Home » Hardloopdoelen 2019

Hardloopdoelen 2019

Hardlopen

Hardlopen, ondanks dat ik vaak kamp met blessures, blijf ik het heerlijk vinden. Om mezelf te motiveren maar ook om gewoon lekker in beweging te blijven bedacht ik me gisteren avond dat enkele hardloop doelen in de agenda voor 2019 een mooie stok achter de deur is. Nu schreef ik al dat ik in juni weer aan de start wil staan van Maastricht Mooiste. Maar er ik heb nog enkele andere toffe hardloop evenementen in de buurt gevonden.

Maastricht Mooiste 2018
Maastricht Mooiste 2018

Ik hoor het mezelf nog roepen tot vorig jaar: ik hoef niet zo nodig aan en evenement mee te doen. Want ik ben totaal niet competitief aangelegd. Maar wat blijkt, na mijn deelname aan Maastricht Mooiste 2018, ik vind het gewoon leuk om aan een hardloop evenement deel te nemen. En dan nog niet eens zo zeer om de competitie. Meer voor de sfeer en de duizenden gelijk gestemden.

Onderstaande evenementen staan voor nu in de agenda:

 • 22 April 2019 Groene loper Run
 • 26 mei 2019 Ron for Run Maasvalleiloop
 • 16 Juni 2019 Maastricht Mooiste.
 • Maastricht Sport IRONMAN NightRun. Ik kan nog geen datum ontdekken. En ook geen idee of deze in 2019 weer op de agenda staat aangezien IronMan Maatricht “has been discontinued“. Hij was vorig jaar in elk geval tof om mee te lopen.

Dat zijn ze voorlopig even. Alle 5 km. Ik wil ook weer niet te hard van stapel lopen met het risico dat ik weer een blessure oploop.

Zie ik iemand aan de start? Of weet je nog andere toffe hardloop evenementen rondom Maastricht, laat het vooral even weten!

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 9 januari 2019 / 20:15

  Leuke doelen, Saskia! Ik merk dat als ik me niet inschrijf, mijn trainingsmotivatie direct de kelder induikt. JIj hebt voldoende motivatie, zo te zien 😉

  • Saskia
   Auteur
   9 januari 2019 / 22:23

   Ik probeer het zonder inschrijving. Merk ik dat dat niet werkt, dan inderdaad een inschrijving als extra motivator. Maar ik moet altijd in mijn achterhoofd houden dat blessures op de loer liggen bij mij. En dan vind een een niet gebruikt kaartje weer zonde ?

 2. 9 januari 2019 / 20:58

  Leuke doelen. Beetje ver, dus mij zul je waarschijnlijk niet zien, maar veel succes!

 3. 10 januari 2019 / 11:11

  Wat leuk dat zo’n evenement je zo goed bevalt. Zelf loop ik inmiddels zo’n 17 jaar, maar heb nog nooit ergens aan meegedaan. Ik loop het liefst in de rust en stilte.

 4. 13 januari 2019 / 14:17

  Een goeden dag ik heb jou genomineerd in mijn nieuwe categorie Missynicolekatjes blog links lees tips op mijn website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: