life lately
Getting Personal

Life Lately #10 – Even bijkletsen

Het viel een beetje stil na mijn vorige post over mijn eerste hardloop event. Die stilte heeft verschillende redenen gehad; een gebrek aan inspiratie voor nieuwe onderwerpen, daarnaast ook even totaal geen zin om te bloggen (sommige privé situaties zijn belangrijker dan een blog), aansluitend een heerlijke vakantie en daarnaast drukte op het werk. Voor mijn gebrek aan inspiratie deed nog een oproep op facebook. Dus mocht je nog een leuk onderwerp weten. Voor de rest zal ik jullie ‘Even bijkletsen‘…

Even bijkletsen

Alles gaat zo zijn gangetje. We hebben dus een fijne vakantie gehad waarin we wederom een bezoekje brachten aan ons favoriete pretpark Euroapark. Verder hebben we vooral rustig aan gedaan op de camping. Iets waar we beiden erg aan toe waren. Even geen uitstapjes, citytrips of avontuurlijk toertjes met de motor.
Toch ik heb ik niet helemaal stil gezeten de afgelopen tijd.

Schieten

Ik ben gaan schieten met een écht wapen. Iets wat ik al langer op mijn #bucketlist had staan. Maar ook iets wat ik best wel gruwelijk eng vind. Maar, been there done that! Ik vond het zelfs best wel stoer. Misschien binnenkort een herhaling.

Maastricht Sport NightRun

Vlak na mijn deelname aan Maastrichts Mooiste schreef ik me in voor de Maastricht Sport NightRun.
Naar mijn gevoel had ik net iets te weinig training gehad, deels te danken aan de vele, veel te warme dagen. Pas op, ik hou van zomerse temperaturen, mijn lijf denkt daar echter iets anders over. En als er iets is wat ik heb geleerd de afgelopen tijd dan is dat, juist, luisteren naar je lichaam.

De Maastricht Sport NightRun was op 3 augustus, een van de heetste dagen van 2018. Dan maar wat vaker wandelen dan normaal vanwege de temperaturen had ik me voorgenomen. En rond de drie kilometer werd dit voornemen werkelijkheid. Mèèn, wat was het warm en benauwd! Maar, het was een hele gezellig run met een prima sfeer, vooral door de vele lampjes. Voor herhaling vatbaar, hopelijk dan met betere tempeaturen!

Weight Watchers

Vlak voordat mijn vakantie begon, liep mijn abonnement van Weight Wachters ten einde. Ik had besloten ook daar even te pauzeren. Ik stond tenslotte al geruime tijd stil qua gewicht. Motivatie was ver te zoeken en ik kwam zelfs wat kilo’s bij. Eigen schuld, dat snap ik ook wel.  Dan maar even afstand nemen van al het getel en geweeg. De vakantie bestond ook te vaak uit lekkere BBQ’s dineetjes. Met wéér wat kilo’s erbij als resultaat. Ik merkte dat mijn gewicht me geen goed doet bij het hardlopen. Zo na de vakantie perdiode, vind ik een mooi moment om weer terug in het regiem te gaan. Vanaf vandaag, 6 augustus ben ik dus weer druk aan het tellen en wegen. Hopelijk nu weer met voldoende motivatie!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.