Meteen naar de inhoud
Friday Favorites
Home » Friday Favorites: Moments #3

Friday Favorites: Moments #3

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen 2 weken.

30 november

Aeon die voor schaapje speelt 🙂 Zo heerlijk om hem met dat schapen-vachtje van de Ikea bezig te zien. Hij kan er heerlijk op liggen slapen. Maar ook met een aanloop en al glijdend onder het vachtje kruipen. Maf beest!

1 december

Ik kan niet wachten tot de sint het land uit is en koop deze cutie van een kerstboom bij Albert Heijn. Ik werk drie dagen per week thuis en zit daarnaast voor mijn bedrijf ook nog de nodige uren aan mijn bureau. Een beetje kerstsfeer op de werkkamer mag dan best. Als de kerstspullen ergens komende week van zolder komen, komt er waarschijnlijk nog een extra slingertje of iets dergelijks bij.

Winnen!

Ik kreeg het leuke bericht binnen da ik een winaktie ha gewonnen bij Pukster (klik hier voor de winaktie).
En ik heb gewonnen strategie sessie met Mariska verzilverd. Zij gaf me enkele zéér nuttige tips met betrekking tot mijn zakelijke website, facebook en instagram. Ik had deze gewonnen door mee te doen met haar Gratis Instagram Stoy Challenge, welke van 10 tot 14 december weer gehouden word.
Twee keer iets gewonnen, denk dat ik maar eens een oudejaarslot ga kopen of zo.

Had jij nog mooie momenten afgelopen tijd. Ik hoor ze graag van je

13 reacties op “Friday Favorites: Moments #3”

  1. Ahhhh wat een snoesje is je kat! En gefeliciteerd met het online gaan van je bedrijf, woohoo! Daar zullen een hoop ondernemers denk ik heel blij mee zijn. Ik ga maandag gauw naar de AH, kijken of ze die kerstboom nog hebben. Zo leuk!!! Ik ben aan het revalideren na een hernia operatie en het gaat steeds beter en ben zenuwpijn vrij, dus heel dankbaar voor! Dat is één groot mooi moment voor mij ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.