Mijn Hair Growth Formula Gummies van HairLust review. Sinds ik de veertig gepasseerd ben merk ik dat mijn ooit lekkere volle haardos wat minder vol is geworden. Schijnt heel normaal te zijn, maar toch. Dus toen ik de kans kreeg om via Hairlust haar-vitamines te testen die zullen zorgen voor een mooiere haardos liet ik me dat natuurlijk geen twee keer zeggen. Per post kreeg ik drie potjes Hairlust Hair Growth Formula Gummies toegestuurd. Na de carnaval ben ik begonnen met innemen van de haar gummies. En ik vertel je graag mijn ervaring in deze hairlust gummies review.

HairLust

HairLust is een Deens merk met een specifieke focus op de speciale behoeften van mannen en vrouwen met betrekking tot voeding, levensstijl, klimaat en haarverzorging. De Producten van HairLust kunnen door iedereen gebruikt worden, ongeacht het type haar of haarkleur.

Hair Growth Formula Gummies

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn lekkere, kauwbare vitamines voor het haar met een laag caloriegehalte. HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan onder andere biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.

Hair Growth Formula Gummies worden aangeraden als je:

  • stress hebt ervaren die zorgt voor dunner haar en minder haargroei.
  • je haar wilt ondersteunen met de beste voeding.
  • spijt hebt van een te korte knipbeurt.
  • hitteproducten gebruikt of je haar verft, waardoor je haar droog en gebroken wordt.
  • moeite hebt met het groeien van lang haar omdat je haar pluizig of droog is.
  • haar voortdurend afbreekt of last hebt van gespleten punten.
  • hair extensions hebt gehad die je haar hebben beschadigd.
  • zwanger bent geweest en je meer dan normale haaruitval hebt.
  • hormonale veranderingen hebt ervaren als gevolg van bijvoorbeeld de menopauze.
Hair Growth Formula Gummies van The Hairlust

Mijn ervaring met de Hair Growth Formula Gummies

Aangeraden wordt om drie gummies bij één maaltijd in te nemen. Dit had ik dus niet goed gelezen; in het begin verdeelde ik de drie gummies over de dag, met als resultaat dat ik dus regelmatig een gummie vergat. Nadat ik gelezen had hoe ze te gebruiken ben ik dus drie gummies bij mijn ontbijt gaan innemen.

We zijn twee maanden verder. En ondanks dat ik in het begin niet zo nauwkeurig en consequent was met het innemen van de gummies, merk ik toch zeker resultaat. Of ze extra gegroeid zijn? Geen idee. Maar mijn haren glanzen meer en zien er een stuk gezonder uit. Ook voelen ze een heel stuk zachter en voller aan.

Ben jij (al) bekend met deze haargummies? Of andere producten van het merk Hairlust?