Home » Het Eerste Ritje

Het Eerste Ritje

Het zag er vandaag te aanlokkelijk uit (droog, zonnig en een ideale temperatuur) om de hele dag op het werk te zitten. Sinds woensdag ochtend heb ik mijn rijbewijs daadwerkelijk in handen en vandaag kriebelde het gewoon te erg. Ik moest gewoon op die motor stappen. Verlof was gelukkig snel geregeld en om een uurtje of drie reed ik, vergezeld door mijn ventje de garage uit.

Ver zijn we niet gegaan, de bekende wegen in Maastricht en omstreken en een klein stukje mergelland-route. Soms ging het rijden nog een beetje onwennig en vooral m.b.t. tot het bochtenwerk valt er nog volop te leren. Maar met elke gereden kilometer ging het beter en raakte ik meer vertrouwd met mijn Fazertje.

En hoewel ik de camera wel bij me had, zelfs de batterij had ik voor de gelegenheid in rap tempo opgeladen, ben ik vergeten om foto’s te maken. Ik was gewoon te veel aan het genieten…

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Serena
  19 november 2006 / 11:33

  Vreemd he, als iemand niet meer in je oor ligt te schreeuwen welke kant je op moet en je het nu helemaal zelf mag weten.

 2. 19 november 2006 / 12:43

  Ik heb het geen moment gemist, dat gekwekker in mijn oor 😉

 3. 19 november 2006 / 20:13

  hoi! hartstikke leuk mailtje stuurde je… heel veel fun op je motor!! als je het nu al leuk vindt, is het in de lente natuurlijk helemaal super!!
  volgend jaar organiseer ik n groepsreisje.. wellicht vind je t leuk. kiek maar es op mn site. je woont overigens wel in een super provincie voor motorrijden…

 4. lieke
  5 maart 2007 / 9:52

  Hey Sas,
  Ik had wel een berichtje verwacht over je toerke van gisteren ( zondag 4 mrt dus)
  Je bent in ieder geval tot bij BL geweest zag ik aan de foto.
  Wordt tijd dat we samen eens wat afspreken.
  Groetjes en tot gauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: