How’s Life?

Ja goed! 🙂
Afgelopen donderdag examen gehad van MCDST 2. En geslaagd met een dikke 1000 punten (maximaal haalbare). Blij natuurlijk, want ik had er hard voor geleerd. Jammer genoeg ging er iets mis met het uitprinten van de score. Even was ik bang dat ik examen opnieuw moest doen. Maar bij het examen instituut zeiden ze dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En gisteren morgen kreeg ik een mooie mail van microsoft: Congratulations on becoming a Microsoft Certified Professional! Alles was goed gegaan 🙂 Ik mag me nu Microsoft gecertificeerd noemen 😛 Binnenkort maar eens mijn MCDST 1 examen inplannen. En daarna klaarstomen voor MCSA.

Recentelijk ook te horen gekregen dat ik een jaarcontract zou krijgen. Vooral in deze tijden erg prettig. Weer even een jaartje zekerheid.

Ook ben ik begonnen met mijn ruim 2000 (misschien zelfs wel meer) digitale foto’s eens te organiseren en te verwerken tot een album. Niet zomaar een album van invoegen, digitaal versturen en weekje wachten op de post. Nee, ik heb besloten mijn foto’s te verwerken tot scraps. Onlangs een mooi tooltje gevonden waarmee je ook scraps kan verwerken in een album. De meeste album die ik tegenkwam op het net hadden niet de mogelijkheid vierkante scraps op een mooie manier in te voegen. Ik heb me ook aangemeld bij een srapforum zodat ik me kan vergapen aan de creaties van anderen en hoop zo behoorlijk wat ideetjes op te doen voor mijn eigen scraps. Ik merk wel het verschil in stijl van andere ten opzichte van mijzelf. De meeste scraps zijn druk, met veel tierelantijntjes en frutsels en vaak een wat kleinere foto. Zelf hou ik van mooie grote foto’s en net wat minder friemels.

En verder. Ja, eindelijk is ‘ie begonnen: de Lente 🙂 Lang naar uitgekeken. Ik verheug me nu al op de warmere temperaturen. De blaadjes aan de bomen, de mooie voorjaarsbloeiers. ’t Zonnetje stond vanmorgen toen ik wakker werd al vrolijk te zijn aan een mooie blauwe hemel. Ik krijg er gewoon goede zin van. Strakjes gaat de motor van stal en krijgt hij een welverdiende sop en boen beurt. En waarschijnlijk ga ik hem daarna weer vies maken.

Zo, nu snel even de opruim-stofzuig ronde door het huis. Dan kan ik daarna gaan genieten van de mooie dag die er voor ons klaar staat.
Fijn weekend!

Ook leuk:

3 reacties

 1. Goed zeg ! Gefeliciteerd eh wat kun je daar nu mee ?
  En lekker hé, eindelijk lente, hier staat lekker de tuindeur open en schijnt de zon naar binnen. Ik ben ook mijn foto’s aan het opruimen, lekker aan het scrappen, vanavond weer een workshop.

  Fijne avond, Elise

  1. Volgens microsoft: The Microsoft Certified Desktop Support Technician (MCDST) certification helps you start your IT career by ensuring that you have the skills you need to successfully troubleshoot desktop environments that run on the Windows operating system.

   Dat dus 😉

 2. Gefeliciteerd met je certificaat!

  Wat scrappen betreft.. ik hou inderdaad ook niet van de hele drukke. Al zitten er soms wel mooie dingen tussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.