Instagram Tag

Tags, als ze even in mijn straatje passen, vul ik ze graag in. Ik stuitte onlangs op deze Instagram Tag via de blog van Marieke. Een tag waar ik best enthousiast van wordt, want ik <3 Instagram. Waarom hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Ik vulde ooit eerder een Instagram tag in, deze vind je hier.
En uitteraard, credit wie credit toekomt, de tag is bedacht door Danielle van allesvandaan.nl.

Instagram Tag

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

Ik was gisteren in de Efteling. Het was druk, heel druk. Maar we waren vroeg daar en toen die ochtendzon door die herfstkleurige blaadjes scheen, maakte dit een mooie foto moment.

#efteling #pretpark #themepark #sprookjesbos #langejan

Een bericht gedeeld door Saskia (@saskianl) op

Wat is je allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Dat was deze foto van Senna. Helaas is zij er niet meer. Maar Senna was een geliefd oefen object. Eingelij zijn al mijn katten een geliefd Instagram object.

Instagram uitproberen: Senna

Een bericht gedeeld door Saskia (@saskianl) op

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Deze was een pittige. Ik post niet zo graag selfies. De keuze is dan ook niet zo heel groot. Ik vond deze, van op de motor, in de Duitse Eifel op weg naar Piesport.

Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?

Met stip op een: ons plekje op de camping, in volle herfstkleuren. *zucht*

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?

Ik gaf in een eerder blogpost al aan dat ik gek ben op Sushi. Sushi komt dan ook best wel vaak voorbij op mijn instagram tijdlijn.

Stop! Sushi-time #sushi

Een bericht gedeeld door Saskia (@saskianl) op

Welke foto kreeg de meeste likes?

Over het algemeen krijgen mijn hardloop foto’s de meeste likes. Onderstaande scoorde de hoogste aantal likes van al mijn foto’s. Geen idee waarom, ik vind hem geeneens zo bijzonder.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis) dier?

Ik heb écht te veel foto’s van Aeon en Lola. Broer en zus zijn dan ook een gewild fotografie object. Ik heb dan ook best lang zitten tobben welke foto ik hiervoor moet kiezen. Uiteindelijk is de keuze op onderstaande gevallen. Leuke moment opnamen.

And now go away! ? #caturday #cat #cats #catsofinstagram #catofinstagram #instagramcats #instacats

Een bericht gedeeld door Saskia (@saskianl) op

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meeste?

Soms het appje ‘layout’ om wat collage’s te maken. Maar vaak is het gewoon goed klikken, beetje bijsnijden, wat bijlichten en klaar.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

O jeutje. Ik denk persoonlijk #running, #hardlopen en #catsofinstagram. Maar als iemand weet hoe je dit kunt inzien of opzoken, gebruik vooral even de comment-optie 🙂

Ook leuk:

17 reacties

    1. Was inderdaad best wat werk om uit te zoeken, maar het terugzien van sommige foto’s toch best leuk. Veel aaah’s en ooohh’s 🙂

  1. Dit is een hele leuke tag, zeg!! Kan me trouwens voorstellen dat het druk was in de Efteling. Het was ook schitterend weer! Vandaag scheen de zon ook al zo heerlijk.

  2. Hi Saskia! Superleuk dat je de tag weer hebt ingevuld. Als bedenker van deze tag zou ik het leuk vinden als je mij nog ergens zou kunnen vernoemen? Ik heb hem voor 2017 inmiddels zelf ook weer ingevuld! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.