Home » Kerst shoppen en Kerstwensen

Kerst shoppen en Kerstwensen

René en ik doen al jaren geen ‘pakjes onder boom’ (kerst)avond. In plaats daarvan gaan we een middag/avond vlak voor kerst gezellig Maastricht in en kopen we samen de leuke dingen die we op ons verlanglijstje hebben staan. We wandelen dan ook altijd een klein rondje over het Vrijthof waar altijd een kerstmarkt is. Heel de stad is trouwens erg mooi versierd in het kader van Magisch Maastricht. En we sluiten altijd af met een etentje voor twee ergens in een leuk Maastrichts restaurant.

Zo ook dit jaar. We hadden één gezamenlijk item op het lijstje staan; Nightwish – Showtime Storytime (2Blu-Ray+2Cd). Ware het niet dat er geen enkele cd/platenzaak meer in Maastricht te vinden is. En een V&D of Bijenkorf heeft dit écht niet in het assortiment zitten.
Deze hebben we dus tijdens een kop koffie op een terras online bestelt. Op het moment van schrijven zit ik dus vol ongeduld te wachten op de postbode.

Mijn wensje kon ik gelukkig wel meteen meenemen uit de winkel. Een nieuwe handtas met bijpassende beurs van het merk Cowboysbag. Zo blij ermee 🙂IMG_4765

Voor René waren we dit jaar sneller klaar. Hij heeft enkele weken geleden zijn nieuwe telefoon in een aanbieding kunnen kopen, dus dan ga je niet tot vlak voor Kerst wachten.

Als afsluiting hebben nog heerlijk gegeten bij Eetcafé Minckelers. En het klopt wat ze zeggen, de saté is echt de heerlijkste in Maastricht. Aanrader om hier eens naar binnen te lopen als je een keer in Maastricht bent. Een gezellig Eetcafé waar je voor een betaalbare prijs je buikje rond hebt.

Vanavond kruipen we lekker met zijn tweetjes achter de gourmet pannetjes voor een avondje quality time voor twee. Want de komende dagen in het vooral veel familie bezoek wat op de planning staat. En voor wie ik het nog niet persoonlijk gezegd heb:

Hele fijne Kerstdagen en een goed, gelukkig en gezond 2014!

Volg:

3 Reacties

 1. 26 december 2013 / 9:48

  Jullie hebben jezelf dus goed verwend. Gelijk heb je!!!

  Voor jou ook nog een fijne tweede Kerstdag!!!

  Groetjes Serena

 2. 26 december 2013 / 23:06

  Wat leuk om zo samen kerst in te luiden, een mooie traditie. Je hebt een heel toffe tas gekocht, erg mooi! Hoop dat je heel fijne kerstdagen hebt gehad.

 3. 27 december 2013 / 9:02

  Wat leuk zeg om zo lekker weg te gaan. Klinkt heel gezellig 🙂
  Ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: