Friday Favorites: Moments

Friday Favorites

Deze week en misschien ook wel komende weken de Friday Favorites in een iets andere vorm, geen producten en dingen, maar momenten. Want mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes. In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen week.

Friday Favorites: Moments

Vorige week vrijdag naar de film Bohemian Rhapsody geweest. Een film waar ik al heel lang naar uitkeek. Ik was dan ook maar wat blij de perfecte plaatsen te hebben bij een van de eerste voorstellingen. En wat was deze film het wachten waard. Ik vond hem geweldig. Het zet het leven van Freddie heel goed neer, met een lach en een traan. Ik kan niet wachten tot deze film ook op bijvoorbeeld Netflix te zien is. Want nog eens keer kijken is totaal geen straf.
Nog niet geweest, zeker doen!!

Kiss

Kiss stopt er na een carrière van 45 jaar mee. De Amerikaanse band heeft besloten nog één laatste keer de wereld over te reizen met de One Last, KISS End of The Road World Tour. Laat ik deze week ook de concertkaartjes binnen hebben gekregen. Het zal voor mij de vierde keer zijn dat ik ze ga zien. En hopelijk word het net zo’n feestje als de vorige keren. Drie concert kaartjes hangen er nu op de ijskast (Nightwish, Ayreon en Kiss) en als muziekliefhebber heb ik weer flink wat evenementen om naar uit te kijken.

Mijlpaaltjes #Girlboss

Friday Favorites: Moments - #GirlBoss

Ik maakte ook  mooie stappen met mijn eigen onderneming. Want je bent een #Girlboss of niet 😉 Ik ging langs de kamer van koophandel en ben nu dus per 1 Oktober 2018 officieel ondernemer.

Ik werkte gisteren een dag online samen met andere vrouwelijke ondernemers. Super tof, maar ook een beetje eng, want ja video conferencing was weer een nieuwe stap voor me. Mijn visite kaartjes zijn richting drukker. En mijn website begint steeds concretere vormen aan te nemen. Ik nam ook deel aan een toffe instagram challenge, waardoor ik net even meer inzicht heb gekregen hoe ik Instagram Story’s kan inzetten voor mijn bedrijf.
Zo fijn om daar mee bezig te zijn en zo mijn creativiteit kwijt te kunnen. Heerlijk!

Dat waren mijn mooie momenten van deze week.
Had jij nog mooie momenten deze week, ik lees ze graag in de reacties.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

11 Comments

 1. Rosanne

  Gefeliciteerd met je inschrijving als ondernemer! Online samenwerken klinkt erg interessant, klinkt als iets dag ik ook graag zou willen doen. Maar hoe werkt dat precies?

  Reply
  • Saskia

   Wij hebben met een viertal vrouwen via skype contact gelegd, en een hele dag allerlei taken voor ons bedrijf afgemaakt. Je kunt elkaar dan makkelijk om advies vragen mocht het nodig zijn. Nuttig en tevens gezellig.

 2. Mira

  Fijne momenten en gefeliciteerd met je inschrijving! Ik had een vrij saaie week maar het was wel prima:)

  Reply
 3. Nicole Orriëns

  Ik wist niet dat er een film was over Freddy Mercury! Ik hoop ook dat die op Netflix komt, want die wil ik graag zien.

  Reply
  • Saskia

   En anders een heerlijk avondje bios ervan maken, Hij draait nog steeds

 4. Melissa

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje. Hele stap lijkt mij dat om te doen.

  Reply
 5. Leslie

  Een succes dus, de film? Ik heb hem ook op mijn lijst staan om te kijken, maar was niet zeker of hij goed genoeg was om een cinemabezoek aan te wagen. Misschien toch maar eens terug over nadenken.

  Reply
 6. Morgaine

  Ja, Bohemian rhapsody, ben ook al geweest! Prachtig mooi, wel zwaar geromantiseerd natuurlijk, maar prachtig, op Netflix of op tv, maar ooit zie ik hem wel een tweede keer 😉

  X

  Reply
  • Morgaine

   Oh, en mijn mooie momentjes staan op eigen blog 😉

 7. Dhini

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...