Friday Favorites: Parfum

Friday Favorites

Ik ben niet zo heel goed in repeterende blogposts. Vaak vergeet ik ze na een paar weken. Maar toch ga ik proberen om elke vrijdag een favorieten lijstje samen te stellen door middel van Friday Favorites. En die favorieten kan van alles zijn; van boeken tot films en van verzorgingsproducten tot restaurants in mijn mooie stad Maastricht. Laat je verrassen. Deze week in de Friday Favorites: Parfum.

Friday Favorites: Parfum

Een echt girlie-onderwerp; Parfum. Mijn drie favoriete geuren. Alle drie zijn het iets zwaardere geuren. Parfums die ik zonder enige twijfel weer zal kopen. Geuren die goed bij mij passen.
Friday Favorites: Parfum

  • Chanel Coco Noir. Een Eau de parfum verkrijgbaar in 50ml en 100ml. Chanel Coco Noir is een bijzonder intens en sensueel parfum. Het parfum heeft aroma’s van citrus, roos, bergamot, narcis, geranium en vanille.
  • Yves Saint Laurent Black Opium. Een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Een ROCK CHIC geur. Gevaarlijk hedendaags, BLACK OPIUM is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend.
  • Thierry Mugler Alien – for Women. Thierry Mugler Alien is een mystieke, bovennatuurlijke geur dat rijk en betoverend oosters is, met heerlijke houtachtige elementen en een rijk amber patroon.

Best zware geuren, zoals ik al eerder aangaf. Ik ben nog geen lichte (zomerse) parfum tegengekomen die ik lekker vind. Wel nog op zoek, dus als je tips hebt, drop ze in de reacties.
En jij, heb jij parfums die je altijd weer aan je collectie toevoegt? Of ga je telkens voor een nieuwe geur?

Ook leuk:

10 reacties

  1. Ik heb eigenlijk altijd dezelfde parfum, Allure van Chanel al gebruik ik nu ook One van Calvin Klein, deze kreeg ik en vind ik ook prima.Black Opium lijkt me trouwens erg lekker!

  2. Black Opium kende ik niet, maar mijn meter draagt al jaar en dag Opium, en dat vind ik wel een fijne geur (is natuurlijk ook aan haar gelinkt nu). Ik ben daar wel heel vastgeroest in, eens ik een geurtje gevonden heb, blijf ik er bij, het hele jaar door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.