Home » Liebster Award #2

Liebster Award #2

Liebster Award #2

Ik heb een liebster award gewonnen/gekregen van Serena. Thanx wijffie.
Ik heb hem trouwens al ooit eerder ontvangen, toen in een ietwat andere vorm. Maar de vragen die ik deze keer gekregen heb zijn wederom weer erg leuk.

Wat is de bedoeling:
De bedoeling is dat je de vragen van degene die je nomineert zelf allemaal beantwoord en daarna 11 nieuwe vragen verzint voor de 9 mensen aan wie jij de award gaat geven.

De elf vragen die ik van Serena kreeg:

 1. Hoe ben je ooit op mijn site terechtgekomen? Ik heb eerlijk gezegd totaal geen idee meer. Volgens mij via via via toen ik op zoek was naar was nieuwe blogs om te lezen.
 2.  Als je 1 dag een beroemdheid mocht zijn, wie zou je dan willen zijn en waarom? Het lijkt me super om als bekend (rock)artiest voor een gigantisch massa uitzinnig publiek te staan wat helemaal uit zijn dak gaat van jouw muziek.
 3. Wat maakt jou ultiem gelukkig? Een mooie zomerdag, niet té warm en dan een geweldig mooie route rijden met mijn motor. Op mooie glooiende wegen die vrijwel leeg zijn. Uiteraard samen met René. En dan af en toe stoppen op van die mooie plekjes ergens midden in de natuur.
 4. Wat is jouw meest geliefde gadget en waarom? Mijn iPhone en iPad. Mijn iPhone is een verlengstuk van mijzelf geworden. Ik bedoel, whatsapp, instagram, facebook, twitter, mijn favoriete muziek. Nog even doorgaan? de iPad gebruik ik meestal ’s avonds, op de bank, dat typt en kijkt net even wat makkelijker.
 5. Wat is jouw favoriete recept? Oh ja, deel het meteen even met ons! Ovenschotel a la Sas 🙂 Eigenlijk heel simpel. Uitje, knoflook, prei, courgette, champignons roerbakken (ligt er ook aan wat ik nog in de ijskast heb liggen, want een beetje bospeen of wat restjes sperzieboontjes passen hier ook prima bij). In een ovenschaaltje doen, hier een laagje aardappel puree op, dan laagje geraspte kaas. Dat ongeveer tien minuten in de oven en smullen maar!ovenschotel
 6. Wat is je grootste blunder ooit? Ik was nog niet zo lang in bezit van mijn rijbewijs en auto. De eerste keer in het donker en alleen naar huis moeten rijden. Bij instappen van mijn autootje ergens tegenaan stootten en niet weten waar. Bij het starten van je auto erachter komen dat je of groot licht hebt, of geen licht. En dan maar besluiten zónder licht naar huis te rijden, want met groot licht is ook zo gevaarlijk. Bij thuiskomst in paniek René gevraagd te kijken naar mijn ‘probleem’. Hij stapt in en doet klik-naar-achter aan de linker stuur hendel – problem solved.
 7. Wat is jouw favoriete televisie-serie? De serie Sons of Anarchy. En niet omdat het toevallig over motoren gaat. Gewoon lekker veel drama en actie. En dan ook nog mannelijk schoon. Een goede gedeelde tweede plaats: Criminal Minds en Suits. Ik schreef er ooit blogjes over, dus klikken mag.
 8. Je wordt gedropt op een onbewoond eiland en je mag 5 dingen meenemen. Wat neem je mee? Jeetje, dat is een moeilijke. Ik raak al ‘van de wap’ als ik thuis geen wifi verbinding meer heb. Nah, laten we het dan op de survival manier doen: Lucifers, een Zwitsers zakmes, een deken (warm blijven), een zeil (droog blijven) en zeep. Denk dat dat de vijf belangrijkste dingen zijn om te kunnen overleven.
 9. Wat voor een soort blogs vind jij het leukste, welke onderwerpen zie je graag voorbij komen? Persoonlijke blogs die nèt even anders zijn dan anderen. Vlot geschreven met leuke onderwerpen zoals reizen, dagjes uit, recepten, vooral veel foto’s, lifestyle, gezondheid. Die onderwerpen gezien uit iemands persoonlijke kijk (of hoe noem je dat). Dat kijkje in iemands leven.
 10. Wat vind jij zo leuk aan bloggen? Het is na meer dan tien jaar bloggen een stukje van mijn leven geworden. Ik heb al mijn motorvakanties online staan en verder heel veel foto’s. Ik vind het altijd leuk om even terug te bladeren naar voorgaande jaren. En ik deel graag mijn ervaringen met anderen. En tja, ik geef eerlijk toe, reacties ontvangen is gewoon leuk.
 11. Waarom moeten mensen jouw blog gaan volgen? Daarom 😉

En dan nu, negen andere blogs en 11 vragen. Deze award doet al geruime tijd zijn ronde op het net. En de blogs die ik volg hebben deze award al een of meerdere malen gehad. Ik vond de vragen die ik van Serena kreeg erg leuk om in te vullen. Dit soort doorgeef stokjes zijn altijd leuk om te doen en te lezen op andere blogs. Maar aan de andere kant, genoeg is genoeg. Ik denk dat de liebster award langzaam aan zijn einde mag komen.

3 Reacties

 1. Serena
  18 januari 2014 / 19:31

  Leuke antwoorden en ik heb op deze manier meteen een receptje gescoord. Twee vliegen in één klap!!!

 2. iliveformydreams
  18 januari 2014 / 19:42

  leuke antwoorden heb je gegeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: