Home » Images and Words 10 Jaar

Images and Words 10 Jaar

7 Oktober 2001 ging deze website live.
10 Jaar geleden alweer. Er is veel veranderd ondertussen. (B)loggen gebeurd lang niet meer zo fanatiek als 10 jaar geleden. We gingen van Pivot naar WordPress. De webcam verdween (ja, deze heb ik ook nog gehad). En waar ik in de beginjaren mijn blog vooral vulde met korte berichtjes, zo probeer ik nu toch een leuk verhaaltje ervan te maken. Ik zag bezoekers gaan, maar ook weer nieuwe komen. Een klein groepje vaste bezoekers bleef me in de afgelopen 10 jaar trouw! Blogs die ik graag las, verdwenen van de aardbol. Maar er kwamen uiteraard ook weer leuke nieuwe. Ik zag de opkomst van de sociale media welke het blogwereldje heel erg veranderde. Maar door de sociale media leerde ik ook weer leuke nieuwe mensen en blogs kennen.

Ik had top dagen qua bezoekers en hele stille periodes. Ergens halverwege deze 10 jaar verplaatste de fotografie-hobby zich van plaats 1 naar plaats twee. Die eerste plaats werd ingenomen door mijn nieuwe passie: motorrijden. Wat op zijn beurt er weer voor zorgde dat ik ‘voer’ had om mijn blog te vullen.

Vanaf 2006 is WordPress in gebruik en vanaf 2006 staat mijn ‘leven’, tot op bepaalde hoogte, dan ook online. Leuk om op terug te kijken! Leuk om te blijven doen. Dus, laten we er gewoon nog minimaal 10 jaar aan plakken!

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. Danny
  7 oktober 2011 / 8:44

  Mooie mijlpaal, gefeliciteerd.

  Ik ben hier ooit gekomen door de titel, de naam van een meesterwerk van Dream Theater. En ik moet toegeven dat het de perfecte naam is voor een weblog!

  Ergens ben ik blijven hangen, ik denk vanwege gedeelde interesses. Fotografie en muziek interesseren mij ook, maar ook de mooie stijl die je hebt in webdesign. Zelf heb ik een paar websites in joomla ingericht, maar altijd m.b.v. templates die ik aanpas. Vanaf de eerste pixel een website ontwerpen lukt mij niet. Ik ben dus ook zeer benieuwd naar je verrichtingen met je eigen bedrijfje.

  Het enige wat ik overigens met motorrijden heb is dat ik graag MotoGP kijk op tv. 😀

  Ter ere van je 10 jarig jubileum leek het mij leuk eens uit de anonimiteit te treden, en mij voor te stellen.

  en de volgende 10 jaar zie ik graag in mijn RSS reader verschijnen. :tu:

  rock on! :headbang:

  • 7 oktober 2011 / 11:14

   Dank voor je leuke comment Danny.

 2. Hans
  7 oktober 2011 / 8:52

  10 jaar, dat is een hele tijd. Proficiat.
  Op naar de volgende 10 jaar 😉

 3. 7 oktober 2011 / 9:06

  Ik ben destijds ook met pivot begonnen. Dat was een echte “sleuteltijd”. Na serendipity naar wordtpress en dat bevalt me prima. meer tijd om te bloggen en minder tijd nodig om te sleutelen. Voorlopig krijgen ze mij ook nog niet weg…

 4. 7 oktober 2011 / 10:26

  Van harte met dit jubileum. Ooit vermoedelijk ook hier gekomen door de ‘images en words’, of via Downer, of andersom 😉

  Mijn eigen blog (beheer nog helemaal zelf gemaakt in asp) heeft het ook niet overleefd 😉 (al staat er op de plek van m’n website een proeftuintje in WordPress)

 5. 7 oktober 2011 / 10:47

  Ik heb je dan wel niet de hele tijd gevolgd, maar was wel bij de ‘opening’! En alle websites/logs die je voorheen had. Ik had het er laatst met Timo nog over. Dat ik me site nog maakte met frontpage,. jij maakte de site toen in iets anders. Hahah hij krijgt daar als programmeur natuurlijk helemaal de kriebels van 😛

 6. R@lf
  7 oktober 2011 / 14:38

  Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Ik plak er ook nog 10 leesjaren aan vast. En heel veel succes met je bedrijfje!

 7. Saar
  12 oktober 2011 / 9:14

  Mooie mijlpaal, gefeliciteerd!

 8. 30 oktober 2011 / 17:46

  Wauw, tien jaar is echt lang. Wat knap dat je het al zo lang volhoudt, respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: