Friday Favorites
Getting Personal

Friday Favorites – Moments #4

Mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes.
In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van de afgelopen week.

En voor ik het in de gaten heb, is alweer een week voorbij. Wat vliegt de tijd he! Afgelopen week had wel weer genoeg mooie momenten. Momentjes om even bij stil te staan en extra van te genieten.

Moments

Me-time = goed! Ik genoot zondag avond dan ook thuisbezorgde sushi, theelichtjes en Netflix.

Een mooie #quote die ik van de week tegenkwam en ook deelde op instagram. Precies daarom dat ik dit soort blog-posts maak

De kerstboom staat ook weer

De #kerstboom staat ook weer. De feestmaand kan beginnen 🙂

Aeon

Aeon, met een twinkel van opwinding in zijn ogen, want het blijft toch wel spannend hoor, zo’n kerstboom wat opgezet word 😉

Planning: Frisse start in 2019

Wat er ook voor zorgde dat de tijd deze week zo snel ging; ik ben volop bezig met een grote schoonmaak achter de schermen van dit blog. Op het moment van schrijven staan 112 blog berichten in de prullenbak. Klaar om definitief weg te gooien. Blog-posts die geen waarde meer hebben, te veel dode links bevatten of totaal niet meer relevant zijn. Verder worden tags en categorieën herzien of hernoemd zodat alles net even meer structuur krijgt. De reden waarom ik dit doe? Ik ga 2019 beginnen met een mooie frisse lay-out en meer overzicht. Een hele klus, maar wel super leuk om te doen.

Had jij nog mooie momenten deze week?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.