op de werkkamer mag dan best. Als de kerstspullen ergens komende week van zolder komen, komt er waarschijnlijk nog een extra slingertje of iets dergelijks bij.

Winnen!

Ik kreeg het leuke bericht binnen da ik een winaktie ha gewonnen bij Pukster (klik hier voor de winaktie).
En ik heb gewonnen strategie sessie met Mariska verzilverd. Zij gaf me enkele zéér nuttige tips met betrekking tot mijn zakelijke website, facebook en instagram. Ik had deze gewonnen door mee te doen met haar Gratis Instagram Stoy Challenge, welke van 10 tot 14 december weer gehouden word.
Twee keer iets gewonnen, denk dat ik maar eens een oudejaarslot ga kopen of zo.

Had jij nog mooie momenten afgelopen tijd. Ik hoor ze graag van je

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.