Friday Favorites: Moments #3

Friday Favorites

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen 2 weken.

30 november

Aeon die voor schaapje speelt πŸ™‚ Zo heerlijk om hem met dat schapen-vachtje van de Ikea bezig te zien. Hij kan er heerlijk op liggen slapen. Maar ook met een aanloop en al glijdend onder het vachtje kruipen. Maf beest!

1 december

Ik kan niet wachten tot de sint het land uit is en koop deze cutie van een kerstboom bij Albert Heijn. Ik werk drie dagen per week thuis en zit daarnaast voor mijn bedrijf ook nog de nodige uren aan mijn bureau. Een beetje kerstsfeer op de werkkamer mag dan best. Als de kerstspullen ergens komende week van zolder komen, komt er waarschijnlijk nog een extra slingertje of iets dergelijks bij.

Winnen!

Ik kreeg het leuke bericht binnen da ik een winaktie ha gewonnen bij Pukster (klik hier voor de winaktie).
En ik heb gewonnen strategie sessie met Mariska verzilverd. Zij gaf me enkele zéér nuttige tips met betrekking tot mijn zakelijke website, facebook en instagram. Ik had deze gewonnen door mee te doen met haar Gratis Instagram Stoy Challenge, welke van 10 tot 14 december weer gehouden word.
Twee keer iets gewonnen, denk dat ik maar eens een oudejaarslot ga kopen of zo.

Had jij nog mooie momenten afgelopen tijd. Ik hoor ze graag van je

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

13 Comments

 1. Morgaine

  Dat ziet er super strak uit je nieuwe site! Prachtig!

  Mooie momenten genoeg hier, staat ook allemaal op mijn blog inmiddels, hahaha

  X

  Reply
  • Saskia

   Dankjewel! En ik heel snel jouw blog ook weer eens bezoeken.

 2. Balou

  Wat een prachtige kat!? zo schattig!

  Reply
  • Morgaine

   Nou ja, vind ik deze reactie zomaar in mijn spam πŸ˜‰ Doe rustig aan, het komt zoals het komt. πŸ˜€

   X

 3. tamara

  Wat een leuk plaatje van je kat zeg, blijven bijzondere beesten.

  Reply
 4. Britt - DailyDazzle.nl

  Wat een prachtige kat heb je! En die nieuwe website ziet er zeker goed uit. Leuk!

  Reply
 5. Amina

  Ahhhh wat een snoesje is je kat! En gefeliciteerd met het online gaan van je bedrijf, woohoo! Daar zullen een hoop ondernemers denk ik heel blij mee zijn. Ik ga maandag gauw naar de AH, kijken of ze die kerstboom nog hebben. Zo leuk!!! Ik ben aan het revalideren na een hernia operatie en het gaat steeds beter en ben zenuwpijn vrij, dus heel dankbaar voor! Dat is één groot mooi moment voor mij ?

  Reply
 6. Sherry

  Je kaat is schattig. Wat leuk dat je een winactie hebt gewonnen.

  Reply
 7. Francis

  Wat een gave winactie om te winnen zeg. Ik houd trouwens van zulke kleine mini boompjes. Zo gezellig.

  Reply
 8. Deborah

  Gefeliciteerd met de win actie. Dat is altijd leuk!!
  Heb even op je site gespiekt. Hij is mooi geworden. Succes met je zaak πŸ™‚

  Reply
 9. Marcelina de Boer - Walma

  Wat leuk dat je hebt gewonnen zeg! Mooie prijs πŸ™‚ Ik vind dat kleedje van Ikea echt super leuk! Die wil ik ook wel

  Reply
 10. Janet | thatonetime

  Wat leuk dat je gewonnen hebt zeg,. en ook nog zo’n nuttig cadeau, fijn! Je kerstboompje is ook echt tΓ© schattig!

  Reply
 11. Yousra Yasmine

  Wat gaaf dat je berdijfs site online staat! Ik heb een kijkje genomen en het ziet er super proffesioneel uit! Veel succes!
  Liefs!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...