Home » I Heart It #7

I Heart It #7

I Heart it; Over de fijne dingen in het leven. Geluksmomentjes. Die kleine dingen die een glimlach op je gezicht toveren. Dingen waar je blij van wordt.
Een happy list dus.

Deel zeven alweer. Vooral deze rubriek is er een waar ik mee door wil blijven gaan. Door deze lijst regelmatig te vullen laat het mij vaker nadenken over die kleine dingen die het leven net even mooier maken. Iets waar we allemaal gewoon vaker bij stil moeten staan. Toch?

? De zeer lieve en hartverwarmende reacties op mijn blogtwijfels. Het heeft me doen besluiten het bloggen weer op te pakken, zonder mezelf ergens toe te verplichten.
? De ochtenden samen in onze caravan. Samen uitgebreid ontbijten met gekookte eitjes, getoast brood en lekker beleg. Alles op het gemakje. Radio stilletjes op de achtergrond.
? Luie zondagen! Niks moeten of hoeven. Gewoon toegeven aan eventuele middag-slaapjes. De hele dag in pyjama en sloffen. Katten op schoot. Dekentjes en series.
? Prachtige luchten. Met name de zonsopkomst. Ik kan er zo van genieten! Ik spotte er onlangs weer een paar.

8 Comments

 1. Saar
  20 oktober 2015 / 17:12

  Mooie punten. En wat leuk dat je toch doorgaat met bloggen!

 2. Marion
  21 oktober 2015 / 7:06

  Happy lijstjes zijn altijd fijn om te lezen! Leuk dat je (zonder je verplicht te voelen!) het bloggen weer op gaat pakken. Het komt zoals het komt. Heerlijk gevoel, toch?! X

 3. Dennis
  21 oktober 2015 / 7:25

  Dat zijn zeker mooie luchten zeg! Vooral die wolken op de derde foto zijn prachtig van kleur!

 4. 21 oktober 2015 / 11:18

  Wat een prachtige luchten zeg! Fijn dat je jezelf geen verplichtingen oplegt mbt het bloggen. Hopelijk beleef je er zo ook meer plezier aan!

 5. 21 oktober 2015 / 20:02

  Kijk en je bent er nu alweer, hahaha 😉 Maar heb even terug zitten lezen en ik bedenk mij, dat ik ook bloggers in mijn lijst hebben die dan 4 blogs neerzetten in een week, en dan 2 maanden niets… en als ik dan denk.. hey waar hij of zij, zijn ze er weer en vertrekken weer. Dus inderdaad, ze zijn er, die maar eens per maand wat neerzetten of eens in de 2 maanden 😉

  De zon foto’s ik vind nummer 3 het meest mooi, zo heerlijk kleurrijk en altijd weer mystiek! De moeite waard om ze even in het groot te bekijken 😀

  X

 6. 22 oktober 2015 / 14:41

  Mooie foto’s! En leuk dat je weer gaat bloggen 🙂

 7. 22 oktober 2015 / 20:19

  Inderdaad hele mooie luchten om te zien! En ja, zulke zondagen zijn er om te koesteren! Ik kan weliswaar niet de hele dag in mijn pyjame rondlopen maar lekker aanrommelen heb ik wel tot een kunst verheven!

 8. Serena
  25 oktober 2015 / 12:18

  Ik vind vooral punt 1 erg leuk!!! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.