Hair Growth Formula Gummies Getest

Hair Growth Formula Gummies Getest
Categorie: Lifestyle
Getagd: Samenwerking

Sinds ik de veertig gepasseerd ben merk ik dat mijn ooit lekkere volle haardos wat minder vol is geworden. Schijnt heel normaal te zijn, maar toch. Dus toen ik de kans kreeg om via Hairlust haar-vitamines te testen die zullen zorgen voor een mooiere haardos liet ik me dat natuurlijk geen twee keer zeggen. Per post kreeg ik drie potjes Hairlust Hair Growth Formula Gummies toegestuurd. Na de carnaval ben ik begonnen met innemen van de haar gummies. En ik vertel je graag mijn ervaring.

HairLust

HairLust is een Deens merk met een specifieke focus op de speciale behoeften van mannen en vrouwen met betrekking tot voeding, levensstijl, klimaat en haarverzorging. De Producten van HairLust kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht het type haar of haarkleur.

Hair Growth Formula Gummies

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn lekkere, kauwbare vitamines voor het haar met een laag caloriegehalte. HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan onder andere biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.

Hair Growth Formula Gummies worden aangeraden als je:

 • stress hebt ervaren die zorgt voor dunner haar en minder haargroei.
 • je haar wilt ondersteunen met de beste voeding.
 • spijt hebt van een te korte knipbeurt.
 • hitteproducten gebruikt of je haar verft, waardoor je haar droog en gebroken wordt.
 • moeite hebt met het groeien van lang haar omdat je haar pluizig of droog is.
 • haar voortdurend afbreekt of last hebt van gespleten punten.
 • hair extensions hebt gehad die je haar hebben beschadigd.
 • zwanger bent geweest en je meer dan normale haaruitval hebt.
 • hormonale veranderingen hebt ervaren als gevolg van bijvoorbeeld de menopauze.
Hair Growth Formula Gummies van The Hairlust

Mijn ervaring met de Hair Growth Formula Gummies

Aangeraden wordt om drie gummies bij één maaltijd in te nemen. Dit had ik dus niet goed gelezen; in het begin verdeelde ik de drie gummies over de dag, met als resultaat dat ik dus regelmatig een gummie vergat. Nadat ik gelezen had hoe ze te gebruiken ben ik dus drie gummies bij mijn ontbijt gaan innemen.

We zijn twee maanden verder. En ondanks dat ik in het begin niet zo nauwkeurig en consequent was met het innemen van de gummies, merk ik toch zeker resultaat. Of ze extra gegroeid zijn? Geen idee. Maar mijn haren glanzen meer en zien er een stuk gezonder uit. Ook voelen ze een heel stuk zachter en voller aan.

Ben jij (al) bekend met deze haargummies? Of andere producten van het merk Hairlust?

Geschreven door

Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes op de wereld. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia.
ReizenReizen

9 Reacties

 1. Lodi

  Ik ken deze producten niet, ik heb een volle bos haar ( hier is het nog niet minder geworden na mijn 40ste) wel was dit het geval toen ik zwanger was. Ik heb altijd met dit soort dingen, als het helpt, mooi in nemen, kwaad kan het niet.

  Antwoord
 2. Kimberly

  Ik wil ze graag een keer uit proberen, aangezien ik ook vaak worstel met mijn haar.

  Antwoord
 3. Georgina Lifestyle

  Wat fijn dat je haar er nu toch gezonder uitziet!
  Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de supplementen, maar deze gummies zijn natuurlijk net snoepjes, maar toch.

  Antwoord
 4. Nicole Orriëns

  Nee, ik kende deze producten niet. Maar pilletjes nemen om mijn haar te laten groeien vind ik een beetje griezelig. Dat zou ik niet gauw doen. Dan maar gewoon geduld oefenen.

  Antwoord
 5. Sandra

  Ik kende dit nog niet, maar ben niet zo een fan om voor haar of huid supplementen in te nemen

  Antwoord
 6. Felice Veenman

  pillen nemen om mijn haar te laten groeien?? Dat lijkt me eng, god weet wat ik dan naar binnen krijg! Nee ik eet wel gewoon gezond

  Antwoord
 7. Wanda

  Ik ken dit merk totaal niet, maar zie mezelf ook nog niet zo snel pilletjes nemen om mijn haar te laten groeien of weer gezonder te krijgen. Ik gebruik nog weleens een haarmasker, zeker in de winterperiode, maar verder laat ik het gewoon zoals het is.

  Antwoord
 8. Xiana

  Ik had ze enkele maanden terug eens in mijn Goodiebox en heb ze toen volledig uitgenomen. Mijn haar zag er inderdaad wel wat beter uit maar de vollere haardos was er nog niet. Je moet het ook wat langer nemen vrees ik :-). Ik merk inderdaad ook dat mijn volle haardos heel wat minder is na mijn twee zwangerschappen :-(. Ben nu gestart met pipetten van Vichy die ik moet inmasseren in de haarwortels maar das ook nogal een gedoe :-).

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Apple fan in stijl

Apple fan in stijl

Ik ben een echte Apple fan. Ik heb een mooie toffe MacBook pro, een iPad, een iPhone en een Apple watch. Yes, de hele Apple familie is compleet. En er komt er bij mij ook niks anders in huis dan Apple. Het prettige van Apple en waarom ik zo'n fan ben; alles...

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Zoek je een passend cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder of een vrouwelijke collega. Voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar? In deze blog heel veel cadeau inspiratie voor haar. Geschenken om met veel liefde te geven. Of voor op je eigen verlanglijstje. Ik zet...

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Sieraden! Welke vrouw houdt daar nu niet van. En de meeste vrouwen hebben waarschijnlijk ook voor elke gelegenheid wel een setje juwelen in het juwelenkistje liggen. Zo ook ik. Maar ik moet ook bekennen dat ik niet snel 'prulletjes' van een paar euro zal kopen. Wat...