Instagram Tag 2018

Instagram

Na het presenteren van mijn nieuwe lay-out ben ik nog steeds druk bezig ‘achter de schermen’ van dit blog. Er moet nog zoveel gebeuren. Leuk werk, maar ik wil toch even iets van me laten horen. Het valt anders zo stil. Bij Jenn vond ik de Instagram Tag 2018. Met daarin een leuk instagram overzicht van 2018. En omdat de eerste week van 2019 nog net niet helemaal voorbij mag terugblikken op 2018 vast nog wel.

Welke foto’s kregen in 2018 de meeste likes?

Ik deelde een paar dagen terug al mijn Top Nine Instagram – Best of 2018. Met daarin mijn negen meest gewaardeerde instagram foto’s van van 2018.

Top Nine Instagram

Wat is je allerlaatst geplaatste foto van 2018?

De laatste foto van 2018 is onderstaande. Ik lag op oudejaarsdag lekker relaxt op de bank met helemaal niks op de planning. Ook wel eens lekker.

Instagram Tag 2018

Wat is de allereerste foto die je plaatste in 2018?

Mijn eerste foto van 2018 is een saaie standaard foto. Het soort foto dat iedereen wel plaatst met daarin de beste wensen voor 2018. Daarom ook de eerste echt foto van 2018. Na een mijn eerste hardloop training van 2018.


Wat is de allerleukste foto van 2018 waar je zelf op staat?

Ik heb in 2018 voor het eerst eens echte profiel foto’s laten maken. Met als voornamelijke reden dat ik een eigen onderneming begonnen ben. Selfies gebruiken vind ik dan zo’n dingetje. Ik heb dus geïnvesteerd in enkele goede profielfoto’s. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

Instagram Tag 2018

Van welke foto uit 2018 krijg je ter plekke heimwee?

Begin Maart 2018 had ik een leuk weekend met nichten onder elkaar aan zee op de agenda staan. En hardlopen op het strand stond tot dat weekend hoog op mijn bucketlist. Ik had mijn sportkleding meegenomen en had het pan de zondag ochtend een fijn rondje te doen. Het had de zaterdag nacht alleen onverwacht heel hard gesneeuwd. Ondanks de snijdende kou en het flinke pak sneeuw toch de hardloopschoenen aangetrokken. Aan het strand viel de sneeuw gelukkig mee. Maar wat heb ik genoten daar.

Instagram Tag 2018 - Mooiste herinnering

Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2018 op Instagram deelde?

Als ik deze foto zie loopt het water me weer in de mond. Ik kan niet wachten tot het asperge seizoen weer begint. Zo’n heerlijke combinatie dit. En voor de WW (weightWatchers), dit is gewoon nul punten op je bord.

Instagram Tag 2018 - Lekkerste gerecht

Wat is de allerleukste foto die je in 2018 maakte van een (huis)dier?

Ik heb zoveel foto’s leuke, lieve en grappige foto’s gemaakt van zowel Aeon als Lola. Keuze maken is zo moeilijk. Maar zo scrollend door mijn 2018 tijdlijn kwam ik deze weer tegen. Zo lief!

Instagram Tag 2018 - Aeon


Welke fotobewerkingsprogramma’s of instagramfilters gebruikte je dit jaar het meest?

Voor de hardloop foto’s gebruik ik de app Runkeeper. Deze zet de statistiekjes op de foto’s. Ik speel af en toe met de helderheid en warmte van de foto’s. Verder gebruik heel minimaal de filter Gingham die in instagram verwerkt zit. Voor de rest gebruik ik zelden filters. Ik hou van echt 🙂

Wat zijn je meest gebruikte hashtags op Instagram in 2017?

Ik denk mijn hardloop hashtags. Ik heb voor bepaalde soort foto’s sowieso hashtags klaarstaan in een documentje. Knippen, plakken en klaar.

Welke drie accounts zijn bij jou favoriet?

Ik volg best veel accounts; lifestyle-bloggers, mamma-bloggers, hardlopers, stoere vrouwelijk ondernemers. Binnen elk soort account heb ik wel mijn favorieten heb zitten.

Als ik zo de foto’s bekijk, is het een kort maar leuk foto-overzicht van 2018 geworden. Bepaalde foto’s brachten weer een mooie herinnering naar boven. Leuk om in te vullen en terug te blikken.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

11 Comments

 1. Balou

  De foto van de kat… zo schattig! ?

  Reply
 2. Lizzie

  Wat n leeeuk lijstje. Ik hou van fotos en van instagram Haha. Mss neem ik m van je over ??

  Reply
 3. marjolein westerbaan

  Schattige foto’s en zo te zien een fijne tijd! insta blijft een tof platform. Succes met de blog en de layout, inderdaad een enorme klus

  Reply
 4. Bianca Schrijft

  Wat een super leuke tag. Niet alle tags kan ik beantwoorden, maar ik wil hem wel lenen.

  Reply
 5. corrina

  O de kat heeft gewonnen bij mij zo schattig

  Reply
 6. Jenn

  Leuk om die van jou ook te zien 🙂

  Reply
 7. Jeanine

  Leuke tag! Ik ben zelf nu ook wel een beetje nieuwsgierig geworden naar mijn beste 9 foto’s. Die asperges zien er inderdaad heerlijk uit. Is het alweer bijna zover? 😉

  Reply
 8. Sherry

  Leuke tag met prachtige foto’s. Ik vind foto’s erg leuk.

  Reply
 9. Mario

  Vroeger ook veel hardlopen gedaan, maar helaas kan ik dat niet meer doen. Mis het nog vaak, maar gelukkig gaat wandelen nog wel uitstekend dus even frisse neus halen kan nog heel goed! Beste wensen voor 2019!

  Reply
 10. Danielle

  Wat een leuke tag! Ik gebruik instagram nog niet zo fanatiek als ik zou willen. Misschien dat daar dit jaar verandering in komt.

  Reply
 11. Nadia

  Wat leuk! Mijn instagram is saai… ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Maar… het staat op mijn to-do lijstje van 2019 😉

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...