Friday Favorites
Getting Personal

Friday Favorites: Moments

Deze week en misschien ook wel komende weken de Friday Favorites in een iets andere vorm, geen producten en dingen, maar momenten. Want mooie momenten zijn zo veel belangrijker dan mooie spulletjes. In Friday Favorites: Moments blik ik terug op de mooie momenten van afgelopen week.

Friday Favorites: Moments

Vorige week vrijdag naar de film Bohemian Rhapsody geweest. Een film waar ik al heel lang naar uitkeek. Ik was dan ook maar wat blij de perfecte plaatsen te hebben bij een van de eerste voorstellingen. En wat was deze film het wachten waard. Ik vond hem geweldig. Het zet het leven van Freddie heel goed neer, met een lach en een traan. Ik kan niet wachten tot deze film ook op bijvoorbeeld Netflix te zien is. Want nog eens keer kijken is totaal geen straf.
Nog niet geweest, zeker doen!!

Kiss

Kiss stopt er na een carrière van 45 jaar mee. De Amerikaanse band heeft besloten nog één laatste keer de wereld over te reizen met de One Last, KISS End of The Road World Tour. Laat ik deze week ook de concertkaartjes binnen hebben gekregen. Het zal voor mij de vierde keer zijn dat ik ze ga zien. En hopelijk word het net zo’n feestje als de vorige keren. Drie concert kaartjes hangen er nu op de ijskast (Nightwish, Ayreon en Kiss) en als muziekliefhebber heb ik weer flink wat evenementen om naar uit te kijken.

Mijlpaaltjes #Girlboss

Friday Favorites: Moments - #GirlBoss

Ik maakte ook  mooie stappen met mijn eigen onderneming. Want je bent een #Girlboss of niet 😉 Ik ging langs de kamer van koophandel en ben nu dus per 1 Oktober 2018 officieel ondernemer.

Ik werkte gisteren een dag online samen met andere vrouwelijke ondernemers. Super tof, maar ook een beetje eng, want ja video conferencing was weer een nieuwe stap voor me. Mijn visite kaartjes zijn richting drukker. En mijn website begint steeds concretere vormen aan te nemen. Ik nam ook deel aan een toffe instagram challenge, waardoor ik net even meer inzicht heb gekregen hoe ik Instagram Story’s kan inzetten voor mijn bedrijf.
Zo fijn om daar mee bezig te zijn en zo mijn creativiteit kwijt te kunnen. Heerlijk!

Dat waren mijn mooie momenten van deze week.
Had jij nog mooie momenten deze week, ik lees ze graag in de reacties.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.