Home » Life Lately #12 – Even bijkletsen

Life Lately #12 – Even bijkletsen

life lately

Het is alweer even geleden dat ik jullie bijgekletst heb. Aan de ene kant is het heerlijk rustig en kabbelt het leven gewoon voort. Aan de andere kant maak ik ook voldoende mee wat spannend genoeg is om toch even te met je te delen.

Vakantie

Behalve enkele dagen relaxen op de camping hebben we ook een échte vakantie geboekt. Wij gaan 16 dagen naar Florida. De vlucht en de auto zijn geregeld. De rest moet allemaal nog uitgezocht worden. Komende maanden staan dus in het teken van uitzoeken wat we allemaal willen doen en zien, route uitstippelen en accommodaties zoeken. Zo ontzettend gaaf. We verheugen ons er beiden op.

1000 Instagram volgers

Hoe gaaf is dat. Ik heb 1000 volgers op instagram. Of ja, had. Ondertussen hebben me weer enkele mensen ontvolgt. Ik vind instagram een heel interessant social media kanaal. En als je daar ook nog eens succesjes boekt is dat natuurlijk super leuk!

Betaalde opdrachten en investeren in mijzelf

Zoals je misschien al gemerkt heb, zijn er de laatste tijd wat meer betaalde en gesponsorde blogs voorbij gekomen. Behalve dat ze erg leuk zijn om te doen, levert het erg leuke en blogpost op. En elke cent die ik hiermee verdien, stop ik weer als investering terug in mijzelf en mijn bedrijf. Zo heb ik binnenkort een livedag van mijn opleiding tot VA. En ik heb me ingeschreven voor het bloggers event van BloggerbyNature (wie zie ik daar?). Twee events die me naast een boel leerzame workshops waarschijnlijk ook veel leuke contacten gaan brengen.

Vastelaovend

Nog een paar dagen en dan barst in zuiden van het land de carnaval los. Ik weet dat niet iedereen het even goed snapt, als dat gedoe met verkleden en zo. Maar ík verheug me er altijd erg op. Mijn pak is al klaar. Ik moet alleen deze week nog wat werk maken van mijn ‘headdress’. Bij interesse zal ik het eindresultaat delen 🙂

Even bijkletsen, nu jij 🙂

En jij? Ook klaar aan het maken voor de carnaval? Of deze week al aan het genieten van de voorjaarsvakantie? Of misschien heb je ook al een zomer vakantie geboekt. Ik lees het graag in de reacties.

7 Comments

 1. 25 februari 2019 / 17:29

  Hier ook groot fan van Amerika en Instagram! Voorbereidingen voor de vakantie zijn altijd zo leuk

 2. Veronique
  25 februari 2019 / 18:32

  Ik hou ook van Instagram, en sinds kort begonnen met bloggen. Hoop er ook meer mee te bereiken. Alleen hoe dat allemaal werkt weet ik nog niet zo goed

 3. 25 februari 2019 / 19:05

  Dat zijn mooie plannen, ik lees je vakantiebelevenissen ongetwijfeld op je blog!

 4. 26 februari 2019 / 9:36

  Wat een heerlijk vooruitzicht, die vakantie! Ik ben vorig jaar naar Blogger by Nature geweest. Dit jaar ga ik niet, omdat ik mijn dochter nog te jong vind om een hele dag bij iemand anders te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.