Friday Favorites: Muziekvideo’s

Friday Favorites

Ik ben niet zo heel goed in repeterende blogposts. Vaak vergeet ik ze na een paar weken. Maar toch ga ik proberen om elke vrijdag een favorieten lijstje samen te stellen door middel van Friday Favorites. En die favorieten kan van alles zijn; van boeken tot films en van verzorgingsproducten tot restaurants in mijn mooie stad Maastricht. Laat je verrassen. Deze week in de Friday Favorites: Muziek Video’s.

Wie mij langer kent weet dat ik van een aardig stukje stevige muziek hou. Hou je hier zelf niet van, dan raad ik je aan het kruisje rechts of linksboven te klikken. Hou je van wat stevigere muziek, of sta je open eens wat nieuws te luisteren blijf dan vooral lezen en luisteren.

NIGHTWISH – Ghost Love Score.
Op het moment dat de Nederlandse Floor Jansen bij de Finse Band Nightwish kwam was voor mij het plaatje compleet. Hoe compleet bewijst deze clip van een gaafste nummers van Nightwish. In november ga ik ze zien, want dan staan ze in een (hopelijk uitverkocht) Ziggodome.

Ayreon – Across The Rainbow Bridge
Binnenkort gaat de kaartverkoop van start voor een nieuw concert van Ayreon. We waren er vorig jaar ook bij, en man wat hebben we genoten. Was het vorig jaar nog Ayreon Universe, met een verzameling van diverse album. Volgend jaar september zal het super gave album ‘Into The Electric Castle’ volledig in zijn geheel live worden gespeeld, met zoveel mogelijk originele line-up. Zodra de kaartverkoop van start gaat, zit ik klaar. Onderstaande is van een van de nummers op dit album.

KAMELOT – Liar Liar ft. Alissa White-Gluz
Bovenstaande twee shows die nog moeten plaatsen vinden. Een maandje geleden was ik nog in uitverkocht 013 waar Kamelot speelde. Daar werd ik uiterst verrast door de gast-zangeres. Man, wat een strot heeft dat wijf πŸ™‚ Heerlijk!

Ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.