Home » Kamelot @ Plato

Kamelot @ Plato

Zwetende muzikanten die volledig opgaan in hun muziek en daarnaast oog hebben voor hun fans. I Love it! En gisteren was dat volop te zien in een bloedjehete Plato te Helmond want daar stond Kamelot op het programma. Met in het voorprogramma de bands Fairytale en Leaves Eyes. Voor de zekerheid had ik mijn oude Sony Cybershot met maar een schamele 2.1 megapixels bij me. Maar als ik van te voren geweten had dat tassencontrole schijnbaar niet bestaat bij Plato had ik mijn ‘echte’ speeltje meegenomen. Beetje balen dus. Want ik had een paar geweldige kiekjes kunnen maken…

Kamelot speelde geweldig. Geluid was goed en de sfeer was gewoonweg top. Dit waarschijnlijk door het eigenlijk te kleine Plato wat de sfeer wat intiemer maakt. In het onthouden van setlists ben ik alsoluut niet goed, dus dat moet ik je schuldig blijven. Maar uiteraard passeerden de Kamelot ‘klassiekers’ de revu (Forever en Karma) en het kippenvel bezorgende Abandoned. March Of Mephisto en Center Of The Universe zorgden voor een compleet uit zijn dak gaand Plato. Ook werd een nummer of vier gepresenteerd van het op 4 juni uit te komen Ghost Opera. Een goede mix dus van nieuw en oud materiaal.

Kahn - Kamelot @ PLATO
Kahn – Kamelot @ PLATO

Bij het verlaten van de zaal werd ook nog een cadeautje uitgedeeld. Een promo-single met daarop het titelnummer van de komende cd. Altijd leuk!

4 Comments

 1. Blizzard
  31 maart 2007 / 14:42

  Leuk! Zo te zien stond je aardig dicht bij meneer Khan 🙂
  Hoe waren de andere bands live?

 2. Gerard
  31 maart 2007 / 15:59

  Ik heb Kamelot ook eens live gezien en was net als jij zeer onder de indruk

 3. Dick
  2 april 2007 / 11:08

  Het was wel lekker warm he? Ik heb er nog wel wat sfeervolle (flitsloze) foto’s van. Stuur maar een maltje als je ze wilt hebben. :hb:

 4. 24 oktober 2020 / 11:29

  uhm ik ken hem helemaal niet haha maar goed zo leer je nog wat bij op het net 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.