Home » Friday Favorites: Series

Friday Favorites: Series

Friday Favorites: Series

Ik ben niet zo heel goed in repeterende blogposts. Vaak vergeet ik ze na een paar weken. Maar toch ga ik proberen om elke vrijdag een favorieten lijstje samen te stellen door middel van Friday Favorites. En die favorieten kan van alles zijn; van boeken tot films en van verzorgingsproducten tot restaurants in mijn mooie stad Maastricht. Laat je verrassen. Deze week in de Friday Favorites: Series.

Series, vaak haak ik na een paar afleveringen al af. Soms na enkele seizoenen. Ook heb ik gemerkt dat de bij het grote publiek populaire series niet altijd aan mij besteed zijn. Maar als ik iets vind wat ik gaaf vind, dan kijk ik het ook helemaal af.

Hieronder het lijstje met mijn alltime favoriete series.

Friday Favorites: Series

 • Sons of Anarchy. Televisieserie uit de Verenigde Staten. De serie is van de hand van Kurt Sutter en gaat over de motorclub Sons of Anarchy. De uitvalsbasis van de Sons is het stadje Charming (niet bestaand) in Californië. Hoofdpersoon van de serie is Jackson “Jax” Teller (gespeeld door Charlie Hunnam), de jonge vicepresident van de club die zich steeds meer afvraagt welke richting de juiste is voor de club en hemzelf. In 2012 schreef ik ook al een blog over deze gave serie. Hij is tegenwoordig ook te bekijken via Netflix.Friday Favorites: Series
 • Criminal Minds. Vrijwel elke week trouw op tv, vaak ik een volgorde zodat het niet meer te volgen is (oude en nieuwe seizoenen, verschillende zenders etc). Maar op een of andere manier blijf deze serie mij fascineren. Ook over deze serie schreef ik ooit een een blog.
 • Friends. Heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Als er verder niks op tv is, maar wèl een aflevering van friends, dan zet ik deze op. Sommige afleveringen kan ik zowat dromen.

Wat zijn jouw favoriete series? Of heb je nog goede serie tips voor me.

afbeelding afkomstig van: dizi mania

Volg:

3 Reacties

 1. 29 september 2018 / 14:40

  Friends heb ik ooit een tijdje gevolgd maar nog niet op netflix. de rest heb ik nog niet gezien, thanks for sharing!

 2. 29 september 2018 / 21:42

  Ja, Criminal Minds<3 En FRIENDS ken ik ook alle afleveringen en kan nog steeds gevouwen liggen. Geweldig! Welke series ik nog meer tof vind? Ik ben vooral erg fan van The Fall, die toch wel gedeeld eerste staat met Criminal, all time favorite<3 maar ook The Bridge, Elementary (kijk ik nu) en The Killing..

 3. 4 oktober 2018 / 10:10

  Ik ben momenteel aan Orange is the new black ! maar loopt op zijn einde dus leuk dat ik hier al 2 tips kan meenemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: