Travel

Ik ga op reis en neem mee…

Binnenkort is het eindelijk zover. We gaan richting Florida! Alles is geregeld, alleen de koffers moeten nog ingepakt worden. Maar dan komt de vraag, wat neem ik allemaal mee? En wat juist niet. Juist ja, ik ga op reis en neem mee… Sowieso kleding en toilet spullen. Maar er zijn meer dingen om over na te denken.

Ik ga op reis en neem mee: Reisapotheek

Een kleine reisapotheek met spulletjes zoals paracetamol, enkele (blaren)pleisters, een insectenwerend middel met DEET, maar ook Azaron of iets soortgelijks voor als er een instektenbeet is, een diarreeremmer, een klein tubetje Zovirax en een tekentang. Better safe than sorry, zullen we maar zeggen. Ik heb het liever uit voorzorg bij me dan dat ik ter plekke op zoek moet naar een apotheek.

Ik ga op reis en neem mee: reisapotheek

Ik ga op reis en neem mee: elektronica

Tegenwoordig niet meer weg te denken in je reisbagage; de nodige elektronica. Wat neem ik zoal mee:

  • Mijn iPhone natuurlijk. Voorzien van een stevig telefoonhoesje.
  • Om de mooiste foto’s te maken mijn fijne Canon M50 fotocamera.
  • Mijn kostbare Macbook, ook deze in een beschermende Macbook cover of sleeve. Dan kan ik ’s avonds nog aan een reisverslag en/of blog werken, mocht ik daar zin in hebben. Sowieso gaat ‘ie mee om tussendoor foto’s veilig op te slaan vanaf mijn fotocamera.
  • Een powerbank lijkt me trouwens ook geen overbodige luxe. Niks zo vervelend als een lege telefoon wanneer je net Mickey Mouse tegen het mollige lijf loopt in Disney World.
  • Ik kocht onlangs bij Kruidvat een handig etuitje om allerlei oplaadkabels handig en overzichtelijk in op de bergen. Geen gedoe meer met losse kabels tussen je kleding.
  • Een universele reisstekker / wereldstekker. Zodat je je meegenomen apparatuur ook kan gebruiken en opladen.

Wat neem jij eigenlijk mee op reis behalve kleding en toiletartikelen? Net als ik laptop en fotocamera, of alleen je telefoon?

Mocht je nog op zoek zijn naar een vrolijk koffer. José zocht leukste koffers voor op vakantie voor je uit. Je krijgt spontaan zin om alvast in te pakken!

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Dankjewel voor het lezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.