Food

Gezond Snacken: Tomaten Mozzarella Spiesjes

Zoals ik al aangaf ben ik niet een persoon die graag uren in de keuken staat. Het moet vooral snel en gemakkelijk zijn. En omdat ik tegenwoordig wat gezonder leef, althans ik waag een poging tot, proberen we voor de zaterdagavondsnack ook een gezonder (en slanker) alternatief te vinden. De snack of bijgerecht, Tomaten Mozzarella Spiesjes valt zeker ook in deze categorie.

Tomaten Mozzarella Spiesjes

Tomaten Mozzarella Spiesjes

Dit heb je nodig:

  • Doosje Cherry tomaatjes of kleine trostomaatjes
  • Bakje mini mozzarella
  • Blaadjes verse basilicum
  • Prikkertjes of zoals ik gebruik heb tapas prikkers

Rijg een bolletje mozzarella, een blaadje basilicum en een tomaatje aan een stokje. Klaar! Zo simpel is het.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.