Friday Favorites – Moments #4

Friday Favorites

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van de afgelopen week.

En voor ik het in de gaten heb, is alweer een week voorbij. Wat vliegt de tijd he! Afgelopen week had wel weer genoeg mooie momenten. Momentjes om even bij stil te staan en extra van te genieten.

Moments

Me-time = goed! Ik genoot zondag avond dan ook thuisbezorgde sushi, theelichtjes en Netflix.

Een mooie #quote die ik van de week tegenkwam en ook deelde op instagram. Precies daarom dat ik dit soort blog-posts maak

De kerstboom staat ook weer

De #kerstboom staat ook weer. De feestmaand kan beginnen 🙂

Aeon

Aeon, met een twinkel van opwinding in zijn ogen, want het blijft toch wel spannend hoor, zo’n kerstboom wat opgezet word 😉

Planning: Frisse start in 2019

Wat er ook voor zorgde dat de tijd deze week zo snel ging; ik ben volop bezig met een grote schoonmaak achter de schermen van dit blog. Op het moment van schrijven staan 112 blog berichten in de prullenbak. Klaar om definitief weg te gooien. Blog-posts die geen waarde meer hebben, te veel dode links bevatten of totaal niet meer relevant zijn. Verder worden tags en categorieën herzien of hernoemd zodat alles net even meer structuur krijgt. De reden waarom ik dit doe? Ik ga 2019 beginnen met een mooie frisse lay-out en meer overzicht. Een hele klus, maar wel super leuk om te doen.

Had jij nog mooie momenten deze week?

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

15 Comments

 1. Lizzie

  Ben benieuwd hoe t er in 2019 uit gaat zien!

  Reply
 2. Mario

  Soms heeft de site dat even nodig he! Wij hebben ons huis verkocht en zijn druk bezig met opruimen in huis. Desondanks hebben we de kerstboom nog wel opgetuigd. Dat zal in dit huis echter wel de laatste keer zijn.

  Reply
 3. Saar

  Mooie boodschap die je meegeeft met deze post!
  Soms heeft een blog die opruimactie nodig hè. Ik moet dat zelf ook eens durven op mijn eigen blog, maar ik hecht wat nostalgie aan die oude posts…

  Reply
 4. Felice Veenman

  zou je die oude blogpost niet gewoon kunnen aanpassen? Ik fris zo af en toe een oud artikel op

  Reply
  • Saskia

   Ik pas er enkele aan met een betere SEO. of gooi ze weg en bewaar het idee voor een nieuwe post. Maar sommige gaan gewoon richtig prullenbak, overbodige ballast…

 5. Manon

  Heerlijk he, thuisbezorgd bestellen en dan netflixen. Succes met je nieuwe layout!

  Reply
  • Saskia

   Heerlijk inderdaad. En zo af en toe mag je je zelf best eens verwennen 😉

 6. Nadia

  Wat een mooie foto van jullie kat! Je ziet de Kerst gedachte 😉 Die van ons zijn helemaal geobsedeerd door de kleine lampjes in de kleine kerstboom. Een grote durf ik niet aan met die twee bengels 😉

  Reply
  • Saskia

   Gelukkig zijn die twee hier ondertussen een stuk rustiger. Maar het blijft toch wel spannend hoor zo’n kerstboom

 7. Wanda

  Ik vind die foto’s van je katten altijd zo geweldig joh! Echt mooi om te zien! Mijn kat rent keihard weg zodra ik in haar buurt kom met mijn camera. En ja, mijn week was een hectische werkweek, dus blij dat het eindelijk weekend is.

  Reply
 8. Ilse

  Ja dat mijn collega’s zeiden dat ze het zich niet meer kunnen voorstellen dat ik er niet zou werken (nieuwe baan)

  Reply
 9. Nicole Orriëns

  Leuk om jouw kerstboom te zien. De onze staat inmiddels ook!

  Reply
 10. Sherry

  Ik vind je kerstboom zo mooi. Leuke post.

  Reply
 11. Marcella

  Jeej, wat ben je goed bezig met opruimen! Ik heb dit jaar ook een hoop weg gedaan, maar heb er nog wel wat dode links aan overgehouden… Moet ik nodig eens opruimen!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...