Gezond Snacken: Tomaten Mozzarella Spiesjes

Zoals ik hier al aangaf ben ik niet een persoon die graag uren in de keuken staat. Het moet vooral snel en gemakkelijk zijn. En omdat ik tegenwoordig wat gezonder leef, althans ik waag een poging tot, proberen we voor de zaterdagavondsnack ook een gezonder (en slanker) alternatief te vinden. De snack, of bijgerecht, Tomaten Mozzarella Spiesjes valt zeker ook in deze categorie.

Tomaten Mozzarella Spiesjes

Dit heb je nodig:

  • Doosje Cherry tomaatjes of kleine trostomaatjes
  • Bakje mini mozzarella
  • Blaadjes verse basilicum
  • Prikkertjes of zoals ik gebruik heb tapas prikkers

Rijg een bolletje mozzarella, een blaadje basilicum en een tomaatje aan een stokje. Klaar! Zo simpel is het.

Tomaten Mozzarella Spiesjes

Voor dit receptje gaat mijn dank uit naar dinnetje C, die dit vorige week voor mijn neus zette tijdens een overheerlijk BBQ. Thnx wijffie 😉

Ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.