Meteen naar de inhoud
Home » Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven, mijn ervaring

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven, mijn ervaring

Eindhoven vind ik een heerlijke stad voor een korte citytrip in eigen land. Je kunt er naar hartenlust shoppen want alle grote merken hebben er wel een filiaal. Tevens kun je kunt er heerlijk keuvelen op een van de gezellige terrassen waar je altijd vriendelijk bediend wordt. De man en ik doen dan ook regelmatig een dagje Eindhoven en sluiten dat vaak af met een hotel in het centrum van Eindhoven mét jacuzzi op de kamer. Gewoon, omdat het kan! En na drie keer een nachtje logeren mag ik toch wel zeggen dat Inntel Art hotel in Eindhoven een van mijn favoriete places-to-stay daar is.

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Want wat is er heerlijker om met pijnlijke voeten van het shoppen, of na een waanzinnig concert in de Effenaar, onderuit te zakken in een heerlijke jacuzzi, met een berg geurend badschuim, die midden in je kamer staat, met zicht op de tv.

Heerlijk dikke ochtendjassen, een paar slippers, een scrubhandschoen en badzout liggen voor je klaar op de kamer.

Mocht je meer wellness wensen, dit hotel heeft uitgebreide wellnessfaciliteiten zoals een Finse sauna, Turks stoombad, hamam mekka, horizontale regendouches en een relaxgedeelte. Deze wellnessfaciliteiten zijn gratis toegankelijk voor alle hotelgasten. 

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest.

Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en musea. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion (PSV) en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Genoeg te ontdekken in de levendige stad Eindhoven! (bron)

Ik heb ook een paar keer ontbijt erbij geboekt, dat was uitstekend verzorgd met écht een enorme keuze. Je kunt er ook voor kiezen om géén ontbijt te boeken en een heerlijk eettentje in de binnenstad van Eindhoven te (be)zoeken.

Mocht je op zoek zijn naar een hotelkamer met jacuzzi in een andere stad in Nederland? Op reisjager vind je een overzicht van hotelkamers met jacuzzi in Nederland.

Of zoek je een overnachting in onze hoofdstad: uniek overnachten in Amsterdam.

Ben jij bekend met dit hotel in Eindhoven mét jacuzzi op de kamer?

7 reacties op “Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven, mijn ervaring”

    1. Het is geen badkamer waar je zit, jacuzzi staat redelijk midden in de kamer, alleen geen uitzicht op de stad. Dat was tenminste voor de twee keer dat ik een kamer daar had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.